Orijinalini görmek için tıklayınız : d smart yeni yazılım çıktı
yalcinticaret
03-09-2007, 18:35
BISS DESTEĞİ İÇEREN 2.1.3.003 YAZILIMI HAVAYA ÇIKILMIŞTIR
Türkiye’nin faturasız dijital platformu D-SMART, NTV, E2, TV8, 24 ve FOX kanallarında yayınlanan Avrupa liglerinin futbol karşılaşmalarını şifresiz bir şekilde kullanıcılarına ulaştırıyor.
D-SMART, dijital platformlar arasında bir ilke imza atarak, yazılımına BISS desteğini de ekledi. BISS desteğini içeren yeni yazılımımız 2.1.3.003 versiyon havaya çıkılmıştır.
Saygılarımızla,
D-SMART
bana gelen maildir
Peki biss *** menusune ulaşılıyormu yazılımda
*** girebiliyomu ........
yalcinticaret
03-09-2007, 22:24
öğrenir öğrenmez burada paylaşırım şimdilik gelen maili paylaştım arkadaşalr
paylaşım için teşekkür arkadaşım yeni maillerini bekliyoruz
seyitcan
04-09-2007, 12:22
arkadaşlar ben şu an iş dolaysıyla bursadayım yeni yazılımı deneme imkanım kalmadı acaba kanal taşıma özelliği ve ya başka bişey eklendimi
yakupyurt
04-09-2007, 12:28
ben böyle iğrenç cihaz görmedim cihazı kullanmak okadar bırakın bisi doğru dürüst normal kanalları bile izlemek zor yazıklar olsun bunu piyasaya cihaz diye sürenlere ve müsade edenlere
isterse bütün şifreleri çözsün cihaz cihaz değilki
yalcinticaret
07-09-2007, 09:00
arkadaşlar ben şu an iş dolaysıyla bursadayım yeni yazılımı deneme imkanım kalmadı acaba kanal taşıma özelliği ve ya başka bişey eklendimi
dostum kanal taşıma olayını d smart için bekleme çünkü d smartın özelliği piyasa cıktığı andan beri vergulamak istediği konuda bu kanal sıralaması ile uğraşmayacaksınız herşey d smart yapacak dediler ya :)
kısaca kanal taşıma olayına izin vermiyorlar
yukselertekin
07-09-2007, 15:34
yalçınticaret kardeş senbu loca kanallarını izleye biliyormusun bana müşteri hizmetlerinden bazı üyelerin izlediği söylendi yayınlar nasıl iyimi bari.
yalçınticaret adımı düzelttim yazım hatası :)
yalcinticaret
07-09-2007, 17:03
arkadaşım bu konuda benim bldiğim bazı üyeler izliyor test aşamasında olduğu ama test aşamasındaki nmüşterileri kim şeçti bilmiyorum belki d smartı daha önce alanlar için jast yapmış olabilirler
ben kendim sattığım halde mağazada açık olduğu halde bende yayın yok