Orijinalini görmek için tıklayınız : tps'leri açamıyorum
Arkadaşlar merhaba.
Bende 9400vci ve üzeirnde orion çipsetli x modül var. 19 Eylül tarihli tps yazılımını yüklememe rağmen tps ler açılmıyor. Aslında problem 8 Haziran da da vardı, onda da bir türlü açılmıyordu. Belki bunda başarırız dedim ama yine olmadı.
Sorun ne olabilir. Bir ara cihazımı buradaki servise götürdüğümde modül kullanarak bir yazılım yüklemişlerdi, bundan kaynaklanan bir sorun olabilir mi.
Yardımcı olursanız, sevinirim.
:ty:
minik201
24-09-2007, 20:32
saat ayarından kaynaklanıyor... saate göre *** güncellemesi yapıyor... menü saat ayarından yerel saat ayarını otomatik yap saat farkınıda +3.00 yap tamamdır... sonrasını biliyorsun... hotbirt 10873 frekansındaki kanallardan herhangi bir kanala gel kırmızı tuşa bas ok.le... complete deyince exit ile çık tamamdır... kolay gelsin...
ARKADAŞIM GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM....
AÇILDI...:45: :45: :clap2::
Tps modülü çıkarınca geldi, ama bu sefer ben modülle birlikte digiturk kanallarını da seyrediyordum, şimdi onlar gidiyor. Bir modülü güncellemeye deneyeceğim, inşallah başarırım. Ya da modülün ayarları ile oynayarak bu mümkün olabilir mi? :49:
kosovalı ustam benim kardeşin 9400cı var ama yükleme yap deyince bu yzı çıkıyor (waiting for request reset setap box) haliyle yükleme başlamıyor ne yapmam gerek konu açmayı bilmediğim için bura yazdım acill cevap bekliyorum şimdiden tşkler
kosovalı ustam benim kardeşin 9400cı var ama yükleme yap deyince bu yzı çıkıyor (waiting for request reset setap box) haliyle yükleme başlamıyor ne yapmam gerek konu açmayı bilmediğim için bura yazdım acill cevap bekliyorum şimdiden tşkler
Uyumluluk ayarlarına bakınız ve talimata uygun yukleyiniz
Uyumluluk ayarlarına bakınız ve talimata uygun yukleyiniz
dostum dediğini çoktan yaptım ama fazla detayı yok ben parantez içinde ayrıntıyı yazdım sanıyorum cevabıda ona göre verirseniz sevinirim ilginiz için tşk
TARANTİNO
03-10-2007, 21:56
kosovalı ustam benim kardeşin 9400cı var ama yükleme yap deyince bu yzı çıkıyor (waiting for request reset setap box) haliyle yükleme başlamıyor ne yapmam gerek konu açmayı bilmediğim için bura yazdım acill cevap bekliyorum şimdiden tşklerBu yazı çıktığında Cihazınızı kapatıp açınız...sevgilerimle...
arkadaşlar açılışta 3.81 yazan GM cihaza 19.09 tarhli yazılımdan yükledim ancak F1 tuşuna basınca bir müddet sonra fail veriyo 5.81 olan cihazlarda sorun yok neden 3.81 de sorun oluyo anlamadım saat ayarından olabilirmi lütfen bir yardım şimdiden teşekkürler..
pencere77
24-10-2007, 23:47
arkadaşlar açılışta 3.81 yazan GM cihaza 19.09 tarhli yazılımdan yükledim ancak F1 tuşuna basınca bir müddet sonra fail veriyo 5.81 olan cihazlarda sorun yok neden 3.81 de sorun oluyo anlamadım saat ayarından olabilirmi lütfen bir yardım şimdiden teşekkürler..
Only the registered members can see the link
uygun yazılımı atın.ayrıca hotbird uydusunda 10872 v frekansı üzerinde güncelleme yapın.başka frekansta yaparsan fail hatası verir.tekrar dene sonucu bildir
TARANTİNO
24-10-2007, 23:48
arkadaşlar açılışta 3.81 yazan GM cihaza 19.09 tarhli yazılımdan yükledim ancak F1 tuşuna basınca bir müddet sonra fail veriyo 5.81 olan cihazlarda sorun yok neden 3.81 de sorun oluyo anlamadım saat ayarından olabilirmi lütfen bir yardım şimdiden teşekkürler..İkinci mesajdaki yazılan ayarları yapıp deneyiniz...10873 v 27500 frekansı üzerindeki kanallarda Kırmızı Tuş - Okey basıyorsunuz değilmi...sevgilerimle...
19.09 tarihli yazılımı attım ve usuhaia üzerinden f1 yapıyorum fail veriyo aynı cihazdan ancak 5.81 ile açılan cihazlarda normal açıyo acaba 3.81 ler auto yapmıyomu?
pencere77
24-10-2007, 23:57
19.09 tarihli yazılımı attım ve usuhaia üzerinden f1 yapıyorum fail veriyo aynı cihazdan ancak 5.81 ile açılan cihazlarda normal açıyo acaba 3.81 ler auto yapmıyomu?
menu-bilgi-cihaz bilsinden yazılım tarihin, kontrol edin.19.09 tarihlimi ?
tabi tabi ok yapıyorum 2. mesajı az önce gördüm emin olmak için sordum ancak yarın deneyebilirim cihaz yanımda değil ilginizden dolayı teşekkür ederim
TARANTİNO
25-10-2007, 00:00
19.09 tarihli yazılımı attım ve usuhaia üzerinden f1 yapıyorum fail veriyo aynı cihazdan ancak 5.81 ile açılan cihazlarda normal açıyo acaba 3.81 ler auto yapmıyomu?Son denediğimde yapıyordu...maalesef o juno boardlar artık pek fazla gelmiyor...yinede bakayım elimde varsa deneyip yazarım...birde o frekansı 1 yukarı yada 1 aşağı girip arattırdıktan sonra *** güncellemeyi deneyiniz...örneğin 10872 yada 10874 gibi...
Son denediğimde yapıyordu...maalesef o juno boardlar artık pek fazla gelmiyor...yinede bakayım elimde varsa deneyip yazarım...birde o frekansı 1 yukarı yada 1 aşağı girip arattırdıktan sonra *** güncellemeyi deneyiniz...örneğin 10872 yada 10874 gibi...
tama bunuda denerim neden olmasın teşekkür ederim
asi dadaş
11-12-2007, 23:08
arkadaşlar bende 4150 var fakat herşeyi yaptığım halde multivizyonları açmıyor complet diyo saat ayarınıda yaptım lütfen yardım...????
arkadaşlar bende 4150 var fakat herşeyi yaptığım halde multivizyonları açmıyor complet diyo saat ayarınıda yaptım lütfen yardım...????
arkadşımcihazın fişiniçek tak sonra *** menüsünü resetle ve bir daha denen.