Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray-Bjk maçı hakkındaki yorumlar
Tarihi derbi
Ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş'ın Turkcell Süper Lig'de 29 Eylül Cumartesi günü yapacakları derbi maç, tarihe geçecek.
Galatasaray'ın geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle seyircisiz oynatılacak karşılaşma, ezeli rekabetin 83 yıllık tarihinde yerini alacak. Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924 tarihinde Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle başlayan 83 yıllık rekabette, geride kalan 318 maçın hiçbiri seyirciden yoksun oynanmadı.
Arkadaşlar derbi dostluk içinde geçsin ama beşiktaşım kazansın inşallah.Nobre'den gol bekliyorum.
KAON-TR™
26-09-2007, 14:11
Güzel maç olacak.Hak eden kazansın diyemeyeceğim,inşallah Galatasaray kazanır:)
hallederiz
26-09-2007, 15:01
galatasaray kazanacaktır
kanaryam1950
26-09-2007, 15:30
beşiktaş kazanacaktır. :) 0-1 diyorum
harika bir maç olacaktır
galatasaray bu maçı alırsa bu sene kimse tutamaz şampiyon olur şayet berabere kalırsa liderliği kaptırabilir ve bir kaç hafta tökezleyebilir artı önünde duvar gibi bir sion maçı olacak çokzor işleri çok zooor
elametle
bulletfromhell
26-09-2007, 19:39
kağıt üzerinde baktığınızda g.saray daha ağır basıyor....ancak beşiktaşlı futbolcular g.sarayın orta sahasını iyi bi biçimde bloklayabilirse g.sarayın hücum etkinliği çok azalır ve bütün dönen toplar beşiktaşta kalır...g.saray defansında servet var zaten...bobo onun üzerine oynarsa birden fazla gol atma ihtimalide var...ancak lincoln-linderoth-ayhan üçlüsü formda olurda beşiktaşın presini kırarlarsa g.saray maçı kolayca kazanır.....
*-*trixter*-*
26-09-2007, 21:34
1-0 olsun bizim olsun fanatik galatasaray
YANSIMA_38
27-09-2007, 00:06
Orta sahamız guzel olursa yanı lınderoth ve ayhan saglam bı sekılde oynarlarsa bız alırız bu macı hak eden kazansın
GS:1 BJK: 1 Maç sonrası bu skoru unutmayın :)
TEKNİSYEN101
29-09-2007, 20:32
iyi oynayan kazansın
TEKNİSYEN101
29-09-2007, 20:36
ilk 11 ler
Galatasaray
54. Orkun Uşak
04. Rigobert Song
22. Hakan Kadir Balta
33. Uğur Uçar
74. Volkan Yaman
76. Servet Çetin
06. Tobias Linderoth
08. Barış Özbek
66. Arda Turan
. Shabani Nonda
99. Ümit Karan
Beşiktaş
84. Hakan Arıkan
05. Gökhan Zan
15. Lamine Diatta
19. İbrahim Üzülmez
58. İbrahim Toraman
02. Serdar Kurtuluş
14. Rodrigo Alvaro Tello
21. Serdar Özkan
41. Mustafa Koray Avcı
11. Mert Nobre
13. Deivson Rogerio Da Silva Bobo
benle kardeşim idiaya girdik:) beşiktaş kazanırsa o bana levı's 501 Only the registered members can see the linkğer kardeşim kazanırsa ona ben
Only the registered members can see the link nike alacağım bakalım sonuş ne olacak dayan beşikteş valla :tongue:
TEKNİSYEN101
29-09-2007, 20:56
hakan ve lincoln ün olmaması ibreyi beşiktaş tarafına çeviriyor, ayran kardeş
TEKNİSYEN101
29-09-2007, 20:56
22. dakika durum 0-0
TEKNİSYEN101
29-09-2007, 20:57
cimbom 1- o öne geçti
TEKNİSYEN101
29-09-2007, 20:58
23. dakika gol hakan kadir balta
ama galatasarayın evlerinde maç avantajı var gende dayan beşiktaş:D işin ucunda kotpantolon var :praying:
TEKNİSYEN101
29-09-2007, 21:06
golün oluşumu 23. dakika GS :1 - BJK :0
Ve gol geldi! Diatta ile Hakan arasındaki anlaşmazlık sonrasında araya giren Arda takımına korner kazandırdı. Köşe vuruşunda Arda topun başındaydı. Ortasında Diatta topa hafif dokundu ve Hakan Arıkan boşa çıktı. Hafiçe dokunduğu top adaşı Hakan Balta'nın önünde kaldı. Hakan G.Saray formasıyla ilk golünü yerden bir vuruşla kaleyi görerek buldu.
Kaynak:ajansspor
TEKNİSYEN101
29-09-2007, 21:18
Durum 1-1 Oldu Gol Tello
MusaKa92
29-09-2007, 21:25
Fazla bir zararı olmaz ama Kalli çok kötü yaptığını söyleyebilirim
MusaKa92
bulletfromhell
29-09-2007, 22:43
kalli tek patronluğunu perçinledi...demekki boşuna kalli olunmuyor....
kalli tek patronluğunu perçinledi...demekki boşuna kalli olunmuyor....
