Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni bir cihaz alacam tavsiyeniz
kopilbey
04-10-2007, 11:36
:( arkadaşlar bende baftec var bunu degişip iyi bir cihaz almak istiyorum özellikle bu şifreli kanallar için alacam tavsiyeniz ben anlamam yazıl falan atmaktan kendi kendini güncelleyen bi cihaz tavsiye ederseniz sevinirim 2 gün sonra baftec gibi destek vermiyen bi cihaz olmasın tabi
arkadaşım tabiiki dreambox.....veya aynı taban aynı yazılım olan inpax 5100 veya skybox yada benzeri olanlar da varmışş....inpax uygun fiyat ben kullanıyorum gayet memnunum....dışı inpax içi dreambox bu cihazın ..aynı arçelik beko misali ..saygılar
:( arkadaşlar bende baftec var bunu degişip iyi bir cihaz almak istiyorum özellikle bu şifreli kanallar için alacam tavsiyeniz ben anlamam yazıl falan atmaktan kendi kendini güncelleyen bi cihaz tavsiye ederseniz sevinirim 2 gün sonra baftec gibi destek vermiyen bi cihaz olmasın tabi
Size amator bir cihaz tavsiye ederim hatta ben kullandım ve bursada spiariş verdim redline cx 10 var uydudan guncellemeli bir cihaz cogu paketi auto acıyor. Fiyadı ozuyduda sanırım 115 ytl valla işini gorur.
f47xfenerli
05-10-2007, 00:54
hiç teredütsüz 2000cıs superplus al bak keyfine selamlar
hiç teredütsüz 2000cıs superplus al bak keyfine selamlar
2000 cısta olabilir :45:
f47xfenerli
05-10-2007, 00:57
Size amator bir cihaz tavsiye ederim hatta ben kullandım ve bursada spiariş verdim redline cx 10 var uydudan guncellemeli bir cihaz cogu paketi auto acıyor. Fiyadı ozuyduda sanırım 115 ytl valla işini gorur.
pes doğrusu sayın yöneticim varmı next superplus un üzerine:sunglasses2:
çok profesyonel cihazları katmadan söyliyom tabi
pes doğrusu sayın yöneticim varmı next superplus un üzerine:sunglasses2:
Yok ama arkadaşımız yazılım atmaktan anlamam diyor bu durumda redline olabilir dedim amatorce dedim :) iyi bak usta
f47xfenerli
05-10-2007, 01:05
Yok ama arkadaşımız yazılım atmaktan anlamam diyor bu durumda redline olabilir dedim amatorce dedim :) iyi bak usta
haklısın ama super serisine yazılım atamayacak birinin olamayacağını
düşünmiyorum seninin de malumun bir flaş bellek alır iş biter
saygılar sunarım birazda espiri yaptım:wave: hem supersat forum ne güne duruyor beş dakikada arkadaşımızı çok bilmiş yaparız
kompetankedi
05-10-2007, 01:17
Üstatlar benide Acikoda bilmiş yapın yahu:) Bende hiç bilmeyenlerin anlıyacağı dilde yardımcı olim. Misal kanal editlemek nasıl olur? Nasıl ve hangi dosyalarla yazılım atılır hangi modele hangi yazılımlar uyar vb Kendi forumumda (uydu dünyasından uzak olsada) Acikodan dert cekenlere yardımcı olmaya gönüllüyüm ama önce bilmek gerek:P
Aciko hakkında bilgi için pm atabilirsiniz müteşekir kalırım.
Saygılarımla
Aciko 5225 sky
kopilbey
05-10-2007, 11:28
konuya gösterdiginiz ilgiden tşk ediyorum şuan neye kara r verdik ne alalım ????????
caglar684
05-10-2007, 11:39
Yumatu serisinden bir cihaz tavsiye ederim hem hesaplı hem sürekli güncel yazılım çıkıyor card sharin de var.
bence redline 14500 veya 18500
hayatiki
05-10-2007, 22:36
bu redline hangi paketleri auto açıyor merak ettim doğrusu
bulletfromhell
05-10-2007, 22:41
kardeş...tek kelime söylüyorum...KAON ve KAON BOARDLI cihazlar....yani sunny yada next 2005 serisi derim....aldıktan sonra bana dua edeceksin...
bu redline hangi paketleri auto açıyor merak ettim doğrusu
D+ Premier. tps kanallarını auto yapıyor
ustalar selam
suuny 9080ci cihazım var 2. 3 aldut kanal ve olursa birde belgesel kanal izlemek istiyorum next 2000 alayım servere üye olayım dedim interneti hallettim ama bilgisayar yok olmazmış .hergün cihazı al uyducuya götür yazılım attır uğraşamam.ne yapmalıyım.
