Orijinalini görmek için tıklayınız : Fox TV hakkinda
Arkadaslar bildiginiz gibi Fox tv premier lig maclari sirasinda sifreli yayina geciriyor. daha once kanal1 in dunya kupasinda yaptigi sifreleme ile ayni o zaman maclari izlemek icin ayar yaptiysaniz bir sey yapmaniza gerek yok, fox tv'yi acip uydu alicinizin sifre kismina gidiginizde sifre direk olarak cozulmus oluyor. ben su anda maci izliyorum uydu alicimin hic bir ayarini degistirmeden.
bende yapmıştım ama şu an izleyemiyorum biraz daha detay verebilir misin
senfield25
22-09-2007, 18:33
hocam sabahtan beri arıyorum sürekli meşgul... pm den atarmısın bana şifreyi?? yada kendileri dağıttığına göre herhalde burda paylaşmanında bir mahsuru yoktur....
sefer_akgun
22-09-2007, 18:36
JeTMasTeR
22-09-2007, 18:36
hocam sabahtan beri arıyorum sürekli meşgul... pm den atarmısın bana şifreyi?? yada kendileri dağıttığına göre herhalde burda paylaşmanında bir mahsuru yoktur....
Bende sabahtan beri arıyorum meşgul bile çalmıyo telefonlar kilitlenmiş napacaz bakalım :(
İş gene şifreleri vermeye döndü forumda .Konuyu actık ilgilenen buraya baksın Only the registered members can see the link