Orijinalini görmek için tıklayınız : Samanyolu Tv Amerikan Propogandasi Yaptiği Gerekçesiyle Kapatildi
Samanyolu Tv neden kapatıldı?
Azerbeycan’da yayın yapan Tv 'Amerikancılık’ suçlaması ile kapatıldı.
Türkiye’de ulusal yayın yapan Samanyolu televizyonu ile bağlantılı olarak Azerbeycan’da yayın yapan ve aynı adı/logoyu taşıyan Samanyolu televizyonu bir ay önce ‘Amerikancılık’ yapıyor diye kapatıldı.
Ulusal TV’nin haber bülteninde yer verdiği haberin ayrıntıları şöyle. 15 Eylül günü yayınlarına son verilen Samanyolu televizyonu daha sonra Hazar TV adıyla yayınlarına bir süreliğine devam edeceği belirtiliyor.
11 Ocak 2000’de Azerbaycan’da kendi stüdyolarında yayın yapmaya başlayan Samanyolu televizyonu bölgede Amerikan propagandası yapıyor suçlaması ile yayınlarına son verilmesi akıllara bazı soru işaretleri getirdi. Türkiye’deki Samanyolu televizyonu ile aynı yayın politikası güden Azerbaycan kanalının kapatılmasının gerekçesinin ‘Amerikancılık’ olması şüpheler uyandırdı.
şaşılacak bir şey yok.adamlar gerekçe üretmiyor gerçekleri görüyor ve gereğini yapıyor takdir edilecek bir durum.demekki o anlayış bizim ülkede olsa hiç bir şekilde yazılı ve görsel medya kalmayacak,bilgi içinde teşekkürler kosovalı
belki yapıyordur durup durup kapatılmaz vardır bir sebebleri inşallah yanılırlar iftira atmak sonuçlarına katlanırlar
bilgin için teşekürler
Only the registered members can see the linkürk_bayrak.gif
pencere77
19-09-2007, 21:22
ulusal tv nin haberlerine ben güvenmem
felekmest
19-09-2007, 21:46
ulusal tv önce kendisinin amerikan çıkarlarına ettiği hizmetlere baksın da sonra bu tip haberleri yapsın.ezanın bir kentinde maalesef yasaklandığı o kardeş ülkede şahsen bu uygulamada hiç garip gelmiyor.ki eğer gerçekse tabii ki.
ulusal kanal nasıl abd çıkarlarına hizmet ediyor anlamadım yayınlarını haberlerini takip ediyorum elimden geldiğince ve aynı görüşü paylaşmama rağmen bence hizmet ettiği falan yok güvenilir bir kanal diğer kanallara baktığımızda ayrıca samanyolunun da ne olduğu herkesin malumudur.Esenlikler.
seyitcan
20-09-2007, 10:06
neymiş bakalım samanyolu
kanaryam1950
20-09-2007, 10:54
:49: :49: :49:
Kemal Turan
20-09-2007, 10:59
Normaldir. Sahibi Amerika koruması altında, Abd yanlısı yayın yapmasında şaşılacak bir şey yok. Bizim ülkedede yanlı ve çıkarcı yayınlar yapan yazılı ve görsel medyalar kapatılacak olsa başta Aydın Doğan ın medeyası olmak üzere hemen hemen tüm medya kapatılır.
Arkadaslar Azerbaycanda tekce samanyolu kanali yok,kanal D,rusiyanin rtr,ort kanallarida kapatildi.Esas meqsed odurki Azerbaycanda kablolu yayina katqi saglansin.Azerbaycandaki kablo tvde samanyolu,kanalD,show,atv,star,kral,lig tv ve s kanallar var.Bence ulusal kanal yanlis bir haber yaymis.Azerbaycanda Trt kanalinin yayini ise Aztv-nin Turkiyede yayinlandigi icin kapatilmadi ve kapatilmayacak.Eger Samanyolu "amerikanciliq"yapsaydi kablo tv-dende cikartirilirdi.
muhteşem
20-09-2007, 11:36
azerbeycandada yayın yapıyordu bu kanal
samanyolu fethullah güven ve cemaatinin kanalıdır. yanlışmı?
Bu cemaat tevhid ile teslisi aynı kefeye koymuştur. yanlışmı?
Diğer dinler le "Amentüde birşeşiyoruz" diyen bu cemaat ve başlarındaki hocadır.yanlışmı? yanlış ise düzeltiniz.
ibrahimi dinler diye bişey çıkardılar. yanlışmı?
allah katında islamdan başka din varmıdır? hristiyanlık ve musevilik allah katında da bir dinmidir?