1 bu cahazla ne yapıla bilir
2 next dahamı iyidir 2000cx super plus yada hangi modelini alayım iş yerinde bilgisayarım var usb den yazılm atılırsa öğretirseniz atarım
hep mutlu hep umutlu olun
redline csx 100 al...çoğu paket auto çözüyor
arkadaşim skybox al rahat et
dredmani
21-10-2007, 18:31
Yumatu serisinden bir cihaz tavsiye ederim hem hesaplı hem sürekli güncel yazılım çıkıyor card sharin de var.
Güzel tercih.
desarteagle
02-11-2007, 00:30
profesyonelsen dreambox derim ama yok ben şifre çözücem dersen next veya goldmaster modellerini alabilirsin en azından servis destekleri var
next süper plus usb yada redlayn 10 x
satelman
13-11-2007, 23:00
Seoul uydudan güncellemeli,fiyatı da makul
dragutcim
14-11-2007, 00:17
Aynı soruyu ben 2005 in ortalrında sordum uydu cihazı olan arkadaşlara. Sonramı 4 tane cihazım var şimdi ama şu an kullandığım Dreambox500s yani inpax yani skybox yani muadili bir cihaz her türlü kartı kullanabiliyosun. Modül almana gerek yok. Yani al legal kartını tak seyret yok efendim yazılım dersen valla derin çukur oyna dur menüylemi oynıycan yazılımlamı oynıycan şu an neler yapılıyo otur yap bu ufacık aletle ha fiyat 200 diyolar 500 diyolar arasında hele asgarisinde alıyosan kardasın kayıt yap PC ne bağla TV den film seyret müzik dinle her ne ne yapacaksan yap işte 250 ye bulursan al yardımı içinde evinde pc varsa kral sen hadi kal sağlıcakla
bulletfromhell
14-11-2007, 00:32
kardeş...tek kelime söylüyorum...KAON ve KAON BOARDLI cihazlar....yani sunny yada next 2005 serisi derim....aldıktan sonra bana dua edeceksin...
normal bi cihaz arıyosan yukarıda yazdıklarımdan şaşma....card-sharing olayı istiyosan next super plus serisi iyidir...
ben de baff 4000 diamond eternetli model al derim.
pc ye gerek yok. paylaşım için adsl yeter.
ultra-mehmet
14-11-2007, 14:53
normal bi cihaz arıyosan yukarıda yazdıklarımdan şaşma....card-sharing olayı istiyosan next super plus serisi iyidir...
evet bende katılıyom arkadaşa......
arkadaşlar sürekli yazılım desteği veren (tps vb.), çoklu taşıma ve silme yapan, kolay menü, CI model veya fta cihaz hangisini almalıyım? tşk acil
levent1972
17-11-2007, 22:40
arkadaşlar mrb bizlere düşmez belki ama şu an revaçta olan cihaz redline çok satıyoruz tşk ederim
bulletfromhell
17-11-2007, 22:50
arkadaşlar sürekli yazılım desteği veren (tps vb.), çoklu taşıma ve silme yapan, kolay menü, CI model veya fta cihaz hangisini almalıyım? tşk acil
kardeş sen tek bi cihazı tarif etmişsin resmen...Kaon boardlı cihazları...Sunny yada Next 2005 alacan demektir....güle güle kullan...:wave:
uydu_111
20-11-2007, 00:01
bende sunny 7010 dcı kullanıyom ama suan gercekten hasat oldu yaa primieerler yok sonra digi tv yok d+ autoda degil mesela yumatuda bunlar auto eskiden suuny cok güzeldi ama suan gercekten benim hosuma gitmiyo bence inpax 2007 fta suanda harika veya redline bunlardan birini secmeni öneriirim cogu sey aotu olarak acıyo bi amötericin ideal hem fitaylarıda gercekten harika
kardeş sen tek bi cihazı tarif etmişsin resmen...Kaon boardlı cihazları...Sunny yada Next 2005 alacan demektir....güle güle kullan...:wave:
DOSTUM BENDEDE sunny var fakat yazılım desteği cok zaldı cünkü kore elini cekti kaon tabanlı cihazlar bitti millet 2 ay digi tv seyretti biz gökyüzünü syrettik bundan sonra kaon tabanlı suuny almam aldırmamda ben kasabada yaşıyorum kendi cevreme ve arkadaşlara hep sunny tavsiye ettimm yakalsık 200 cihaz aldırdım bir daha suunny aldırmak mı tövbe teknolajiyi hangi daha iyi takip ediyorsa emu desteği hangi cihazın iyiyse onu alacağim ve aldıracağim
bulletfromhell
07-12-2007, 23:08
