Orijinalini görmek için tıklayınız : GoldMaster Kullanıcılarına Özel Bir site
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) ile ilgili site artık bir forum olmuştur.Yani ilk başta depo olarak düşünülen sitenin formatı 1 aydır degişerek forum haline getirilmiş ve uye olunmadanda Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) sitesinden yararlanılmamaktadır.
Bilginize Soru ve sorunlarınız için o sitede baglantıya geçiniz.
üye olmak gerekir mi?
Üye olmanıza gerek var
bilgilendirme için teşekkürler....
Serkan usta önce haber ve bilgi paylaşımı iççin teşekkürler. Bu iyi bir uygulama. Daha önceleri Acikonun böyle bir sitesi vardı. Eğer eski yazılımlarıda arşivden verirlerse kullanıcılar daha iyi yararlanırlar.
Saygılar.
bigilendirmeniz için teşekkürler bizim gibi acemiler için daha kolay olcaka gibi geliyor bana
saridagli
23-09-2007, 22:32
tesekkürler bilgilendirdiginiz icin
kanberoğlu
23-09-2007, 22:41
serkan hocam paylaşım için teşekkürler. bu siteyi hazırlayan ve bizlere sunanlara canı gönülden teşekkürler. artık hepsi bir arada ve aynı konu altında. dağınıklık önlendi. katılımcılar hemen aradığı herşeyi bulacak. herkese saygılar.
serkan hocam paylaşım için teşekkürler. bu siteyi hazırlayan ve bizlere sunanlara canı gönülden teşekkürler. artık hepsi bir arada ve aynı konu altında. dağınıklık önlendi. katılımcılar hemen aradığı herşeyi bulacak. herkese saygılar.
Tum dosyaları ekliyoruz.Sorun yasadıgınızda supersatforuma bekleriz:) ama ilk yine supersatforumda olacak yazılımlar :45: Birde ilk bizde diyen 7 saat sonra yazılımı veren forumlar bilsinki .Goldmaster yazılımları ilk kez sadece burada cıkar
çorumlu1967
23-09-2007, 23:46
emeği gecen bütün arkadaslara teşekur ederim ellerinize sağlık arkadaşlar.
Flash Dump dosyalarıda yüklendi kısa zamanda eksiksiz olararak faliyet verecektir.:)
Özgür Erge
24-09-2007, 00:44
goldmaster kullanıcıları için güzel haber depoda emeği geçenlere teşekkürler
paylaşım için teşekkürler
çok güzel arkadaşım teşekkürler....
TEKNİSYEN101
24-09-2007, 12:16
emeği gecen arkadaslara teşekÜr ederim ellerinize sağlık.:45:
ğvanduri
24-09-2007, 15:40
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
mükemmel işte bu teşekürle
bornovalı
24-09-2007, 15:48
Hayırlı Olsun Bize Rakip Çıktı :D
Only the registered members can see the link Next & NextStar
Hayırlı Olsun Bize Rakip Çıktı :D
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Next & NextStar
Size rakip cıkmış yakında kaon tv de kurulması lazım.Bir zamanlar Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) sitesi kaon tabanlılara yonelikti su anda video sitesi olarak kullanılıyor:wave:
Çok güzel emeği geçenlere tşkrlr
tuncay-o1
26-09-2007, 08:50
bilgi için teşekkürler.inşallah kalıcı bir site olur yazılımlar ilk önce burada verilir sanırım
şuanda sitede pek dosya olmaya bilir ancak kendim çabalarımca doldurmaya çalışıyorum herkese hayırlı olsun...
orun0774
26-09-2007, 18:04
ustam sitenin adını göremedim,linki verebilirmisiniz.
