PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SinyaL Yok..??

Eren55
12-09-2007, 23:53
öncelikle bütün herkesin mübarek ramazan ayınız mübarek olsun... benim cihaz next 2500 dpci plus
dün gece aniden uydulardaki sinyaller gitti
uyduyu biraz sağa sola çevirdim sinyaller çok düşük geliyor..?? bu cihazdan mı acaba yoksa motordan mı kaynaklanıyor??
şimdiden teşekkürler...:)

bulletfromhell
13-09-2007, 00:15
motorlu çanaklar hep dertlidir zaten...disec motorunu yeniden ayarlaman gerekiyor...cihazdan olma olasılığı yok gibi....

Admin
13-09-2007, 00:17
motorlu çanaklar hep dertlidir zaten...disec motorunu yeniden ayarlaman gerekiyor...cihazdan olma olasılığı yok gibi....

Bencede.Motor ayarı bozulduysa bunun ayarı malesefki şart

pencere77
13-09-2007, 00:30
motorlu çanaklarda ince ayar zor yapılır.iyi bir usta bulmanız gerek eğer motorda ise

Eren55
13-09-2007, 13:28
Peki Nasıl Ayarlanıyor Bu ..BEn Ayarlayabilirmiyim???

®adakoglu
17-09-2007, 15:12

Teknik bilginiz var ise Çanak antenin yakınına tv ve Uydu Cihazınızı getirerek dönen çanağı sola sağa veya aşağı yutarı çevirerek ayarlamaya çalışabilirsin.

mehmet13
01-04-2008, 12:02

biraz zor ama genede denemende fayda var eyer anlamıyorsan hiç ugraşma çünkü motorlu antenlerin ayarı çok zordur bendede var ama benim işim oldugundan benim için çocuk oyuncagı ama senin için çok zor olabilir sen genede iyi bi usta getir
bazen de kollu piston moturun içinde bir göz var ondanda yapar çünkü neden dersen o göz arızalandıgı zaman motorun limitlerini tam görmez
yani limitleri tam saydırırır ama tam görmezoda nasıl yaparsın cihazın menüsünden motor bölümüne girer manuel ayar yapman gerekir eyer antenin oynamamışsa büyük bi ihtimal piston motorun gözü bozuk o yüzden limitleri eksik sayıyor saygılar kolay gelsin