Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep telefonum için 30 cüzlük kuran-ı kerim seti istiyorum
muhteşem
11-09-2007, 15:53
arkadaşlar
ramazan ayı boyunca dinlemek ve kuran-ı kerimden süzmek için ayrı ayırı cüzlerin oluşturdugu 30 cüzlük kuran-ı kerim seti istiyorum
telefonum samsung d 900
şimdiden teşekkürler
çok yer kaplar nasıl yüklenecek o öyle?
pencere77
11-09-2007, 19:19
hafıza kartına sığar sanırım
aslında varsa bende yukleyeyim benim telefonumda 1gb lık hafıza var kendi hafızasıda var alır herhalde?
aslında varsa bende yukleyeyim benim telefonumda 1gb lık hafıza var kendi hafızasıda var alır herhalde?
onu nasıl okuyacan kardeş ufacık ufacık yazılar harekeleri falan yüzünden okusan daha isabetli olur derim
Only the registered members can see the link kardeş burada var ama sanırsam ücretli bir bak istersen
onu okumayacagız muzo dinleyecegiz
yaw sen adamı öldürürsün:)
onu okumayacagız muzo dinleyecegiz
yaw sen adamı öldürürsün:)
ula cabbari sende bi alemsin kendin okusana be kardeşim
muhteşem
13-09-2007, 10:56
ya arkadaşlar bulamadınızmı bana muzonunki gibi değilde cüz cüz gerekli
verirseniz sevinirim
PART-1 (Only the registered members can see the link)
PART-2 (Only the registered members can see the link)
PART-3 (Only the registered members can see the link)
PART-1 95 MB
PART-2 95 MB
PART-3 85 MB
Kur'an-ı Kerim in Tamamı mp3 haLinde...
Tüm SureLer ayrı mp3 dosyasi şeklindedir...
RAR PASS: ayr4n
ALINTIDIR
muhteşem
08-10-2007, 17:39
sevgili oldsman sana teşekkür edemedim kusura bakma
gerçekten geç oldu ama teşekkür ederim çok yardımın dokundu ALLAH senden razı olsun
Rica ederim linklerde sorun olan olursa UP-LOAD ederim
muhteşem
01-12-2007, 23:22
sevgili oldsman ne zamandır yazacagım unutuyorum verdiğin linkteki partlaı indirdim tek tek sureler var fakat ben tek tek cüzleri istemiştim yani 30 adet bir ara duymuştum ama bulamadım kabe imamlarından tek tek cüzler var diye tekrar bakarsan sana duacı olurum
TIKLA (Only the registered members can see the link)