DOSTUM BENDEDE sunny var fakat yazılım desteği cok zaldı cünkü kore elini cekti kaon tabanlı cihazlar bitti millet 2 ay digi tv seyretti biz gökyüzünü syrettik bundan sonra kaon tabanlı suuny almam aldırmamda ben kasabada yaşıyorum kendi cevreme ve arkadaşlara hep sunny tavsiye ettimm yakalsık 200 cihaz aldırdım bir daha suunny aldırmak mı tövbe teknolajiyi hangi daha iyi takip ediyorsa emu desteği hangi cihazın iyiyse onu alacağim ve aldıracağim
valla heralde ayrı şeylerden bahsediyoz kardeş...ben 4 senedir yazılımla ilgili bi sıkıntı yaşamadım,yaşamıyorumda...şuan kaon classico menülü yazılım ve stream yazılımlar var piyasada ve diğer receiverlerin çözdüğü her yayını çözebiliyor...heralde siz sunny menülü yazılımlar için böyle düşünüyorsunuz...olabilir ancak bizim cihazların avantajı burada açığa çıkıyor...HW nosu uyduktan sonra her türlü menüyü yükleme şansına sahibiz....:wave:
valla heralde ayrı şeylerden bahsediyoz kardeş...ben 4 senedir yazılımla ilgili bi sıkıntı yaşamadım,yaşamıyorumda...şuan kaon classico menülü yazılım ve stream yazılımlar var piyasada ve diğer receiverlerin çözdüğü her yayını çözebiliyor...heralde siz sunny menülü yazılımlar için böyle düşünüyorsunuz...olabilir ancak bizim cihazların avantajı burada açığa çıkıyor...HW nosu uyduktan sonra her türlü menüyü yükleme şansına sahibiz....:wave:
Haklısınız Kaon boardların üstüne board yok arkadaşlar ,bu böyle biline..!! Tamam next cihazlar da iyi ama gelin KaonTeam Universals yazılımlarını Nexte yapmaya çalışın olmaz..! Kaon boardlar edite en müsait cihazlardır..!!! Selametle..!! ( Kaon cihaz sahipleri elinizdeki cihazların kıymetini bilin )
DECTRON SAT-95000 FTA UYDU ALICI
arkadaşlar sizce nası bi cihaz..fiyatı bana uygun geldi usb girişi varmış.bilgisi olanlardan yardım..yazılım sıklığı emu ile izlenebilirlik..
özelliklerini alıntı yaptım..
Nec'in son işlemcisi EMMA2SL(186Mhz/284MIPS)ile
USB ile MP3 çalar özelliği / USB Memory girişi
Stero Ekolayzer fonksiyonu ile müziği istenilen şekilde dinleme
USB memory ile yazılım güncelleme ve image dosyalarını TV de görebilme
PIP (Resim içinde resim, bir kanal› izlerken ekran›n istenilen bölgesinde
İki kanalı aynı anda izleyebilme (Aynı TP deki kanallar için geçerlidir)
PIP Özelliğinde ikinci izlenilen kanalın ekranda bulunacağı bölge,
İki adet CAM giriş Slotu
Çoklu Resim (4,9,10,13 ya da 16 resim) fonksiyonu
Kanallardan seçilen bir tanesini canl› olarak izleyebilme
6000 kanal/120 uydu kapasitesi
Sharp Tuner ile Mükemmel sinyal çekiş gücü
İnternet üzerinden sürekli yazılım desteği
Digital Ses Çıkışı, Çoklu Menu Dil desteği
Zoom,Görüntü durdurma ve zamanlayıcı fonksiyonları
OSD şeffaflığı ayarı,Gelişmiş infobar
Değişik şekillerde Kanal Listesini sıralama fonksiyonu
vallahi arkadaşlar siz iyi cihaz diye neyi söylerseniz söyleyin GOLD MASTER. dan başka tanımam adam gibi cihaz menü ve güncelleme desdeğiyle 10 tane cihaz değiştim ilk göz ağrım goldmaster. ı hep aradım onun tadını hiçbir cihazda bulamadım en hoşuma giden yönü menüsüydü ondan sonra aldıklarımın menüleri tam bir çamur şevket misali kanal sıralaması uydu arama aynı tp den iki hatta üç adet kayıt bunlar hep hata şu an kullandığım cihaz redlinecs10x ama buna benzer kusurları var inşallah düzelttirler bekliyoruz uydu güncelleme açılırsa belki düzeltirler şifre kırma ve yazılımda süper ama aynı tp de 5-6 adet kayıt yapıyo aynı kanal ve tp yi 2-3 adet hafızaya alıyo bunları söyledik ama çare bulunamadı bu yüzden en kıral cihaz GOLDMASTER. BAŞKA TANIMAM
samandöken
24-02-2008, 14:27
arkadaşım bence REDLINE CS 100 X aşağıdaki bilgiler belki kafandaki soru işaretlerini kaldırır
REDLINE CS 100 X ile Artık Her Şey Uydudan Otomatik ve Güncel!- Redline CS 100 X ile *** girme ve cihaza sürekli yazılım atma derdi ortadan kalkıyor; çünkü Redline CS 100 X, uydudan otomatik olarak yazılım ve *** güncellemesi alıyor.
