Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaprak Dökümü Dizisinde Burada Buluşalım

davutkorucu
25-09-2007, 23:41
Yaprak Dökümü
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link D (Only the registered members can see the link)Tarih:26.09.2007Saat :20:00 Türü :Yerli Dizi Only the registered members can see the link Oğuz ve Nejla ile yüzleşiyor...Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar ve Caner Kurtaran’ın oynadıkları, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; kardeşinin, kocasıyla birlikte kaçmasından sonra büyük bir travma yaşayan Leyla, sonunda Nejla ve Oğuz’la yüzleşiyor. Kardeşinin, kocasıyla birlikte kaçmasından sonra büyük bir travma yaşayan Leyla, yaşadıklarına sebep olanlarla yüzleşmek istemekteydi.Yüzleşmek, gözlerinin içine bakmak. Necla’ya Oğuz hakkında bilmediklerini haykırmak. Tabi Ceyda’yı da, Ceyda’nın Oğuz’dan hamile olma ihtimalini de. Bu karşılaşmadan sonra Necla ve Oğuz’un ilişkisinde başka bir dönem başlar. Necla artık kime güveneceğini bilememektedir. Yaşadıklarından çok pişmandır ama zamanı geri döndürmek imkansızdır. Oğuz, tüm olanların Ferhunde’nin planı olduğunu düşünür ve ondan intikam almak için tehlikeli bir oyun oynar. Ferhunde’yi köşeye sıkıştırmak için fırsat yakalamıştır. Artık Ferhunde’nin evliliği büyük tehlike altındadır. Hesap sorma sırası Şevket’e gelmiştir. Yapım : Ay YapımYapımcı : Kerem ÇatayYönetmen : Mesude EraslanEser : Reşat Nuri GüntekinSenaryo : Ece Yörenç, Melek GençoğluOyuncular : Halil Ergün (Ali Rıza), Güven Hokna (Hayriye), Bennu Yıldırımlar (Fikret), Caner Kurtaran (Şevket), Deniz Çakır (Ferhunde), Bedia Ener (Neyyir), Gökçe Bahadır (Leyla), Fahriye Evcen (Necla), Seda Demir (Sedef), Tolga Karel (Oğuz), Bülent Fil (Yaman), Başak Sayan (Ceyda), Yusuf Atala (Kahveci), Ahmet Saraçoğlu (Tahsin), Güler Ökten (Cevriye)

26 Eylül 2007 Çarşamba

Simba
25-09-2007, 23:50
Konuyu yanlış yere açmıssıznız.Konunuz bu bölüme tasınmıştır..

CABBARİ
26-09-2007, 11:18
gerçekten kendini izlettiren bir dizi
duygusallığın ön plana çıktıgı ve büyük usta yaşar nuri güntekinin kitabından esinlenip yazılan bir dizi süpğer bence karakterler harik aoynuyor
selametle

CABBARİ
12-10-2007, 01:00
arkadaşlar bu diziyi gerçekten seyredin ve insan ömrünün bazı evrelerinin nelere gebe oldugu ve hayatın gerçeklerini izleyin
selametle

hagiwatt
12-10-2007, 01:07
bu diziyi bende izliyorum ve her izlediğmde aglıyorum

western32483
13-10-2007, 11:53
bu diziyi bende izliyorum ve her izlediğmde aglıyorum

aynen katılıyorum size bende ağlıyorum