Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Müjde Emre Belözoğlu 7 yıl sonra yuvaya dönüyor

hagiwatt
07-09-2007, 16:26
Newcastle United defterini kapayan milli futbolcu, Adnan Polat'ın "Ocak ayında hazır ol. Seni transfer edebiliriz" şeklindeki teklifiyle ilgili son kararını verdi: "Ben de Galatasaray'a dönmek istiyorum."..
Only the registered members can see the link

Galatasaray'ın eski futbolcusu Emre Belözoğlu yuvaya dönüyor. Sarı-kırmızılı kulübün alt yapısından yetişen ve 2000-2001 sezonunun ardından İtalya'nın Inter ekibine giderek Avrupa'daki kariyerine başlayan Emre, Ocak ayında Galatasaray'a geliyor. Zeytinburnu'nda oynarken kendisini Florya'ya götüren Adnan Polat ile geçtiğimiz ay bir görüşme yapan milli futbolcu, Galatasaray Başkan Yardımcısı'nın yaptığı, "Galatasaray senin yuvan. Ara transfer döneminde seni kulübünden isteyebiliriz. Buna hazır ol" şeklindeki teklife sıcak baktığını ifade etmişti.

KADROYA BİLE ALINMIYOR
Formasını giydiği İngiltere'nin Newcastle United takımında mutsuz olan ve teknik direktör Sam Allardyce tarafından Wigan maçının kadrosuna bile alınmayan Emre Belözoğlu'nun, yakın çevresine, "Galatasaray'a dönmek istiyorum. Zaten beni istiyorlar. Adnan Polat'ın, bugünlere gelmemde büyük payı var. Ocak ayında Galatasaray'a gidebilirim" dediği öğrenildi. Newcastle United defterini artık kapayan ve Galatasaray'a dönmek konusunda ilk kez bu kadar net konuşan Emre'nin, Ocak ayında sözleşme imzalamak için Adnan Polat ile sözleştiği belirtildi. Bu transfer Ocak 2008'de gerçekleşirse, Emre Belözoğlu 7 yıl sonra Galatasaray'a dönüş yapmış olacak.

zabataygatör
07-09-2007, 18:33
gelsinya herzamanki gibi sakat sakat kenarda durur

mehmet07
07-09-2007, 18:58
bilmem ama inşallah faydası olur nerde oynatacaklarsa

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

cinbo
07-09-2007, 21:18
bana sorarsanız galatasaraylı olarak biiz satanlara hayır hayır

YANSIMA_38
07-09-2007, 21:31
olur arkadaslar olur faydası olur yeterkı gelsın

draculu45
08-09-2007, 01:06
dönsün iyi ama okanla onların galatasaraya yaptıklarını birtürlü unutamıyorum bizi intere gittikleri sene şampiyonluktan ettiler tilkinin gidik geleceği yer inidir ey emre gelbakalım

TEKNİSYEN101
08-09-2007, 01:28
bence TÜRKİYEYE dönmesi erken kendini avrupada ispatlamalı :45:

CABBARİ
08-09-2007, 10:05
emre ırkçılık muhabbetinden dolayı artık ipleri kopardı
takımda huzursuz yer bulamıyor
dönmesi iyi bir tercih ama galatasaraydada taşlar oturdukimi kesipte emreyi oraya monte edeceksin ayrıyeten kalli hasan kabze necati orhan ak cihan gibi klas topçuları kesip atmış bir teknik adam emreyede taviz verecegini düşünmüyorum
selametle

hagiwatt
12-10-2007, 01:14
emre hakkında yeni gelişmeler varmı?
gelecekmi sezon ortasında galatasaraya

ali muştu
12-10-2007, 01:23
Galatasarayın su durumda emreye ihtiyacı yokki orta sahası su anda oturmuş gibi Galatasarayın okan gibi kulübede yatar

ŞRARSKOZ
12-10-2007, 01:32
haydi hayırlısı

saygılar

trilobid
20-10-2007, 15:53
gelsin gelmesinede emre eski emre değil çok fazla katkı sağlıyacağını sanmıyorum.

pencere77
20-10-2007, 17:11
dönerse fena olmaz gs adına

pato_banton
20-10-2007, 17:14
Gelse ne olacakki kabadayı olmuş iyice avrupada yürüyüşü bile değişmiş kasıla kasıla oynuyodu milli maçlarda pek bi faydası olacagını düşünmüyorum daha çok zararı olur gerçi feldkamp bu haliyle onu oynatmaz kulübede takılır artık ağlar gibi artist emre