Dinler arası diyalog u icat ettiler. yanlışmı? Bu meselenin tartışılması çok yapıldı. Aslında işin özü bu diyalog masalları ile beraber ülkeye misyonerler doldu ve apartmanlara kadar yerleşti. alın size diyalog. ayrıca benim peygamberimi peygamber olarak tanımayan larla nasıl diyalog yapılır? bir hristiyan musa peygamberiş tanıyor ama hz.muhammed (s.a.v.) tanımıyor. gelde diyalog kur. iftara çağırıyorlar. sevsinler.
memlekette birileri biyerlere çıkabilmek için gayesine ulaşabilmek için mutlaka abd ye bir gözüküyor. ne hikmetse.
Bir müslüman türk olarak söylüyorum. sözüm kişisel değil dir. fethullah gülen ve cemaati çok güzel işler yapabilirlerdi ancak tehlikeli sularda yüzüyorlar. allah hidayet versin. bu cemaate bağlı biri varsa forum da bize lütfen amentüde nasıl birleştiğimizi açıklasın. selametle
(mesele saman yolu tv idi ama yazmadan edemedim. bu arada geçen hafta beni banlayanlara hernekadar haksız olsalarda teşekkür ederim. en azından bu forumda disiplin olduğunu öğrenip sevindim.)
Arkadas bunun konuyla ne alakasi var?Ben bir azeri olarak turk kanallarini yayinlanmasi taraftariyim.Ama malesef bu is devletin bildiyi is.
Arkadas bunun konuyla ne alakasi var?Ben bir azeri olarak turk kanallarini yayinlanmasi taraftariyim.Ama malesef bu is devletin bildiyi is.
arkadaşım adam türk kanalı açıyor ama çeşit çeşit milletlerin propagandasını yapıyor. bunumu istiyorsun? iyi bizde bir türk kanalı açalım ermenileri alkışlayalım. öylemi? eskidende o "türk olsun çamurdan olsun" edebiyatları. önce bakacaksın ne yapıyor. Vatana millete hayırlı güzel yayınlar yapıyormu? faydalı programlar varmı? bu programların arasında propagandalar varmı? değilmi? ona göre istersin yada istemezsin. Benim yukarıda yazdığım kanalın bu işleri yapıyor olması değil. kanal sahiplerinin amerika ile sıkı fıkı olduğunu diyalog kurduklarını anlatmaktı maksat. selametle..
Diğer dinler le "Amentüde birşeşiyoruz" diyen bu cemaat ve başlarındaki hocadır.yanlışmı? yanlış ise düzeltiniz.
allah katında islamdan başka din varmıdır? hristiyanlık ve musevilik allah katında da bir dinmidir?
Dinler arası diyalog u icat ettiler. yanlışmı? Bu meselenin tartışılması çok yapıldı. Aslında işin özü bu diyalog masalları ile beraber ülkeye misyonerler doldu ve apartmanlara kadar yerleşti. alın size diyalog. ayrıca benim peygamberimi peygamber olarak tanımayan larla nasıl diyalog yapılır? bir hristiyan musa peygamberiş tanıyor ama hz.muhammed (s.a.v.) tanımıyor. gelde diyalog kur. iftara çağırıyorlar. sevsinler.
memlekette birileri biyerlere çıkabilmek için gayesine ulaşabilmek için mutlaka abd ye bir gözüküyor. ne hikmetse.
Bir müslüman türk olarak söylüyorum. sözüm kişisel değil dir. fethullah gülen ve cemaati çok güzel işler yapabilirlerdi ancak tehlikeli sularda yüzüyorlar. allah hidayet versin. bu cemaate bağlı biri varsa forum da bize lütfen amentüde nasıl birleştiğimizi açıklasın. selametle
(mesele saman yolu tv idi ama yazmadan edemedim. bu arada geçen hafta beni banlayanlara hernekadar haksız olsalarda teşekkür ederim. en azından bu forumda disiplin olduğunu öğrenip sevindim.)
