Orijinalini görmek için tıklayınız : Askerlerimize Genel Suçlama Ifade Eden Sözler
pencere77
06-09-2007, 19:07
Only the registered members can see the link
sayın admin ve modlarımız bu yazıda askerlerimizi suçlayıcı cümleler var.
hiç bi suclama yok ben sadec dinine baglı dürüst bi vatandas olarak yasadıklarımı anlattım
pencere77
06-09-2007, 19:16
1 Nolu mesaj güncell
yakupyurt
06-09-2007, 19:33
ben askerime hırsız dedirtmem bırakın bu savsataları hiçbir türk bunu kabul edemez
zabataygatör
06-09-2007, 19:36
hiç bi suclama yok ben sadec dinine baglı dürüst bi vatandas olarak yasadıklarımı anlattım
iftiranin ne oldugunuda bilmen lazim ozaman .askerlerin hep hirsiz odugunnu soyleymezsin .bide suclama yokdiyorsun ..sen politika yapiyorsun
pencere77
06-09-2007, 19:37
Only the registered members can see the link
yazdıklarına iyi bak.ilk cümle özellikle.:devilprv::devilprv::devilprv::devilprv::devilprv::devilprv::devilprv::devilprv::devilprv:
mehmet07
06-09-2007, 19:40
sen nasıl vatanına hizmet eetin o zaman o odunları astsb alıp sattımı sizin için kullanmıştır sizin kışın rahat sıcak bir ortam da yşamanız için bunu da söylesene
Özgür Erge
06-09-2007, 19:42
gereken ceza uygulanmıştır...
pencere77
06-09-2007, 19:50
gereken ceza uygulanmıştır...
teşekkürler:45::45::45::45:
bulletfromhell
06-09-2007, 21:05
boşverin yaw...onun ne mal olduğu belliydi zaten..resmen terör örgütü sempatizanı....foruma girdiği anda şutlanması gerekliydi ama kısmet 1 haFtaymış...süresiz olduğu günleride görürüz inşallah...
Özgür Erge
07-09-2007, 02:17
deneyelim bi 1 hafta geçsin duruma göre bakarız belli olmaz süresizde banlanabilir..
Konu kapatılmıştır..
size vahimi geldi arkadaş okadar basit olayları anlatmışsın bunu burda bu şekilde anlatacagına iki satır yazı ile genel kurmay daire başkanlıgına yazamadınmı 1-kaç kişi için tüm orduyu zan altında bırakmışsın:nono:: :angry8: :devilprv:
size vahimi geldi arkadaş okadar basit olayları anlatmışsın bunu burda bu şekilde anlatacagına iki satır yazı ile genel kurmay daire başkanlıgına yazamadınmı 1-kaç kişi için tüm orduyu zan altında bırakmışsın:nono:: :angry8: :devilprv:
ayrıca mubarek dinimize baglı olmanız ve inanmanız sizin dürüsttt oldugunuz anlamına gelmez dinine saygısı olan inanan kişi kendine dürüstlük maskesini
dinini örnek göstererek giyemez ve örnek gösteremezsiniz bu şekildeki tavırlarınız din inancımıza zarar verir ve vermiştirde ne yani sizin dindar olmanız
sizin dürüst oldugunuz anlamınamı geliyor ya degilseniz.....?????????:nono::