Orijinalini görmek için tıklayınız : bu otobüste yok yok
Only the registered members can see the link
Otobüsün şoför koltuğundan itibaren muntazamlık başlıyor. İyi bir tasarımla hazılanan ve görselliğe önem verilen şoför kabininde görsellyiğin yanında alabildiğine renk uyumu da var.
Ve otobüsün binildiğinde iç görüntüsü. Otobüsde koltuk bekleyenler yanılıyor. İşte villayı aratmayan iç dekarasyon...
bulletfromhell
29-09-2007, 11:27
CABBARİ'ye söyleyelim satın alsın bi tane....:puah:
benim en çok merak ettiğim bu otobüz'ün motoru
ha cabbari ustaya yakışır :)mısır'gitmek için'de idealdır öyle değilmi cabbari usta :)
ve paylaşımın için teşekürler muzo :)
TEKNİSYEN101
29-09-2007, 11:38
acaba hangi başkan için yapıldı ? ama dekarasyon süper olmuş.
bulletfromhell
29-09-2007, 11:42
otobüs alman malıysa motoru mercedestir........isveç malıysa volvo,amerikan maLIYsa GMC olabilir....başka ülkeyse bilemem....
otobüs alman malıysa motoru mercedestir........isveç malıysa volvo,amerikan maLIYsa GMC olabilir....başka ülkeyse bilemem....
ama devasal bir motor vardır bunda öfff
bilgin için teşekürler usta :hat:
bulletfromhell
29-09-2007, 12:40
ama devasal bir motor vardır bunda öfff
bilgin için teşekürler usta :hat:
şu gün türkiyede kullanılan standart yol otobüslerinde V8 mercedes dizel motor..16000 cm3 motor hacmi ve 23,5:1 sıkıştırma oranı var....
şu gün türkiyede kullanılan standart yol otobüslerinde V8 mercedes dizel motor..16000 cm3 motor hacmi ve 23,5:1 sıkıştırma oranı var....
usta bu anlatığın çok güçlü bir şey saate düşün kaç kilometre yapar hız tutkunu değilim ama güçlüyü severim hepimiz severiz daha doğrusu fiatları nedir uçuk'tur valla :bowl:
bulletfromhell
29-09-2007, 13:34
usta bu anlatığın çok güçlü bir şey saate düşün kaç kilometre yapar hız tutkunu değilim ama güçlüyü severim hepimiz severiz daha doğrusu fiatları nedir uçuk'tur valla :bowl:
yok bunların dizaynı hız için değil...özellikle otobüsün boş ağırlığının 27 ton olduğunu düşünürsek....bu yüksek motor hacmi ve sıkıştırma oranı bu araca 400 beygirlik bi güç kazandırıyor...bu güçte özellikle böylesine devasa bir kütlenin özellikle yokuş çıkmada devir kaybetmemesi ve düz yoldada çok kısa sürede hızlanabilmesine olanak sağlıyor...farklı modellere göre değişmekle birlikte türkiyedeki standart yol otobüslerinin fiyatı 250000 € civarında...ilk mesajdaki lüks makinenin fiyatınıda bilmiyorum açıkçası....
Mehmet Kaynaklı
29-09-2007, 13:43
şoför bunu hergün bi yere çarpar :)
yok bunların dizaynı hız için değil...özellikle otobüsün boş ağırlığının 27 ton olduğunu düşünürsek....bu yüksek motor hacmi ve sıkıştırma oranı bu araca 400 beygirlik bi güç kazandırıyor...bu güçte özellikle böylesine devasa bir kütlenin özellikle yokuş çıkmada devir kaybetmemesi ve düz yoldada çok kısa sürede hızlanabilmesine olanak sağlıyor...farklı modellere göre değişmekle birlikte türkiyedeki standart yol otobüslerinin fiyatı 250000 € civarında...ilk mesajdaki lüks makinenin fiyatınıda bilmiyorum açıkçası....
o özelikleri çok güzel yokuş düz yol kavramı güzel yalnız bana fiat konusu tuhaf acaba uçaklarmı etkiledi otobüzlerin fiatını düşük söyledin:49:
bulletfromhell
29-09-2007, 13:47
o özelikleri çok güzel yokuş düz yol kavramı güzel yalnız bana fiat konusu tuhaf acaba uçaklarmı etkiledi otobüzlerin fiatını düşük söyledin:49:
şundan dolayı düşük oldu...Mercedes'in doğu avrupa,ve orta doğu için tüm ticari araçlarının üretim merkezi türkiyede...istanbuldaki devasa fabrikadan çıkıyo hepsi...dolayısıyla olayın içine ithalat girmediği için bi nevi yerli mal olarak satın alıyorsunuz..
