Orijinalini görmek için tıklayınız : Aydın Doğan ve medyasını kınıyorum pretosto ediyorum!!!!!
bir haftadır dikkatle izliyorum yeni cumhurbaşkanı seçilmesinden itibaren gazetelerinde ve televizyonlarından yaptıgı yanlı yayınlar artık ciddi boyutta sinirlerimi gerdi
bu ne büyük saygısızlık hatta ve hatta ciddiyetsizlik
şimdi yine kanal d haberleriini izliyorum yok hanımının başı açık yok resepsiyonda ne yapacak yok laikliğe baglı kalabilecekmi yok köşkte nekadar süreli misafir davet edecek resepsiyonda türbanını çıkarırmı yoksa teşrif etmezmi bu ülkede ilk falan deyip çok saçma sapan yayınlar yapılıyor
ne oldu bizim güneydogumuza ne oldu bizim şehitlerimize ne oldu aglayan anaların görüntüleri!!!
bzde herşey reitingtir aydın dogan ve medyasını bu tutarsızlıklarından dolayı kınıyorum ve yazıklar olsun diyorum:warn::warn::warn::warn::warn:
selametle
Özgür Erge
01-09-2007, 20:19
bende kınıyorum nerde o eski haberler :(:(:(
trt dışındakiler hepside fasa fiso
trt de devlet kurumu oldugu için biraz daha seviyeli
gerisi hikaye cnn turk dahi aydın dogan kanalı
ya zaten onlarda ki yayın tarzı yalakalık üzerine kurulu kim ile işleri olursa onu göklere çıkarıyorlar kim ile olmuyorsa onu da yerin dibine sokmaya çalışıyorlar
zabataygatör
01-09-2007, 20:27
katiliyorum size .bende kiniyorum
arkadaşlar kınamakla olmaz bu ve bunun gibi milletin sırtından semiren parazitlerin yayın organlarınada ne alıp okuyarak nede açıp seyrederek destek olmayalım.kredileri devletten al gücünü halktan al sonrada yediğin kaba pisle,hakka saldır haklıya saldır,değerlere saldır,gücüne güç kat.bu ters mantıktır.kınamak yeterli değil selametle
yakupyurt
01-09-2007, 21:03
aynen size katıllyorum ama unutmayın ak partiye en büyük desteği doğan soğan ve soyan gurubu verdi
siyasat yapmayalım!!!
aydın doganın medyasına verilen her kuruş bana göre müslümanlığa atılmış bir kurşun gibidir
selametle
siyasat yapmayalım!!!
aydın doganın medyasına verilen her kuruş bana göre müslümanlığa atılmış bir kurşun gibidir
selametle
bir sansuii freee kazıgı millete yeni bir kazıkda d smart cabbari onun laikligi paradan ibaret olsa gerek ne varki medya devi hipodrom koşu yolu geniş
bir sansuii freee kazıgı millete yeni bir kazıkda d smart cabbari onun laikligi paradan ibaret olsa gerek ne varki medya devi hipodrom koşu yolu geniş
ülkenin gidişatına ciddi anlamda yol verebilecek kapasiyteye ve imkana sahip
ama gün olur devran döner bu iş böyle yürümez
bulletfromhell
01-09-2007, 22:02
ülkenin gidişatına ciddi anlamda yol verebilecek kapasiyteye ve imkana sahip
ama gün olur devran döner bu iş böyle yürümez
ee ağa ben aylardır diyorum bi medya anketi açta içimizi dökelim diye...bak sen bile dayanamamışsın bizim medyaya isyan etmişsin....
ee ağa ben aylardır diyorum bi medya anketi açta içimizi dökelim diye...bak sen bile dayanamamışsın bizim medyaya isyan etmişsin....
halısın galiba
artık zamanı geldi
banshee8831
01-09-2007, 22:53
aydın doanın hayatı yalan ne yapalım ölene kadar katlancaz artıkın...
draculu45
01-09-2007, 23:03
arkadaslar bende kınıyorum yazıklar olsun bu dünya sizin gibi yalaka medyaya bir gün biri dur der insallah
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
zafer murat
01-09-2007, 23:09
Aydın doğan'nın ne olduğu zaten ortada Türkiyeye gelmiş geçmiş en büyük tehtit Aydın doğandır.