Kardeşim sen yanlış düşünüyor ve üstelik hakaret ediyorsun. Yanlış yapıyorsun. Türkiye ve dünyada ismini dahi duymadığınız yerlerde yüzlerce okullar açıp o insanlara Türkçe öğretip Türkleri ve Türkiyeyi sevdirmesi, Türk Milli Marşını söyletmesinin neresi kötü? Acaba sen bu hizmetlerin ne kadarını yapabiliyorsun? Biraz elinsaf.:nono:::nono:
Samanyolu kime hizmet ediyor bilmem.Ama tek bildiyim o ki, samanyolunun Azerbaycandaki yayini "amerikanciliga"gore yok,yukarida yazdigim sebebe gore kesildi.
pencere77
20-09-2007, 14:59
banlanmış üye sayın admin ve modlarım.2.kez tekrar üye olmuş
seyitcan
20-09-2007, 15:39
kardeş çok yanlış dusunuyorsun ben fettullah gulen cemaatine mensup değilim ama bence turkiyede ailece rahat izleyebilecegin tek kanal samanyolu yanlışmı
pencere77
20-09-2007, 15:41
kardeş çok yanlış dusunuyorsun ben fettullah gulen cemaatine mensup değilim ama bence turkiyede ailece rahat izleyebilecegin tek kanal samanyolu yanlışmı
ailece utanmadan sıkılmadan her türlü yayını izleyebiliyorsun
seyitcan
20-09-2007, 15:46
biraz seviyeli ol aynı gorusu paylaşmaya bilirsin sende utanma sıkılma olsa boyle cevap yazmazsın
Arkadaşlar konu farklı yerlere kaymış burada tartışılacak şeyler değil bunlar lütfen dikkatli olalım !!
Ben fethullah gülen in okullarına bişey demedim. kanalınada bişey demedim. Yazdıklarımı dikkatlice okuyunuz. Ben dini açıdan bakarak yazdım.
Dünya ülkelerinde açılan okullardan haberim var. Amcamın oğulları kızları ve torunları bu okullarda öğretmen. hizmetler güzel. Kişisel olarak tabiii.
ya benim daha evvel yazdıklarım?
Lütfen söylermisiniz bir müslüman farklı bir dine mensup biri ile amentüde birleşebilirmi?
milli gazete yazarı mehmet şevket eygi üstadı okuyunuz. Neden birleşilemeyeceğini ve bu lafın nereye varacağını çok güzel bir biçimde anlatıyor. ibrahimi dinler nedir? dini bilginiz varsa yazınız lütfen. bende yanlış isem doğrulurum. Niyetim polemik değil. kişi yanlış ta yapabilir doğruda. ama yapılan doğrular yanlışlıkları telafi etmez herzaman. çok güzel tv. çok güzel okullar. ama dinen taviz. hemde ne taviz. amentüde birleşmeyi biri açıklasın lütfen... ayrıca yazdıklarımda asla hakaret yoktur. lütfen hakaret ediyorsunuz demeyiniz. hayırlı günler dilerim. Bu arada Kırkyılda bir banlandım dile düştük. :)
Bu okullar ABD-Türkiye işbirliğinde, ABD nin adım atmak istediği ya da kesin yerleşmek istediği yerlerde "öncü karakol" olarak görev yapmaktadır. Eğitim dilleri "İngilizce" , Türkçe "seçmeli dil" olduğu halde, "bu okullar yolu ile Türk kültürü" yayılıyor yalanı söylenmektedir. Okulların eğitim dilinin "İngilizce" olduğu MEB'nda arşivde mevcuttur. Hatta bu arşivlerde "ABD devlet görevlilerine verilen 'Resmi Görevli-CIA' pasaportlu" kişiler olduğu gerçeği vardır.
bigsahra
22-09-2007, 09:29
Arkadaslar Azerbaycanda tekce samanyolu kanali yok,kanal D,rusiyanin rtr,ort kanallarida kapatildi.Esas meqsed odurki Azerbaycanda kablolu yayina katqi saglansin.Azerbaycandaki kablo tvde samanyolu,kanalD,show,atv,star,kral,lig tv ve s kanallar var.Bence ulusal kanal yanlis bir haber yaymis.Azerbaycanda Trt kanalinin yayini ise Aztv-nin Turkiyede yayinlandigi icin kapatilmadi ve kapatilmayacak.Eger Samanyolu "amerikanciliq"yapsaydi kablo tv-dende cikartirilirdi.
Arkadaşında dediği gibi bu Samanyolu dışında kanal D ve Rusyanın tv kanallarıda kapandı.Önce kanak D'nin sonra STV'nin kapanacağı haberini 8-9 ay önce TRT'den izlemiştim.Neden olarak Azerbaycan televizyonlarının Türk televizyonlarının haksız rekabete neden oldukları nedeniyle karasal yayından çıkarılmalarını istemeleri gösterildi.Bunun dışında bir neden olacağını sanmıyorum.