Orijinalini görmek için tıklayınız : at-7010 D problem var
selam arkadaşlar at-7010 D cihazıma kanal listesi yüklerken bi problemle karşılaştım.. yardımcı olabilecek var mı... Kaon-sunny 2 mb kanal editör kullandım. bu resimdeki hatalar meydana geldi..
Only the registered members can see the link
cihaz bilgilerim ..
Model : AT-7010 DZ
Last update : Dec 20 2004
S/W : V02.00.05
H/W : V16.00.A1
Loader : V6.1.8
ve buna kurukafa ve Kup230 engineer felen kaon menüsü yükledim arkadaşların önerisi üzerine...
böyle bi problem var işte .. yardımcı olur musunuz lütfen ?
strong99
03-09-2007, 20:00
kdf dosyası atmışsan olmaz zira son çıkan listeler 219 kukukafa loaderli yazlımlar için yapılmıştır
ya kendi listeni hazırlayacaksın yada cihaza loaderini yükseltip 219 yükleyip yeni yazılım atacak sonra güncel setting atacaksın
evet kdf listesi'ydi... olmadı.. kendi listemi yapiyim ama hangi programla oluyo bu ?.. kurukafa yüklemeden önce de aynı hatayı vermişti.. gerekli programlara yönlendirirseniz çok sevinirim..
strong99
03-09-2007, 20:49
Only the registered members can see the link
buradan kanal editörün yoksa pc yükle sonrada editörden rec ...pc seç cihaza 232 bağlıyken cihazın fişini tag sağa doğru hareket başlar sonrada kapat tıka üste farklı kaydet de dosya olarak kaydet
kardeş çok saol ama dediğin gibi sağa doğru yüklendiğine dair bi hareket olmadı.. aksine cihazın ekranında FAIL yazdı... cihazdan bilgisayara liste de aktarılmıyo bilgisayardan cihaza da ... ne yapcaz ya.. çok lazım beyler hiçbi kanal izleyemiyorum.. cihazdan taratınca bütün kanallar çıkmıyo.. manuel olarak tp ekleyince de diğer markalarda bulunan tp ler at-7010 D cihazında bulmuyor.. ,
yardım lütfen yardım
hallederiz
03-09-2007, 21:28
net framework diye program var googleden arat bulursun bu programı yükle sorunun düzelir
net framework diye program var googleden arat bulursun bu programı yükle sorunun düzelir
kardeş hiçbi değişiklik olmadı... acaba başka bi kanal editör ve başka bi kanal listesi kullansak olur mu ? sadece türksat kanalları lazım.. normal yerli tv ler..
yardım ederseniz çok sevinirim. ve minnettar olurum.. gerçekten.. çok lazım
cetindeniz
03-09-2007, 22:59
yüklediğin yazılıma göre kanal editörü ilen yükletebilirsin kanalları fakat anlatıldığı gibi yazılım vede yükleme lodurunu yükseltirsen kesin böyle bir sorunla karşılaşmazsın
saygılar
ya arkadaşlar anlamıyorum ben böyle loader yükselt felen acemiyim lütfen rica ediyorum.. program verebilecek yok mu ...
7010dci 1 mb cihazım var fox(premier lig) nasıl izleyebilirim yardım lutfen
çavuşözkan
22-09-2007, 19:55
7010dci 1 mb cihazım var fox(premier lig) nasıl izleyebilirim yardım lutfen
bu durumda yapacak bir şey yok cihaz 1mb.....!!!!
çavuşözkan
22-09-2007, 19:58
ya arkadaşlar anlamıyorum ben böyle loader yükselt felen acemiyim lütfen rica ediyorum.. program verebilecek yok mu ...
kanal editörünü sağ tıkla özellikler uyumluluk mod windows98/windosw ME yapın bir de öyle deneyin...!!!
kanal editöründe güncel segtig dosyasını açtıgınız zaman karşınıza uydu listesi gelir bu uydulardan turksat 1 cnin üzerine tıklayın uyduyu seçin ve yükleme işlemini birde böyle deneyin
arkadaşım bu fail hatasında yukarıda arkadaşların belirttiği bütün işlemleri yaptığınız halde düzelmiyorsa en son seçenek olrak rs 232 kablonuzun bağlantısıta problem olduğunu gösteriyor. zira bu konuda stream yazılımlarında çok açıklşama yaptım. kanal listesi yükleme işleminde fail hatsı alan arkadaşların rs 232 kablolarının iç bağlantılarında 2-3 3-2 5-5 bağlantıları hariç diğer bağlantıları kesmeleri bu problemi gidermektedir denemenizi tavsiye ederim.
çavuşözkan
23-09-2007, 11:51
Reinstall windows.
what is the problem...!!!
Windowsu onarmasını tavsiye ediyor :D
çavuşözkan
23-09-2007, 12:54
bence windows tekrar kurmasını söylüyor dostum....!!!
kardeş hiçbi değişiklik olmadı... acaba başka bi kanal editör ve başka bi kanal listesi kullansak olur mu ? sadece türksat kanalları lazım.. normal yerli tv ler..
yardım ederseniz çok sevinirim. ve minnettar olurum.. gerçekten.. çok lazım
Başka loaderla dene...Yani hemco fta cı ayrımı yapan loaderla..
Loaderda fta yı seçeceksin...
Kanal listesi sunny kanal edit ile alınmış ise hemco-stream editör ile yükleniyor.Zaten 1mb veya fta cihazlarda sunny orıgınal editör kullannılmalı ama dediğim gibi yap..
Ayrıca LAPTOP mu?pc mi?
usb'den atıyorsan almaz...Normal porttan atman lazım...Yoksa loader ne olursa olsun olmuyor...İlle de comporttan atman lazım...