Orijinalini görmek için tıklayınız : kaon görüntü hakkında
arkadaşlar bende kaon marka uydu var yalnız görüntüyü canlı alamıyorum böyle biraz boğuk gibi bunun nedeni uydudamı kablodamı tv demiiii
bulletfromhell
08-09-2007, 11:19
ustam...hangi yazılım yüklü ona bakmak lazım...bide scart çıkışın RGB'ye mi ayarlı CVBS'ye mi ayarlı ona bakmak lazım...
ustam...hangi yazılım yüklü ona bakmak lazım...bide scart çıkışın RGB'ye mi ayarlı CVBS'ye mi ayarlı ona bakmak lazım...
vallahi yükledeli bir seneyi geçti yakında bişey yükletmedim ozaman servisine bir götüreyim yükleme mi yaptırayım dersin
KAON-TR™
08-09-2007, 12:24
Kaliteli bir scart kablo kullanın birde özelliklerden scart çıkışı ayarını cvbs ye getiriniz.
Kaliteli bir scart kalbo kullanın birde özelliklerden scart çıkışı ayarını cvbs ye getiriniz.
scart kablo yu daha yeni aldım bu kablosu renkli ucu sarı renkte bir sürü para verdim aldım ama daha kaliteli bişey nasıl bilmiyorum
bulletfromhell
08-09-2007, 12:37
vallahi yükledeli bir seneyi geçti yakında bişey yükletmedim ozaman servisine bir götüreyim yükleme mi yaptırayım dersin
eh be ustam....bide supermod olcan....:puah::puah::puah:...son 1 yılda 20 tane yeni yazılım geldi geçti....yazılımını güncelle,iyi bi scartkablosu satın al ve eğer donukluktan şikayet ediyosan scart çıkış ayarlarını cvbs'ye getir....ben rgb de kullanıyom gayette memnunum...
KAON-TR™
08-09-2007, 12:38
scart kablo yu daha yeni aldım bu kablosu renkli ucu sarı renkte bir sürü para verdim aldım ama daha kaliteli bişey nasıl bilmiyorum
Malesefki artık günümüzde herşey çin malı.Piyasada 1.25 liraya bile kablo satıyorlar.Kabloların içlerini ince, dış plastiklerini kalın yapıp kaliteli gibi satıyorlar.En iyisi kabloyu kendinizin yaptırması hazır kablo almamak en azından içini dışını görebilirsiniz:)Kaba bir tabir olacak ama kablo dediğiniz odun gibi olacak:)Çok para vermek yerine böyle bir kabloyu 10 ytl civarında yaptırabilirsiniz.
Kolay gelsin...
bulletfromhell
08-09-2007, 12:41
Malesefki artık günümüzde herşey çin malı.Piyasada 1.25 liraya bile kablo satıyorlar.Kabloların içlerini ince, dış plastiklerini kalın yapıp kaliteli gibi satıyorlar.En iyisi kabloyu kendinizin yaptırması hazır kablo almamak en azından içini dışını görebilirsiniz:)Kaba bir tabir olacak ama kablo dediğiniz odun gibi olacak:)Çok para vermek yerine böyle bir kabloyu 10 ytl civarında yaptırabilirsiniz.
Kolay gelsin...
doğru söylüyo...aşağı yukarı 10 -15 ytl ye yaptırabileceğiniz kaliteli bi kabloyu maalesef 30-35 ytl ye satıyorlar....
muzo yetkilerini tekrar düşündürmek zorunda bırakıyorsun insanı
at o makineyi çöpe
diek belediye yayınıyla idare et
bulletfromhell
08-09-2007, 12:55
at o makineyi çöpe
:puah::puah::8[1]::8[1]::puah::puah:
at o makineyi çöpe
Katılıyorum bi mod un yapmayacağı bi hareketti..!! :frown:
bulletfromhell
08-09-2007, 13:03
dur be kardeşim....sende benzin döküyosun yaw yangına....muzo ile CABBARİ atışırlar böyle...biz eskiyiz alışkınız buna....sen yenisin bilmiyosun...
muzo bu forumun en eski modu
sen daha yenisin alışırsın bizlere bizlerde arasıra böyle takılmalar olur
selametle
at o makineyi çöpe
cabbariiiiiiiiiiii olum modluk la ne alakası var makina bozul diyommmm modluk değillllllllllll
Tamam tamam anladım siz takılın o zaman..!!