gezginemlak
01-09-2007, 23:47
cem uzani yok eden başbakanımız yakında aydın doganıda yok edecektir. diye düşünüyorum.saglicakla
ben aydın doğan yüzünden dsmart almıyorum
zafer murat
02-09-2007, 08:41
cem uzani yok eden başbakanımız yakında aydın doganıda yok edecektir. diye düşünüyorum.saglicakla
İnşallah :)
hallederiz
02-09-2007, 09:19
daha öncedende aydın doğan kazığı yidiği halde hala bunlara aldanan bu millet akıllanmaz
daha öncedende aydın doğan kazığı yidiği halde hala bunlara aldanan bu millet akıllanmaz
akıllanmaz bu millette top ve po sevdası varken hiç akıllanmaz bu millet ve acınmaz
d smart şimdide nasıl reklam cıkartmış neymiş uydu görüntyü tam net vermiyormuş ama d smart daha net veriyormuş bak sen şu işe milleti nasıl kandırıyorlar sanki d smart aynı uydudan yayın yapmıyor kırsal kesimdeki leri böyle kandırıyorlar
fenerbahceli03
02-09-2007, 11:32
bir haftadır dikkatle izliyorum yeni cumhurbaşkanı seçilmesinden itibaren gazetelerinde ve televizyonlarından yaptıgı yanlı yayınlar artık ciddi boyutta sinirlerimi gerdi
şimdi yine kanal d haberleriini izliyorum yok hanımının başı açık yok resepsiyonda ne yapacak yok laikliğe baglı kalabilecekmi yok köşkte nekadar süreli misafir davet edecek resepsiyonda türbanını çıkarırmı yoksa teşrif etmezmi bu ülkede ilk falan deyip çok saçma sapan yayınlar yapılıyor
ne oldu bizim güneydogumuza ne oldu bizim şehitlerimize ne oldu aglayan anaların görüntüleri!!!
bzde herşey reitingtir aydın dogan ve medyasını bu tutarsızlıklarından dolayı kınıyorum ve yazıklar olsun diyorum:warn::warn::warn::warn::warn:
selametle
:clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2::
pencere77
02-09-2007, 23:24
ülkemizde taraflı yayın yapılıyor
cetindeniz
03-09-2007, 01:02
bu medyamız başı boş kalmış hükümetin bunlara artık bir sınır çizmesi gerekir diye düşünüyorum artık vede geç bile kalındı
bu ülkede bütün medya yanlı yayın yapıyor hiç kimse olayları olduğu gibi yazmıyor kendi çıkarlarına göre yazıyor en basidini söyleyeyim bizim dükkana yakın yerel gazetenin büroları var burada iki üç kişiye soro soruyor ama cevabını da şöyle şöyle diyeceksin diye söylüyor sorarım size böyle yayıncılık gazetecilik olurmu
cem uazan ve ailesini kısa bir sürede darmadagan ettiler ama bunlara elleyemiyorlar benimde kızdıgım nokta bu!!!
bütün medya patronları hükümet yalakalarıdır...
laykın27
03-09-2007, 12:28
bu aydın doğanın türkiyeyi yolmaktan başka hiç bir yatırımı varmı arkadaşlar ALLAH için söyleyin devlete boğazına kadar borçlu insanları birbirine düşürmekten başka yaptığı bişey yok bu tip insanları nasıl devletimiz izin veriyo bu tip konuşmalarına yazılarına anlam veremiyorum
satelcom
03-09-2007, 12:33
hükümete yalakalık yapmıyan gerçekleri yayınlayan doğrudürüst kanal izlemek isteyenler:kanaltürk-ulusal-kanal B -avrasya tv yi izlesinler.
aydın dogan herşeye el atıyor sadece medya değil tüm türkiyeyi esir alacak adam yakında
her dalgda bir dogan grubu logosu görebilirsiniz!!
selametle
Değerli dostum çok önemli bir konuyu işaret ettiğiniz için sizi kutlarım.Bu konuda size şu eklemeyi yapabilirim,kişisel çıkarlarını ülke çıkarlarının üstünde gören ve özellikle TÜRKÜM diyemeyen ve Türkiyelilik gibi kavramların ardına saklanarak Türk milletini bölmeye çalışanlar olduğu sürece daha bir çok aydın doğanlar olacaktır.
zafer murat
03-09-2007, 15:13
d smart şimdide nasıl reklam cıkartmış neymiş uydu görüntyü tam net vermiyormuş ama d smart daha net veriyormuş bak sen şu işe milleti nasıl kandırıyorlar sanki d smart aynı uydudan yayın yapmıyor kırsal kesimdeki leri böyle kandırıyorlar
başka bir şey bulamıyorlarki adamlar ne yapsın insanlarımızı bu şekil yalan dolan ile cihaz sattırmak niyetleri.1-2 sene sonra bu cihazlara destek kesildimi yine kazıklanan malesef halkımız olacak d-smart alarak doğan grubunun cebine para kazandırıyoruz.
ben vodefone da kalite kontrol olarak çalışıyorum yani yeni verici ve antenler ile ilgili yani bu hasiyetsis ve aynı zamanda hemşerim olan bu zat digitürk ve alamadığı telsim için karalama yapıyor yok kanser yaparmış falan filan şunu unutmayalım cebimizde taşıdığımız telefon çatıda veya dağ'da 80metrede bulunan sistemin aynısıdır sinyal alabilmesi için o şiddette sinyal yollaması gerekir ve bu tehlike bu yazdıklarımı okumak için baktığınız ekrandan dahada azdır ve busistemler için güvenlik ve emr denilen sinyal seviye tespit ve mesafe ölçümü mevcuttur yani kısacası telekomdan kanser sebebi ile ölen varmı veya trt de aydın doğanın ve çalışanlarının bence mobil iletişimini kesmeleri daha mantıklı olur HEM YARARLAN HEM KÜFÜR ET = AYDIN DOĞAN