- Redline CS 100 X ile kanallarınız sıralı konumda. Kanalları oturup tek tek sıralamanıza gerek kalmadı; çünkü Redline sizin için tüm kanalları (hem de yeni ve güncel olarak) sıralıyor.
- Redline CS 100 X'de gomülü modül ve kart girişi bulunmaktadır. Böylece mevcut yasal kartlarınız için modül almanıza gerek kalmamaktadır.
- Redline CS 100 X'in şu anda açtığı paketler şunlardır:
HotBird TPS (Tüm Kanallar)
HotBird Polsat (Tüm Kanallar)
HotBird Cyfra+ (Cartoon Network, Jetix, Disney Channel, Trace Tv, FOXLife, TCM)
Astra Premier (Tüm Kanallar)
Thor DigiTv (Tüm Kanallar)
Telstar (Çeşitli Türkçe Belgesel Kanallar)
Cihazın Diğer Özellikleri
· CS 100X den Sürpriz Özellikler
· Uydudan yazılım güncellemeye devam...
· CS 100X’te uydudan güncelleme özelliği çok geliştirildi.
· Artık yazılım almak için beklemeye gerek yok. Yazılımı kendinize özel hemen oluşturabiliyorsunuz. Yazılım çok kısa sürede aramasını bitirip güncelleşmeyi gerçekleştiriyor. Böylece zaman kaybı minimum süreye iniyor.
· Yeni Bir Sistem Uydudan Frekans Yükleme
· Redline CS100X’le birlikte ayaklarınızı uzatıp Tv izlemeye hazır olun. Çünkü yeni Redline herşeyi siz yorulmadan yapacak..
· Örneğin Show Tv’nin frekansı değişmiş olabilir.Önceden yapmanız gereken frekans listesi aramak ya da ‘easy promo’ya gelmek,network açmak veya bilgisayardan kanal listesi atmak vs. veya servise götürüp yeni kanalın frekansını frekansını ücret karşılığında ekletmekti.
· Yani işiniz çok zordu.
· Redline CS100X’te bunların hiç birine gerek kalmayacak. CS100X yeni frekansı uydudan kendisi yükler , eski frekansı siler , kanal sıralamasını bozmadan yeni kanalı eski yerine ekler ve ***ifli seyirler diler...
· CS100X Sürprizi
· Uydudan Kanal Listesi Güncelleme
· Dakikalarca uyduları taratmak Diseg ayarlarını yapmak, tek tek kanal sıralamak şifrelemek, haberleri yan yana almak istenmeyen kanalları silmek vb... saatlerce süren bir iş idi.
· Redline CS100X bunların hepsine ‘SON’ veriyor. Sadece beş dakika gibi bir zamanda bütün bu bahsettiğimiz şeyleri CS100X uydudan otomatik yapabiliyor…
· Siz ayaklarınızı uzatın ve sadece Tv seyretmenin ***fini yaşayın.
· Kanal Sıralama, Kanal Taşıma, Kanal Şifreleme, Kanal Silme Derdine Son
· Eski modellerde kanal taşıma ve kanal sıralama tek tek yapılıyordu. Bu da tüketicilerin zaman kaybını arttırıyordu. CS100X’te bu durum ortadan kaldırıldı...
· Hızlı toplu kolay olarak tüm fonksiyonlar düzenlendi... Artık kanal sıralamak çok kolay ve çok hızlı.
· 2 modül çakılı+2 modül yeriniz daha var
· Redline CS100X’te iki tane All Cam modül çakılı olarak bulunmaktadır. Bu da satın aldığınız kartlar için modül alma zorunluluğunuzu ortadan kaldırıp size maddi avantaj sağlıyor.Bugün en hesaplı modülün bile 50 USD civarında olduğunu düşünürsek Redline CS100X’in ne kadar avantajlı olduğu daha iyi anlayabilirsiniz.....
· Ayrıca modül almak isteyen müşterilerimizi de düşündük ve 2 boş modül yuvası ekledik. İstediğiniz modülü alıp takabiliceksiniz...
· Kolay kullanımlı menü yenilendi
· Bazı kişilerin alışkanlıklarını değiştirmek çok zordur. Eski Redline menülerine alışamayanlar için CS100X ideal... Redline menüsünü sizin alışkanlıklarınıza göre yeniden düzenledi. Şimdi her şey sizin rahatınız için…
· Oyunlar çocuklar için
· Redline CS100X’e ***if alacağınız oyunlar eklendi. Eğlenceli oyunlar sizleri bekliyor...