şundan dolayı düşük oldu...Mercedes'in doğu avrupa,ve orta doğu için tüm ticari araçlarının üretim merkezi türkiyede...istanbuldaki devasa fabrikadan çıkıyo hepsi...dolayısıyla olayın içine ithalat girmediği için bi nevi yerli mal olarak satın alıyorsunuz..
o başka ayrıca bu kadar güzel bilgilerin için teşekürler :)
bulletfromhell
29-09-2007, 13:53
o başka ayrıca bu kadar güzel bilgilerin için teşekürler :)
rica ederim....:wave:
29-09-2007, 14:13
olmaz usta...senin otobüsün koltukları yılan derisi olacakki senin olduğu belli olsun....:puah: :puah: :puah:
:tsk: yapmışken bu kadar masrafı usta bari birde uçan otobüz olur:bowl: ama inan usta uçaklara rakip olabilirsin sırf bu suyun üstünden gitmesi için :)bende en sevdiğim denizde seyhat kısmet olmadı ah ah :(
yav kardeş ralliye katılmayacanki bu otobüsle sahilden sahilde aheste aheste gezecen
yav kardeş ralliye katılmayacanki bu otobüsle sahilden sahilde aheste aheste gezecen
he muzo usta bununla dünya turuna bile çıkılır denizde olsun karada olsun o zaman deyme keyfime :D:D:D
he muzo usta bununla dünya turuna bile çıkılır denizde olsun karada olsun o zaman deyme keyfime :D:D:D
hele bunun arkasından sırtı çekip saglam bir balık yakalarsan degme keyfine:)
hele bunun arkasından sırtı çekip saglam bir balık yakalarsan degme keyfine:)
sende haklısın usta deniz'de mangal zevkinde pek yerinde usta :8[1]:
bulletfromhell
30-09-2007, 00:01
sende haklısın usta deniz'de mangal zevkinde pek yerinde usta :8[1]:
yok be kardeş...CABBARİ içki içmez....kafayı çekmeden denizde mangal keyfi olmaz :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: ...hoş bende içki içmem ve denizde mangal keyfinden hiç zevk almadım...ama kafayı çekenler çok zevkli olduğunu söylediler...:puah: :puah: :puah: :puah:
yok be kardeş...CABBARİ içki içmez....kafayı çekmeden denizde mangal keyfi olmaz :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: ...hoş bende içki içmem ve denizde mangal keyfinden hiç zevk almadım...ama kafayı çekenler çok zevkli olduğunu söylediler...:puah: :puah: :puah: :puah:
ahhh ahhh nerde o günler usta aramızda kalsın yav kırk yılda bikere ahh aahh:bowl: :bowl: :bowl: aman CABBARİ usta uzak dursun ne olur ne olmaz :puah: :puah: öyle alemde:bowl: :bowl: :bowl:
denizde ne yer ne içerim ne içki içerim nede yanımda içiririm sadece balık avlar ve akşam gidince musebesini yaparım
bence o otobüs değil seyyar villa
denizde ne yer ne içerim ne içki içerim nede yanımda içiririm sadece balık avlar ve akşam gidince musebesini yaparım
en doğrusu usta ve hiç kimseyi doğru yoldan şaşmasın
amin.!!!
ŞRARSKOZ
11-10-2007, 03:00
hepsi bu otobusun içinde ha :puah: :puah:
lordlordleon
11-10-2007, 11:51
Ben bu otobüsü trafiğe bile cıkartmam ya kılın biri gelir carpar :) :) :) riske gerek yok yani
teşekkür ederim resim çok güzel