Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Okuyun Kopacaksınız

snark333
04-09-2007, 00:41
Arkadaşlar bir arkadaşım var adamın hayatı extra ya.geçen hafta başına bir olay gelmiş ben koptum harbiden sizlede paylaşayım dedim.İddaya girerim sizde kopacaksınız.neyse uzatmayayım;

Bizim Cavitin geçen hafta annesiyle hanımı misafirliğe gidecek cavide demişler bizi bırak oraya 1 saat kadar oturacağız sonra alırsın.Cavit bırakmış tarif ettikleri yere.sonrada oyalanayım 1 saat hesabı turlarken arabayla bir kız görmüş sarışın bir afet.durmuş yanında bir iki laf atmış derken kız açmış kapıyı binmiş arabaya cavit şaşırmış kalmış bebek gibi manita yanında gel gelelim bir iki muhabbet kız başlayınca konuşmaya bir bakıyor dönme.tüh ulan diyo şanşa bak.başlamış bahanelere işim vardıya unuttum hesabı indirmeye çalışıyo.burda indirme şurda indir.yok burası uygun değil orda indir inmek bilmiyo.Cavit başlamış bu sefer in ya diye bağrınmaya bu seferde paramı öyle yada böyle alırım paramı almadan inmem deyince aralarında iteleme kakakalama atmış arabadan dışarıya nihayet.Ama olay asıl bundan sonra.
saate bakmış 1 saat geçmiş gitmiş evdekileri almaya hanımı arka koltuğa oturmuş annesi ön koltuğa neyse yolda gidiyorlar bi ara nasıl olduysa cavitin gözü annesinin ayaklarının yanında ayakkabıya rastlıyo.bizimki tutuşuyo tabi eyvahlar olsun itişip kakışırken ayakkabı arabaya düşmüş diye.nasıl yapmalı ayakkabıyı ordan kimse görmeden almalı yoksa kıyamet kopacak .başlıyo etrafı göstermeye aaa bak negüzel bina yapmışlar derken alıyo ayakkabıyı bi hamlede almasıyla camdan atması bir oluyo.neyse kimse anlamıyo nihayet.Cavit diyoki öyle bir rahatladım ki sorma üstümden öyle bir yük kalktıki.
Gel gelelim eve geliyolar.Hanımı iniyo arabadan annesi bir türlü inmiyo boyna aranıyo arabada oraya bakıyo buraya bakıyo.Cavit soruyo anne neoldu ya diye.
Sizce ne cevap vermiştir annesi?
............................................
Aynen öyle arkadaşlar bizim cavit annesinin ayakkabıyı atmış ya.Bütün cereme bütün telaş onaymış.Varmı böyle bir olay ya haksızmıyım.
ULAN CAVİT SEN ÇOK YAŞA EMİ........

bulletfromhell
04-09-2007, 00:46
hay Allahım yaw...panik insanlara neler yaptırıyo....bak benimde aklıma bi kaç tane komik anı geldi ama forum kurallarına aykırı olur....teşekkürler bu hikaye için....