· Ekranı 4/6/8/16 ya bölme
· Redline CS100X’te ekranı istediğiniz kadar karelere bölebilirsiniz. Farklı kanalların görüntülerini kesitler halinde izleyebileceksiniz.
· Pip ekran içinde ekranı
· Redline CS100X ‘te bir tv kanalını izlerken aynı bantta olması koşuluyla, başka bir Tv kanalını canlı olarak aynı anda izleyebilirsiniz...
· Ekran zoom
· Daha yakından istediğiniz ekranı 3 kat zoom yapma özelliğine sahipsiniz.. Redline CS100X uzağı size yaklaştırıyor.
· Ekran dondurma pause
· Redline CS100X ekrandaki görüntüyü sizin için dondurur, siz tekrar başla dediğinizde ise devam eder.
· Teletext
· Teletex ile Tv ***finiz bilgi ile daha da artacak Tv izlerken bilgileneceksiniz.
kahraman21
02-11-2008, 01:21
OCTAGON SF 818 CA USB PVR Ready Brilliance cihazı nerden temin edebiliriz
Redline CS100X bende de var çok memnunum.
Herkese tavsiye ederim. Cihazda aradığınız her şey mevcut.
emreuyduteam1
08-11-2008, 20:54
Kesinlikle SEOUL Hiremco X2 derim. Dahada iyisi ve hesaplisi yok, zaten bundan sonra bakacagimiz PREMIERE ve Viewlar, TPS gitti, hersey gitti. saygilar
Uydudan a dult kanalları izlemek istiyorsanız free box diye cihaz var cihaz guzel Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) satıyor
SEN PAŞAM ARKANA ÖNÜNE BAKMA hiçbirşeyi takma hemen alll NEXT 2000 CIS SÜPER PLUS NE ARKANA NEDE önüne bakma ilerisi olan cihaz budur ben yıllardır kullanıyorum çok menunum yaklaşık 5 yılldır kullanıyorum next 2000 plus serisi alacksın yukarıda yazılı şifreli şifresiz dograr geçer dinlemez nexttt bu yıllarcada kullan menude süper kolay ee daha ne olsun
kahraman21
25-11-2008, 23:51
Next 2000 Cıs Süper Plus
onurcanyesil
26-11-2008, 00:52
yani bravo şöyle bir baktım herkes uydu alıcısı olarak ne kullanıyor diye herkesin önerdikleri cihaz da aynı birde öyle bir karışıklık yaratılmış ki bunu soran adamın kafası şimdi öyle bir karışmıştır ki cihaz almaktan vazgeçmiştir. bir tek serkan bey kullandığı cihaz dışında bir cihaz önermiş ve doğru tespit yapmış. adam anlamam diyor yazılım atmaktan filan.
TEKNİSYEN101
26-11-2008, 01:08
yani bravo şöyle bir baktım herkes uydu alıcısı olarak ne kullanıyor diye herkesin önerdikleri cihaz da aynı birde öyle bir karışıklık yaratılmış ki bunu soran adamın kafası şimdi öyle bir karışmıştır ki cihaz almaktan vazgeçmiştir. bir tek serkan bey kullandığı cihaz dışında bir cihaz önermiş ve doğru tespit yapmış. adam anlamam diyor yazılım atmaktan filan.
Kafa karışacak bir şey yok tüm önerilenler okunur ona göre çogunluk ve forum yöneticisi arkadaşlar hangi cihazı öneriyorsa o alınır, eger fiyat soruyorsanız forumumuzdaki reklam lara tıklayınız Benimde tavsiyem Next 2000 süper plus serilerinin usb girişli olanlarıdır. kolay gelsin :45:
senolusta
26-11-2008, 11:44
Botech BC9700 XUSB ÖZELLİKLER TEK KELİME HARİKA MODEL
Toptan Fiat ve Parekende Fiat İçin Sadece Arayın
- Ethernet Haberleşme Portu
- PVR Özelliği: Programları kolaylıkla kaydetme ve oynatabilme
- Ekranda görüntü yakınlaştırma
- MPEG2 & DVB-S Uyumlu
-Card Sharing..????
