Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung D500'e PC'den MP3 Yüklemek

terminator
13-09-2007, 00:33
Öncelikle herkesin mübarek Ramazan ayını kutluyorum.Sorunuma gelince arkadaşlar bende samsung d500 telefon var ben buna pc den mp3 yüklemek istiyorum ve bu konudada oldukça acemiyim.Ne yapmam gerekiyor bi yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler...

terminator
13-09-2007, 18:43
Kimse bilmiyormu nasıl olduğunu arkadaşlar...

OLDSMAN
13-09-2007, 18:59
Öncelikle herkesin mübarek Ramazan ayını kutluyorum.Sorunuma gelince arkadaşlar bende samsung d500 telefon var ben buna pc den mp3 yüklemek istiyorum ve bu konudada oldukça acemiyim.Ne yapmam gerekiyor bi yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler...

Telefon ile verilen bir data kablosu ile veya BLUETOOTH cihazı ile
yapabilirsiniz.Benimde kullandığım bu cihazı öneririm

Only the registered members can see the link

* 100 metrede çalışma olanağı
* Bluetooth V 2.0 + EDR uyumlu
* 3 Kat Hızlı (V 2.0)
* Geliştirilmiş Veri Hızı 2.1 Mbps (EDR)
* Düşük Güç Tüketimi
* Telekomünikasyon Kurumu Onaylı
* USB UHC1/OHC1 spec. 1.1
* Class 1
* Bluetooth uyumlu mobil telefonlarla beraber çalışma olanağı
* Düşük güç tüketimi
* Harici anten
* Link modu: ACL and SCO
* Datahızı: 723 kbps ACL; 64 b/s SCO
* Sertifikasyon: FCC, CE , BQB
* Hassaslık: [email protected]% BER

terminator
13-09-2007, 21:16
Arkadaşım bu dediklerinden yok bende sadece pc ile telefonu birbirinie bağlayan usb kablosu var bununlada bir türlü telefona bağlanamadım her seferinde offline yazıyo....

Volkan
13-09-2007, 21:19
Arkadaşım bu dediklerinden yok bende sadece pc ile telefonu birbirinie bağlayan usb kablosu var bununlada bir türlü telefona bağlanamadım her seferinde offline yazıyo....

peki pc ye telefonun usb kablosnun driverinı kurdunmu. kurduğun zaman zaten bilgisayarımın içinde telefonun hazızasını görmen lazım .

ayran
13-09-2007, 21:22
OLDSMAN ustanın anlatığı gibi olur ama bende aynı telefondan bluetoth arıza verdi şimdi ise usb kablo arıyorum başkada yolu yok kardeş..:)

terminator
13-09-2007, 21:35
peki pc ye telefonun usb kablosnun driverinı kurdunmu. kurduğun zaman zaten bilgisayarımın içinde telefonun hazızasını görmen lazım .

Kurdum volkan kardeş ama bir türlü bağlanmıyo acaba telefondandamı bazı ayarları yapmam gerekiyo...

volkii
13-09-2007, 22:54
benimde telefonum d 500 benim laptopta kızılötesi ve bulutut aparatı ile yüklüyorum mp3 resim ve tel arşivi telefonun içini bile görebiliyorum hiç bir ayara gerek yok cihaz otomotik drver yüklüyor donanım bulundu diyor yükle diyom ileri ileri diyom bağlanıyor işlem tamam son ne istiyorsan mp3 yada resimtel arşivini yedekle ne istersen yap.kolay gelsin:45: :45:

hayro62
13-09-2007, 23:02
ELimde Sub Zero Bluetooth Cihazı Var 13 Milyone aldım çok ucuz

terminator
14-09-2007, 00:13
Teşekkür ederim arkadaşlar en iyisi bluetooth cihazı almak sanırım...