Orijinalini görmek için tıklayınız : Bios şifresi
mustafacan22
25-09-2007, 15:52
Sevgili arkadaşlar.Bilgisayarıma açılışta bir şifre koydum ama kaydettiğim şifre ile açılışta yazdığım şifre uyuşmuyor.Galiba yanlışlıkla bir harf fazladan yazmışım. Pc şimdi açılmıyor. Anakart pilini çıkarmam tehlikeli olur mu (MSI 865 Neo 2 anakartım)Yani hardisklerimdeki bilgiler filan gider mi pili çıkarıp yerine tekrar takınca ? Beni acele :( bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Mehmet Kaynaklı
25-09-2007, 16:24
pili çıkar tak bişi olmaz
mustafacan22
25-09-2007, 16:53
Çok sağol Mehmet KAYNAKLI arkadaşım. İlgine teşekkürler.:wave:
Sevgili arkadaşlar.Bilgisayarıma açılışta bir şifre koydum ama kaydettiğim şifre ile açılışta yazdığım şifre uyuşmuyor.Galiba yanlışlıkla bir harf fazladan yazmışım. Pc şimdi açılmıyor. Anakart pilini çıkarmam tehlikeli olur mu (MSI 865 Neo 2 anakartım)Yani hardisklerimdeki bilgiler filan gider mi pili çıkarıp yerine tekrar takınca ? Beni acele :( bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Hiçbirşey olmaz çıkar biraz bekle sonra tak.Eğer tarih saat sıfırlarsa yani ilk ayarlandığı zaman aralığına dönerse bunları bios dan tekrer girersin olur biter.
Saygılar,