- PIG ( Picture in Graphic ) Grafik İçinde Resim
- 4000 TP, 5000 TV & 1600 Radyo Kanalı Hafızası
- 256 Renk GUI (Kullanıcı Arayüzü)
- Güçlü EPG (Elektronik Program Rehberi): Şimdiki/Gelecek & 7-günlük program rehberi
- Otomatik / Manuel / Ağ Uydu Arama Seçenekleri
- Çoklu-Uydu / Transponder / PID Arama Seçenekleri
- Güçlü Kanal Düzenleme Özelliği
- Uydu/TP/Alfabetik/Tüm Seçenekleriyle Kanal Sıralama
- DiSEqC 1.0 / 1.2 & USALS Uyumlu
- RS-232 (STB den STB’ ye, PC den STB’ ye) & OTA (Opsiyonel) İle Yazılım & Bilgi aktarımı
- OSD Teletext desteği
- USB Harddisk veya USB Flash Disk İle Yazılım Aktarımı
-USB 2.0 OTG
-Optik Ses Çıkışı SPDIF
-0/12V
[b]
--------------------------------------------------------------------------------
..Arkadaşlar, buyrun bu cihazlardaki kanallar
•nilesat :
•11996 h all showtime
•1861 v all showtime
•12073 h all showtime
•11977 v all showtime
•11881 h all pehla tv
•11803 h all pehla tv
•12301 h all art
•11957 h all art
•12034 h all art
•11803 h all art
•12284 v all aljazerra +1+2+3+4
•--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
•hotbird :
•12360 H ***View
•12207 V Free-X
•12092 v MCT channels
•12015 h all art
•11958 v 1.sky sport1 sky
•2.sky sport 2
•3.sky super calcio
•4.sport active
•5.sky sport 24
•6.sport active 3
•7.iadv video
•11179 h jsc+1+2+3 jsc
•12692 h 1.france 2 bis
•2.tmc
•3.cine polar
•4.cine fix
•5.video click
•6.virgine 17
•7.guli
•8.o sport info
•9.france 3
•10.france 4
•11.tmc
•12.cine first
•11681 h 1.animaux
•2.action
•3.encyclopedia
•4.RTL9
•5.AB1
•6.AB Moteur ABSAT
•7.Chesse & Pache
•8.TF1
•9.Escales
•10.Fit toute l'e histoire
•11.mangas
•12.France5
•13.France O
•14.LCP
•12713 v 1.sanai sat sky
•2.national geo music
•3.current
•4.hip hop tv
•12073 v 1.sky calcio 2 sky
•2.sky calcio 3
•3.sky calcio 4
•4.sky calcio 5
•5.sky calcio 6
•6.sky calcio 7
•7.sky calcio 8
•12341 v 1.sky calcio 9 sky
•2.sky calcio 10
•3.sky calcio 11
•4.sky calcio 12
•5.sky calcio 13
•6.sky calcio 16:9
•7.sky sport extra
•12034 v 1.sky cinema sky
•2.sky mania
•3.sky cinema 3
•4.sky calcio 1
•5.e!
•6.sky max
•7.disney chanels
•8.sky show
•12418 v 1.sky cinema sky
•2.sky classic
•3.sky cinema 2
•4.discovery travel
•5.la 7
•11977 h 1.nat geo adventur sky
•2.history+1
•3.national geo +1
•4.sky new
•5.cartoon network
•6.jetix
•7.fox life
•8.cult
•9.fox crime
•10.cooltoon
•11900 h 1.mtv sky
•2.axn
•3.disney chanels+1
•4.toon disney
•5.play house disney
•6.raisat smash
•7.match music
•8.raisat extra
•9.raisat premium
•10.de a kids
•11881 v 1.alic sky
•2.leonardo
•3.nuvalari
•4.marcopolo
•5.fox+1
•6.fantasy
•7.national geo wild
•11221 h 1.jimjam sky
•2.cnbc
•10930 h 1.MGM
•2.Animal Planet
•3.National Geographic NOVA
•4.Travel Channel
•5.novasports3
•6.VH1
•7.MTV
•8.novacinema2
•11938 h 1.History Channel
•2.Motors TV
•3.Chesse & Pache
•4.Boomerang
•5.E! Entertainment
•6.Private ***** NOVA
•7.novacinema3
•8.novasport4
•9.novasport highlight
•10.novasport6
•11.******* tv
•------------------------------------------------------------------------------------------------------------
•astra :
•12168 v 1.nat geo wild canal satellite france
•2.c cinema
•3.france 4
•4.extreme sport
•5.piwi
•6.eurosport
•7.ushuaia tv
•12207 v 1.france 5
•2.tv breizh
•3.planete thalassa
•4.france o^
•5.om'tv
•6.ol tv
•11479 v 1.canal evenement
•2.planete justice
•3.baby first
•4.vivolta
•12640 v 1.bloomberg
•2.gulli
•3.e!entertainement
•4.disney magic+1
•5.disney cinema magic
•6.play house
•7.disney channel+1
•8.teva
•9.cine polar
•12090 v 1.tps star
•2.teletoon+1
•3.w9
•4.discovery
•5.m6 music hits
•6.teletoon
•7.c.cinema star
•8.infosport
•9.serie club
•12012 v 1.france 2
•2.motor tv
•3.espn class
•4.tele melody
•5.trace tv
•6.france 3
•11817 v 1.paris premier
•2.tele
•3.la chaine
•4.jimmy
•11934 v 1.eurosport
•2.sci fi
•3.fille tv
•4.tiji
•5.cuisine tv
•6.planete juniors
•7.canal j
•8.lci
•9.voyage
•10.planete
•11.tmc
•11856 v 1.canal+ family
•2.pmu sur canal +
•3.equidia
•4.canal+ sport
•5.disney channel
•6.c.cinema premeier
•7.canal+
•8.canal+ cinema
•9.canal+ decale
•11817 v 1.seasons
•2.histoire
•3.sport+
•4.mezzo
•5.c cinema frisson
•6.c cinema emotion
•11895 v 1.c cinema culture
•2.m6
•3.tf1
•4.chez vous tv
•5.virgin 17
•12402 v 1.comedie!
