PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Next super plus scart bağlantı sorunu

aloska1905
24-08-2007, 19:57
elimde next super cis plus 2000 usb girişli uydu alıcısı var.kanalları değişirkken ilk önce kanallar siyah beyaz oluyor.daha sonra tekrar renkli hale geliyor.

fakat astra uydusundaki prosieben,sat 1,kabel eins kanallarını açtığım zaman kanallar ilk başta siyah beyaz gözüküyor.daha sonra ise tekrar renkli hale geliyor.daha sonra aradan 2-3 saniye geçtikten sonra 3-4 saniye de bir astrada ki prosieben,sat 1,kabel eins kanalları bir renkli oluyor,bir siyah beyaz oluyor.bir türlü çözemedim bu sorunu.bu sorun çok sinir edici ve rahatsız olmaya başladı.acaba ne yapabilirim?

Not:Şu ana kadar 3 tane scart kablosu değiştirdin.scart bağlantısından cvbs i seçtim,rgb yi seçtim.yine de değişen bir şey olmadı.

Benim sorum şudur:

1.) Kanalları değiştirirken kanallar siyah beyaz oluyor.ondan sonra renkli hale dönüyor.kanalları ilk açtığımız zaman hemen renkli olarak çıkması için acaba ne yapabiliriz?

2.) Astra uydusundaki prosieben,sat 1,kabel eins kanallarını ilk açtığım zaman siyah beyaz oluyor.daha sonra renki hale geliyor.arada 2-3 saniye geçiyor.ve ondan sonra 3-4 saniyede bir astradaki prosieben,kabel eins ve sat 1 kanalları bir renkli oluyor,bir siyah beyaz oluyor.bu sorun çok ama çok sıkıcı olmayı başladı.acaba ne yapabilirim?

Bana yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim.Çalışmalarınızda başarılar diler,saygılarımı sunarım.

Not:receiverimde 03.07.2007 tps auto yazılımı yüklü.

Cihaz bilgilerim:
NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS
QNEC113.38 07/03/07
SB3-D S4R32
TK2C1NO ggİF 03/17/07
B001c-B001d 01.06 HS01.00

Admin
24-08-2007, 20:02
Bendede aynı chazdan var başka scart kablo denedinizmi yada tv sisteminden skart cıkısını CVBS yaparak denedinizmi

aloska1905
24-08-2007, 20:26
Bendede aynı chazdan var başka scart kablo denedinizmi yada tv sisteminden skart cıkısını CVBS yaparak denedinizmi

evet hocam toplam 3 tane scart kablosu denedim.scart çıkışını cvbs yaparakta denedim.ama maalesef yine olmadı. :(

ilginize ve alakanıza teşekkür ederim.çalışmalarınızda başarılar diler,saygılarımı sunarım.

Admin
24-08-2007, 20:30
evet hocam toplam 3 tane scart kablosu denedim.scart çıkışını cvbs yaparakta denedim.ama maalesef yine olmadı. :(

ilginize ve alakanıza teşekkür ederim.çalışmalarınızda başarılar diler,saygılarımı sunarım.

Tekrar yazılım atmayı deneyin bence o cihaza yeni yazılım cıktı Only the registered members can see the link cihazınızdaki yazılım mart ayına ait.Yazılımla düzelebilir

aloska1905
24-08-2007, 22:13
Tekrar yazılım atmayı deneyin bence o cihaza yeni yazılım cıktı Only the registered members can see the link cihazınızdaki yazılım mart ayına ait.Yazılımla düzelebilir

sayın hocam verdiğiniz linkteki yazılımı makineye attım.cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm.fakat maalesef değşen hiç bir şey olmadı.yine aynı sayın devam ediyor hocam.acaba başka ne yapabilirim?ne önerirsiniz sayın hocam?

Admin
24-08-2007, 22:14
sayın hocam verdiğiniz linkteki yazılımı makineye attım.cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm.fakat maalesef değşen hiç bir şey olmadı.yine aynı sayın devam ediyor hocam.acaba başka ne yapabilirim?ne önerirsiniz sayın hocam?

Sanırım cihazın içinde genel bir problem var sanırım.Only the registered members can see the link adresinden iletişim kurun bence onlar size yardımcı olurlar.Bozulan cihazları vs direk fabrikaya gondererek ucretsiz yapıyorlar next bu konuda cok iyi

aloska1905
25-08-2007, 11:40
Sanırım cihazın içinde genel bir problem var sanırım.Only the registered members can see the link adresinden iletişim kurun bence onlar size yardımcı olurlar.Bozulan cihazları vs direk fabrikaya gondererek ucretsiz yapıyorlar next bu konuda cok iyi

peki sayın hocam yardımlarınız için teşekkür ederim.sağolun.çalışmalarınızda başarılar diler,saygılarımı sunarım.