Only the registered members can see the link buradan goldmaster ile ilgili tüm yazılımlara ulaşabilirsiniz artık site site dolaşmaya son en güncel yazılımlar kanal dosyaları keyler hepsi burada paylaşıma hazır olacak tüm kullanıcılara hayırlı olsun saygılar....:tongue:
orun0774
26-09-2007, 18:12
bilgi için teşekkürler
hallederiz
30-09-2007, 19:31
goldmaster kullanıcıları için hayırlı olsun
lordlordleon
30-09-2007, 21:06
paylaşım için sağol
Only the registered members can see the link buradan goldmaster ile ilgili tüm yazılımlara ulaşabilirsiniz artık site site dolaşmaya son en güncel yazılımlar kanal dosyaları keyler hepsi burada paylaşıma hazır olacak tüm kullanıcılara hayırlı olsun saygılar....:tongue:
siteye üye oldum ama yeni konu acamıyorum,herhangi bir yazılım program vs.indiremiyorum (13.06.2007 Tarihi itibariyle Profil Alanınızda doldurulması gereken alanlar var. Lütfen profilinizdeki ek bilgileri doldurduktan sonra forumdan faydalanabilirsiniz..... Profiliniz için tıklayınız)diye uyarı veriyo ama profilde eksık bişey yok.
goldmaster kullanıcısı olarak siteden yararlanmak istiyorum tesekkurler:49:
Only the registered members can see the link ile ilgili site artık bir forum olmuştur.Yani ilk başta depo olarak düşünülen sitenin formatı 1 aydır degişerek forum haline getirilmiş ve uye olunmadanda Only the registered members can see the link sitesinden yararlanılmamaktadır.
Bilginize Soru ve sorunlarınız için o sitede baglantıya geçiniz.
bengimuzik
26-12-2007, 17:26
Beyler Üye Olmadan Siteden yararlanamıyorsunuz Bilginize
Beyler Üye Olmadan Siteden yararlanamıyorsunuz Bilginize
Bir üst mesajda belirttim:warn:
GOLDMASTER.TV ADRESİNDE ÜYELERİN KONU ACILIMI VE MESAJ YAZMASI AKTİF DEGİLDİR.TEKNİK BİLGİLER İÇİN Only the registered members can see the link Adresini Kullanabilirsiniz
üyeler konu acamıyomu?
GOLDMASTER.TV ADRESİNDE ÜYELERİN KONU ACILIMI VE MESAJ YAZMASI AKTİF DEGİLDİR.TEKNİK BİLGİLER İÇİN Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Adresini Kullanabilirsiniz
üyeler konu acamıyomu?
Arkadaşım uyeler konu acıyor :) açamasa onca konu olurmu orada.O site daha önce depo seklinde oldugu için öyleydi Formatı degişti:warn:
Arkadaşım uyeler konu acıyor :) açamasa onca konu olurmu orada.O site daha önce depo seklinde oldugu için öyleydi Formatı degişti:warn:
vallaha acamadım hic bir seyde dowland edemiyorum üye oldugum halde.devamlı uyarı veriyo üyelerin konu acması yoktur diye şaşırdım kaldım!!:(
(13.06.2007 Tarihi itibariyle Profil Alanınızda doldurulması gereken alanlar var. Lütfen profilinizdeki ek bilgileri doldurduktan sonra forumdan faydalanabilirsiniz..... Profiliniz için tıklayınız)diye uyarı veriyo sürekli ama profilde eksık bişey yok.:(
vallaha acamadım hic bir seyde dowland edemiyorum üye oldugum halde.devamlı uyarı veriyo üyelerin konu acması yoktur diye şaşırdım kaldım!!:(
(13.06.2007 Tarihi itibariyle Profil Alanınızda doldurulması gereken alanlar var. Lütfen profilinizdeki ek bilgileri doldurduktan sonra forumdan faydalanabilirsiniz..... Profiliniz için tıklayınız)diye uyarı veriyo sürekli ama profilde eksık bişey yok.:(
Arkadaşım kullandıgın Goldmaster modelini girersen sorun düzelir profilini doldurmamışsın:bangin:
Arkadaşım kullandıgın Goldmaster modelini girersen sorun düzelir profilini doldurmamışsın:bangin:
sagol üstat bakıyorum..
siteye giremiyorum bi sorunmu var ustalar??:49:
Sitede çalışma yapılmaktadır.Yarın aktif olacaktır
Sitede çalışma yapılmaktadır.Yarın aktif olacaktır
sagol üstat bilgi için
sagol üstat bilgi için
Orası burası farketmez yine gozunuz burada olsun :)
mehmetnuri13
30-09-2010, 16:45
tşk emegi gecenlere
msahin55
29-11-2017, 02:09
Bence gayet güzel faydalı olmuş Teşekkürler