•2.nrj 12
•3.real time
•4.c cinema famiz
•5.c cinema classic
•6.national geo
•7.planete no limite
•8.l equipe tv
•9.jetix
•10.13eme rue [b]
Eklenmiş Resimler (ufak)
TEKNİSYEN101
26-11-2008, 13:43
- MPEG2 & DVB-S Uyumlu
-Card Sharing..????
- Güçlü EPG (Elektronik Program Rehberi): Şimdiki/Gelecek & 7-günlük program rehberi
- RS-232 (STB den STB’ ye, PC den STB’ ye) & OTA (Opsiyonel) İle Yazılım & Bilgi aktarımı
- OSD Teletext desteği
-USB 2.0 OTG
-Optik Ses Çıkışı SPDIF
-0/12V
[b]
--------------------------------------------------------------------------------
•nilesat :
•11996 h all showtime
•1861 v all showtime
•12073 h all showtime
•11977 v all showtime
•11881 h all pehla tv
•11803 h all pehla tv
•12301 h all art
•11957 h all art
•12034 h all art
•11803 h all art
•--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
•hotbird :
•12360 H ***View
•12207 V Free-X
•12092 v MCT channels
•12015 h all art
•2.sky sport 2
•3.sky super calcio
•4.sport active
•5.sky sport 24
•6.sport active 3
•7.iadv video
•11179 h jsc+1+2+3 jsc
•12692 h 1.france 2 bis
•2.tmc
•3.cine polar
•4.cine fix
•5.video click
•6.virgine 17
•7.guli
•8.o sport info
•9.france 3
•10.france 4
•11.tmc
•12.cine first
•11681 h 1.animaux
•2.action
•3.encyclopedia
•4.RTL9
•5.AB1
•6.AB Moteur ABSAT
•7.Chesse & Pache
•8.TF1
•9.Escales
•11.mangas
•12.France5
•13.France O
•14.LCP
•12713 v 1.sanai sat sky
•2.national geo music
•3.current
•4.hip hop tv
•2.sky calcio 3
•3.sky calcio 4
•4.sky calcio 5
•5.sky calcio 6
•6.sky calcio 7
•7.sky calcio 8
•2.sky calcio 10
•3.sky calcio 11
•4.sky calcio 12
•5.sky calcio 13
•7.sky sport extra
•2.sky mania
•3.sky cinema 3
•4.sky calcio 1
•5.e!