Pasilobus
08-09-2007, 13:52
sn Hcakır biz burada birlik ve beraberlik içerisinde muhabbet eden ve çözüm üreten bireyler topluluguyuz sizlerden bunlardan birisiniz alınmayınız amacamız muhabbet etmektir kırdıysak özür dileriz
selametle
Pasilobus
08-09-2007, 13:53
muzo gel banada sana lcd göstereyim hem görüntü hemde ses süper:)
pasilobusunda dediği gibi amacımız hem çözüm hemde muhabbet üretmek
sizleride bekelriz aramızda
selametle
bulletfromhell
08-09-2007, 13:57
cabbariiiiiiiiiiii olum modluk la ne alakası var makina bozul diyommmm modluk değillllllllllll
yok usta...makina kaonsa bozulmaz...sen gel şu yeni yazılımı yükle makinana bak bakalım görüntün düzeliyomu düzelmiyomu???
yazılımı nasıl yukleyecek ona bütün ülkenin modları yardım etse yine yükleyemez
sen onu serkanyılmaza postala o tamir edip sana geri göndersin:):)
bulletfromhell
08-09-2007, 15:11
yazılımı nasıl yukleyecek ona bütün ülkenin modları yardım etse yine yükleyemez
sen onu serkanyılmaza postala o tamir edip sana geri göndersin:):)
usta sen önce bi tane rs232 kablosu alıyosun...bilgisayarının arkasında COM portu vardır...bi ucunu oraya bi ucunu receivere takıyosun...sonra siteden en yeni yazılımı download ediyosun...ondan sonrasını sonra konuşalım...sen şimdilik bunları yap...:puah::puah::puah:
usta sen önce bi tane rs232 kablosu alıyosun...bilgisayarının arkasında COM portu vardır...bi ucunu oraya bi ucunu receivere takıyosun...sonra siteden en yeni yazılımı download ediyosun...ondan sonrasını sonra konuşalım...sen şimdilik bunları yap...:puah::puah::puah:
şimdi senin o dediğini bu rs marka 2 metre 32 cm lik bir kablo sanar piyasada onu arar:8[1]::8[1]:
adama dayakmı yedireceksin:rtfm:
muzo abi sen at şu yazılımıda utansın bunlar :) :)
muzo bu yazılımı atsın ispatlasın bende altıma etek giyip gezecegim
MusaKa92
08-09-2007, 18:20
muzo bu yazılımı atsın ispatlasın bende altıma etek giyip gezecegim
Gezmezsen.
Muzo abi bende senin msn var herhalde.
zabataygatör
08-09-2007, 18:37
arkadaşlar bende kaon marka uydu var yalnız görüntüyü canlı alamıyorum böyle biraz boğuk gibi bunun nedeni uydudamı kablodamı tv demiiii
onun zabataygatör u bozulmustur
onun zabataygatör u bozulmustur
Pardon o ne kurban..?? :8[1]:
muzo bir soru sormuşsun ama millet işi yine dalgaya vurmuş. hocam cihazının normal tunerinden çıkış alıp tv nin normal antenine bağlıyorsan görüntüde yatay veya dikey olarak çok azda dalgalanma ve parazit alabilirsin sana tavsiyem çift taraflı scart kablo al ve tv ve cihaz arası görüntüyü onla bağla görüntü daha net olacaktır.
muzo bir soru sormuşsun ama millet işi yine dalgaya vurmuş. hocam cihazının normal tunerinden çıkış alıp tv nin normal antenine bağlıyorsan görüntüde yatay veya dikey olarak çok azda dalgalanma ve parazit alabilirsin sana tavsiyem çift taraflı scart kablo al ve tv ve cihaz arası görüntüyü onla bağla görüntü daha net olacaktır.
Arada bir sohbet iyi oluyor volkan:)
bulletfromhell
08-09-2007, 23:32
şimdi senin o dediğini bu rs marka 2 metre 32 cm lik bir kablo sanar piyasada onu arar:8[1]::8[1]:
adama dayakmı yedireceksin:rtfm:
eyvah ağa...desene biz ileriki aşamada kurukafadan, kup 230 dan falan bahsettiğimizde işimiz daha kötü...muzo usta kurukafa bulmak için mezar soyabilir demekki...:puah::puah::puah::puah:
eyvah ağa...desene biz ileriki aşamada kurukafadan, kup 230 dan falan bahsettiğimizde işimiz daha kötü...muzo usta kurukafa bulmak için mezar soyabilir demekki...:puah::puah::puah::puah:
Bak bu güzeldi kurukafa için mezar mı soyar deniz altı arama mı yapar o bilinmez..?? :8[1]:
arkadaşlar yeni yazılımı yüklettim halloldu sorun giderilmiştir hepinize teşekkür ederim
laykın27
10-09-2007, 13:39
arkadaşlar yeni yazılımı yüklettim halloldu sorun giderilmiştir hepinize teşekkür ederim
iyi hayırlı olsun abi