Fazla bir zararı olmaz ama Kalli çok kötü yaptığını söyleyebilirim
MusaKa92
ustalar sabah marş ileri mağazaya gidiyorum :juggle: bizim bu kereta nerden biliyor kazanacağını anlamadım yav zaten yanımda bana bakarakta gülüyor :puah: :puah: ah ah beşiktaş ah :(
galatasaraya hayırlı olsun
kalliyi tebrik ederim ne cesaret ama kazandı demekki futbolu okumuş bir insan
selametle
bulletfromhell
29-09-2007, 23:03
ustalar sabah marş ileri mağazaya gidiyorum :juggle: bizim bu kereta nerden biliyor kazanacağını anlamadım yav zaten yanımda bana bakarakta gülüyor :puah: :puah: ah ah beşiktaş ah :(
boşver kardeş beşiktaşı...cacık olmaz bizimkilerden...başkan 4 yıldır aynı...4 teknik direktör ve 4 farklı takım konsepti....başarısızlık daim ise sorun yerinde sabit duranlardadır...biraz beşiktaşı düşünse başkan bughün istifa eder...teknik direktörün galiz hatalarını saymama gerek bile yok...
TEKNİSYEN101
29-09-2007, 23:04
Only the registered members can see the link
SESSİZ DERBİNİN GALİBİ ASLAN!
''Türk futbol tarihine'' ''Sessiz derbi'' olarak gecen alş samiyendeki G.Saray, Beşiktaş maçında perdeyi Hakan Balta açtı cevap Tello'dan geldi. İlk yarısına iki gol gol sıgan dev maçta, Hakan Şükür ve Lincoln disiplin cezalarıyla tribünde yer alırken ikinci yarıda son sözü Nonda söyledi: 2-1
boşver kardeş beşiktaşı...cacık olmaz bizimkilerden...başkan 4 yıldır aynı...4 teknik direktör ve 4 farklı takım konsepti....başarısızlık daim ise sorun yerinde sabit duranlardadır...biraz beşiktaşı düşünse başkan bughün istifa eder...teknik direktörün galiz hatalarını saymama gerek bile yok...
neyse sağlık olsun gelecek sefere :)
bulletfromhell
29-09-2007, 23:26
neyse sağlık olsun gelecek sefere :)
valla çokta umurumda değil açıkçası..zaten maç öncesi ankettede g.sarayın favori olduğunu yazmıştım....ama futbol kalitesi berbat olduktan sonra g.saray kazanmış,bjk kazanmış,fener şampiyon olmuş,trabzon küme düşmüş vs...umurumda değil....
valla çokta umurumda değil açıkçası..zaten maç öncesi ankettede g.sarayın favori olduğunu yazmıştım....ama futbol kalitesi berbat olduktan sonra g.saray kazanmış,bjk kazanmış,fener şampiyon olmuş,trabzon küme düşmüş vs...umurumda değil....
usta benim şu an fenerbahçede bildiğim şimdiki volkan kaleci tanırım ve haticeye değil neticeye bakarım :hat: ve benim'de pek futbol'la aram yok :juggle:
bulletfromhell
29-09-2007, 23:42
usta benim şu an fenerbahçede bildiğim şimdiki volkan kaleci tanırım ve haticeye değil neticeye bakarım :hat: ve benim'de pek futbol'la aram yok :juggle:
doğrudur kardeş...saygı duyarım...ben işin göz zevki kısmıyla ilgiliyim....onun için yabancı kanallarda ingiltere premier ligi,ispanya la liga ve italyan serie A'yı seyredip bu keyfimi tatmin ediyorum zaten...galiba bizimkilerde de Fox TV ingiltere premier ligi maçlarını yayınlıyomuş...türk kanallarını tercih eden kardeşlerimizede orayı seyretmelerini tavsiye ederim...:wave:
Oynanan futbola bakilirsa iki sene oynansa bjk bu oyunla galip gelemez.
Su bir gercek ki hakemler yetiyor g.s hermacda penalti veriliyor ama bjk nin gecen gecerli golü iptal ediliyor adamlarin kolunu bacagini kir ondan sonra galibiyet bekle.Ertugrula aciyorum.
yalnız beşiktaşın kalesi bence rüştüye verilmeli
hakan arıkan çok genç ve tecrübesiz bir kaleci
selametle
pencere77
30-09-2007, 09:08
yalnız beşiktaşın kalesi bence rüştüye verilmeli
hakan arıkan çok genç ve tecrübesiz bir kaleci
selametle
katılıyorum
bullerfromhell katılıyorum seyir zevki olmayan ve cirkefleşmemiş <bir lig her sporseverin hakkı fakat ben bunu bizim ülkemizde göremiyorum maalesef
selametle