Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vista Yerine XP diyenler Lütfen Okuyun!!!

gacvokem
17-09-2007, 00:46
ALINTIDIR İŞİNİZE YARAYABİLİR DİYE PAYLAŞMAK İSTEDİM

NOT: Öncelikle aşağıda verilen linkler önceden forumda verilmiş olabilir.Ancak benim amacım forumu yersiz konu başlıklarıyla kirletmek değil Vista konusunu ve alternetif çözümlerini bu konu başlığı altında daha anlaşılabilir hale getirebilmektir.Umarım yanlış bir anlaşılma olmaz.
Sunulan Tüm Pogramlar Son Sürümdür ve C***lıdır.Bizzat Kendim Denemiş Olup,Şuanadek Sorunsuzdur.Kendi Uploadımdır.
HEPSİ İÇİN ŞİFRE: eusclup
-Vistayı beğenmediniz.Windows XP ye dönmek istediniz.Kimsenin bahsetmediği ama microsoftun sitesinde birkaç satırla
geçiştirilen "Windows Vista kurulan bir pc tekrar eski işletim sistemine dönemez!!!" ibaresinden haberiniz var mı?
Ancak telaşa gerek yok.Bu bağlamda vista sonsuza kadar hacklenmis bulunmakta!!! İşte vistayı silip yerine xp
kurmanızı saglayan program;"VistarootPro"(program kullanımı için lutfen yazdığım notepadi dikkatlice okuyun!!!)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

İşte Linki;
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Vista yerine XP tercih edenlere işte önerim;
Pcniz vistaya uygun değilse veya vistadan memnun olmadıysanız(donanımı yeterli olan(asgari düzeyde) ancak oyun
oynamayı sevenler sanırım vistadan memnun olmayacaklar) o halde Windows XP mizi en iyi şekilde kullanmanın yolu;
a)Windows XP SP2 i kurun
b)Güncel driverlarınızı yükleyin
c)Windows XP ***inizi orjinal yapın.

-Internet Explorer 7(Türkçe-Orjinali) for XP:

İşte Linki;

-Windows Media Player 11(Orjinali) for XP:

İşte Linki;

-Direct X (Orjinal Yeni Sürümü):
İşte Linki;

e)Pc nizin performansını arttırın

-MemTurbo 4(Ram temizleme programı.Bence sınıfının en iyisi)(Lütfen Program kullanımı ile ilgili belgeyi okuyun)

-Registry Mechanic v6.00.750 (Pc performansı artırma gereksiz dosyaları silme.Bence sınıfının en iyisi)

f)Full Güvenlikle(kanımca) Pcnizi Donatın("kaspersky internet security v6.0.1.411 for XP " dir.Pcnizin ve internetin hızını
yavaşlatmaz neredeyse %100 güvenlik!!!Açıklaması Dosyaya ilişiktir.)

Kis Kullanım Açıklaması (Türkçe);

g)İnternette hızın ***fini yaşayın(adsl kullanıcıları icin(türkçe))
-CFosSpeed v 3.13.1200;

h)Downloadı kesintisiz ve hızlı yaşayın
-Flash Get v1.81;

i)CyberLink PowerCinema5(windows Media Center a alternatif)

j)Pcnizi tüm video formatlarını çalıştırır ve istediğiniz formata dönüştürebilir hale getirin

NOT: Aşağıdaki codec bileşenlerini yüklemeden önce sorunsuz çalışabilmesi için bütün "video player ve converter,
CD yazıcı" programlarınızı önceden yüklemiş olmanızı öneririm.(İlişikdeki notu okuyun lütfen!)

k)Vistanın görünümünü beğenenler için;

-Vista Transformation Pack 6.0 Final(Şu ana kadar sorun görmedim)

Bütün bu yapacaklarınız Pcnizi XP perfonmasıyla uzun süre idare edeceğini düşünüyorum.

Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum.Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

alıntıdır paylaşımı yapana sonsuz teşekkürler:45:

pencere77
17-09-2007, 00:49
güzel paylaşım

zeus-76
17-09-2007, 01:57
eline saglık usta

EFE_KENTLİ
17-09-2007, 02:31
ellerine sağlık kardeş

Özgür Erge
17-09-2007, 02:53
gacvokem forumda windows *****leri orjınal yapma proğramları vermek yasaktır forum kurallarını ve duyuruyu tekrar oku seni bir daha uyarmıcam ***** VERMEK YASAKTIR...uymayanlar süresiz banlanacaktır..

gacvokem
17-09-2007, 08:11
Tamam bundan sonra dikkat edecem selametle

kardes54
17-09-2007, 12:19
kurmanızı saglayan program;"VistarootPro"(program kullanımı için lutfen yazdığım notepadi dikkatlice okuyun!!!)

İşte Linki;
Only the registered members can see the link 3.1.0.rar

zip şifresinide yazarmısın arkadaşım şifre istiyor

mt38
17-09-2007, 13:15
excellent(harikulade)
teşekkürler kardeş

Özgür Erge
17-09-2007, 13:41

İşte Linki;
Only the registered members can see the link 3.1.0.rar

zip şifresinide yazarmısın arkadaşım şifre istiyor

şifre buymuş eusclup

soru sormadan önce araştırma yapalım ..

baygin
17-09-2007, 13:59
üstat büyüksün yaw...................

mesut_um
13-03-2008, 15:48
verdiğiniz programlardan MemTurbo 4,CFosSpeed v 3.13.1200kurdum.bilgisayarım 2 kat hızlandı.mem turbo 4 programının cpu rocet maximum seçtiğimiz zaman bilgisayar dahada hızlanıyor.çok işime yaradı.bende tune up 2007 kurulu olduğu için Registry Mechanic v6.00.750 u kurmadım.paylaşım için tşkler.

mcengel
13-03-2008, 17:23
tebrikler sağol

HCakir
13-03-2008, 17:30
Paylaşım için teşekkurler ; fakat bu Vista temasını kullanacak arkadaşlar,bu tema bilgisayarınızın hızında düşme yapıyor.Başka bi gözlemim ; bu temadan sıkıldınız kaldırmak istiyorsunuz işte o orada herşey arap saçına dönüyor,program kalkıyor ama simgeleri duruyor,veya başlat değişmemiş yani silinsede kendinden geriye bişeyler bırakıyor ; Tek çarede format oluyor.Bu yüzden bu temayı kullanacak arkadaşların 2 kere düşünmelerini tavsiye ediyorum.. :):)

airman06
13-03-2008, 17:32
tesekkürler eline sağlık

noner7676
13-03-2008, 19:01
Bu bilgileri bizimle paylaştığınız için size ayrıca teşekkür ederim.

MUTAF
13-03-2008, 19:20
gerekli bir paylaşımdı. teşekkürler..

Aziz46
13-03-2008, 19:49
Tskler.ustam...

thebest01
13-03-2008, 20:13
müthiş pro ve bilgiler teşekkürler

thebest01
13-03-2008, 20:18
internet hızı ile alakalı proyu indiremedim bi türlü linklerde bi sıkıntı olabilirmi? bakarsanız sevinirim

thebest01
13-03-2008, 20:27
sorun benim internetimdeymiş kusura bakmayın indirdim proyu

saka11
13-03-2008, 20:30
emeğine sağlık