PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Yardim

dardanos
02-09-2007, 12:09
Elimde next ye 2000 cı plus var ve ona yazılım attıktan sonra displayde "8888" yazısı görünüyor tv ye bağladığımda ise görüntü oluşmuyor.Yazılımı attığımda yazılım başarıyla yüklendi demişti.Cevap verirseniz sevinirim.

YANSIMA_38
02-09-2007, 12:22
attıgın yazılımda yada yanlıs yazılım kullanmısssın arkadasım ıyı dıkkat et oku ıncele oyle at

dardanos
02-09-2007, 12:24
Şu anda yazılım atamıyorum. Ekranda 0030 yazısı çıkmıyor.O zaman ne yapmam gerekiyor

Volkan
02-09-2007, 13:31
Şu anda yazılım atamıyorum. Ekranda 0030 yazısı çıkmıyor.O zaman ne yapmam gerekiyor

ah be arkadaşım büyük işhtimal yanlış yazılım atmışsın cihazının versiyonuınu bilmek lazım şimdi sana burdan şunu yükle desek daha fazla cihazın zarar görebilir zaten görmüş göreceği kadar büyük ihtimal cihazının flaş yazılımı bozulmuş flaşın yeniden programlanması gerekebilir. sen bu işi iyi bilen birisinden yardım al sanal alemden ne sölesek bu cihaz hakkında şu an sadece ezbere olur bu tip durumlarda cihazı görmek modelini ve işlemcisine bakmak daha net olur.

ALFA73™
02-09-2007, 18:10
@dardanos Cıhazınız olan YE 2000 CI PLUS'u BOOT KUNUM'a ( 0030 KONUMU ) alamıyıyorsanız eğer yapa bilceğiniz hicbirşey yoktur cıhazınızın FLASH'ı yazılması gerekmektedır cıhazınıza servıs yolu yada FLASH programlaktan iyi anlayan bırısıne baş vurunuz ok şimdiden gecmiş olsun işallah cıhazınıza en kısa zamanda kovuşma dileği ile kolay gelsin.

mehmet13
01-04-2008, 12:07
Elimde next ye 2000 cı plus var ve ona yazılım attıktan sonra displayde "8888" yazısı görünüyor tv ye bağladığımda ise görüntü oluşmuyor.Yazılımı attığımda yazılım başarıyla yüklendi demişti.Cevap verirseniz sevinirim.

yanlış yazılım dan kaynaklanıyor yanlış yazılım atmışsın cihazın yazlım bilgisini biliyorsan yardımcı oluruz cihazın ın imf fmb yoksa fme hangisi yazarsan yardımcı oluruz

ukkus
16-04-2008, 16:32
cihazım next-ye 2000 CI plus ınf 614 o.üzerinde en son 02.0i ile yüklenmiş 26.10.07 yazıl-
ımı mevcut.cihaz bilgisinde şu anki pc linki 02.2i olarak gözüküyor.bağlantı yaptığımda ci-haz connect oluyor.(02.2i ile).ancak çeşitli loader,cihazıma ait değişik tarihli yazılım dosya
larını cihaz özellikle stb konumunda olacak şekilde denememe rağmen yazılım atamıyorum.
bu konuda görüşlerinizi bekliyor saygılar sunuyorum

alemdarbey
30-04-2008, 18:59
Arkadaslar merhaba.

Ayni sorun bendede oldugu icin yeni bir baslik acmadan buraya yazmak istedim. Cihazim next ye 2000 ci plus. Versiyonu fmb

Ekranda yazilimi attiktan sonra 8888 yazdi ve hicbir sekilde makineye mudahale edemiyorum. Ancak 0030 yazisi normal sekilde geliyor. Atmam gereken yazilim ya da baska neler yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim.

Herkese saygilarla.

umuter
30-04-2008, 19:00
Arkadaslar merhaba.

Ayni sorun bendede oldugu icin yeni bir baslik acmadan buraya yazmak istedim. Cihazim next ye 2000 ci plus. Versiyonu fmb

Ekranda yazilimi attiktan sonra 8888 yazdi ve hicbir sekilde makineye mudahale edemiyorum. Ancak 0030 yazisi normal sekilde geliyor. Atmam gereken yazilim ya da baska neler yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim.

Herkese saygilarla.
uydu konusunda bilgisi olan arkadaşlar en kısa sürede yardımcı olacaklardır dostum sorunun hakkında

alemdarbey
30-04-2008, 19:16
İlginiz icin cok tesekkurler.

mehmet13
29-05-2008, 09:50
Arkadaslar merhaba.

Herkese saygilarla.

slm boot modunda yani makinanı 0030 yap cı veya fta ise ona uyan hangi yazılımsa onu boot modunda yani anpülden yeni yazılım at olur ilk önce boot yazılımını at sonra ona uyan yazılımı at saygılar