•6.sky max
•7.disney chanels
•8.sky show
•2.sky classic
•3.sky cinema 2
•4.discovery travel
•5.la 7
•2.history+1
•3.national geo +1
•4.sky new
•5.cartoon network
•6.jetix
•7.fox life
•8.cult
•9.fox crime
•10.cooltoon
•11900 h 1.mtv sky
•2.axn
•3.disney chanels+1
•4.toon disney
•5.play house disney
•6.raisat smash
•7.match music
•8.raisat extra
•9.raisat premium
•10.de a kids
•11881 v 1.alic sky
•2.leonardo
•3.nuvalari
•4.marcopolo
•5.fox+1
•6.fantasy
•7.national geo wild
•11221 h 1.jimjam sky
•2.cnbc
•10930 h 1.MGM
•2.Animal Planet
•4.Travel Channel
•5.novasports3
•6.VH1
•7.MTV
•8.novacinema2
•2.Motors TV
•3.Chesse & Pache
•4.Boomerang
•5.E! Entertainment
•6.Private ***** NOVA
•7.novacinema3
•8.novasport4
•9.novasport highlight
•10.novasport6
•11.******* tv
•------------------------------------------------------------------------------------------------------------
•astra :
•2.c cinema
•3.france 4
•4.extreme sport
•5.piwi
•6.eurosport
•7.ushuaia tv
•12207 v 1.france 5
•2.tv breizh
•3.planete thalassa
•4.france o^
•5.om'tv
•6.ol tv
•2.planete justice
•3.baby first
•4.vivolta
•12640 v 1.bloomberg
•2.gulli
•3.e!entertainement
•4.disney magic+1
•5.disney cinema magic
•6.play house
•7.disney channel+1
•8.teva
•9.cine polar
•12090 v 1.tps star
•2.teletoon+1
•3.w9
•4.discovery
•5.m6 music hits
•6.teletoon
•7.c.cinema star
•8.infosport
•9.serie club
•12012 v 1.france 2
•2.motor tv
•3.espn class
•4.tele melody
•5.trace tv
•6.france 3
•11817 v 1.paris premier
•2.tele
•3.la chaine
•4.jimmy
•11934 v 1.eurosport
•2.sci fi
•3.fille tv
•4.tiji
•5.cuisine tv
•6.planete juniors
•7.canal j
•8.lci
•9.voyage
•10.planete
•11.tmc
•11856 v 1.canal+ family
•2.pmu sur canal +
•3.equidia
•4.canal+ sport
•5.disney channel
•6.c.cinema premeier
•7.canal+
•8.canal+ cinema
•9.canal+ decale
•11817 v 1.seasons
•2.histoire
•3.sport+
•4.mezzo
•5.c cinema frisson
•6.c cinema emotion
•2.m6
•3.tf1
•4.chez vous tv
•5.virgin 17
•12402 v 1.comedie!
•2.nrj 12
•3.real time
•4.c cinema famiz
•5.c cinema classic
•6.national geo
•7.planete no limite
•8.l equipe tv
•9.jetix
•10.13eme rue [b]
Eklenmiş Resimler (ufak)
Şenol usta bunların hepsini emu ile izleyebiliyoruz. saygılar
kellebekir
26-11-2008, 15:07
kesinlikle next 2000 cıs super plus usb tanımam başka
veyselbakan
26-11-2008, 15:58
al bir next super usbli seri cıs da olur cx de farketmez ama sen bence ustaların sözünü dinle mademki sormuşsun al bak ***fine yazılım atmaktan anlamam demişsin anlaşılmayacak bir şey yok bu forumda ustalar var sürekli takip et bir müddet sonra emin ol anlamam dediğin şeyleri gözün kapalı yapacaksın!!!
veyselbakan
26-11-2008, 16:01
- MPEG2 & DVB-S Uyumlu
-Card Sharing..????
- OSD Teletext desteği
-USB 2.0 OTG
-Optik Ses Çıkışı SPDIF
-0/12V
[b]
•nilesat :
•11996 h all showtime
•1861 v all showtime
•12073 h all showtime
•11977 v all showtime
•11881 h all pehla tv
•11803 h all pehla tv
•12301 h all art
•11957 h all art
•12034 h all art
•11803 h all art
•hotbird :
•12360 H ***View
•12207 V Free-X
•12092 v MCT channels
•12015 h all art
•2.sky sport 2
•3.sky super calcio
•4.sport active
•5.sky sport 24
•6.sport active 3
•7.iadv video
•11179 h jsc+1+2+3 jsc
•12692 h 1.france 2 bis
•2.tmc
•3.cine polar
•4.cine fix
•5.video click
•6.virgine 17
•7.guli
•8.o sport info
•9.france 3
•10.france 4
•11.tmc
•12.cine first
•11681 h 1.animaux
•2.action
•3.encyclopedia
•4.RTL9
•5.AB1
•6.AB Moteur ABSAT
•7.Chesse & Pache
•8.TF1
•9.Escales
•11.mangas
•12.France5
•13.France O
•14.LCP
•12713 v 1.sanai sat sky
•2.national geo music
•3.current
•4.hip hop tv
•2.sky calcio 3
•3.sky calcio 4
•4.sky calcio 5
•5.sky calcio 6
•6.sky calcio 7
•7.sky calcio 8
•2.sky calcio 10
•3.sky calcio 11
•4.sky calcio 12
•5.sky calcio 13
•7.sky sport extra
•2.sky mania
•3.sky cinema 3
•4.sky calcio 1
•5.e!
•6.sky max
•7.disney chanels
•8.sky show
•2.sky classic
•3.sky cinema 2
•4.discovery travel
•5.la 7
•2.history+1
•3.national geo +1
•4.sky new
•5.cartoon network
•6.jetix
•7.fox life
•8.cult
•9.fox crime
•10.cooltoon
•11900 h 1.mtv sky
•2.axn
•3.disney chanels+1
•4.toon disney
•5.play house disney
•6.raisat smash
•7.match music
•8.raisat extra
•9.raisat premium
•10.de a kids
•11881 v 1.alic sky
•2.leonardo
•3.nuvalari
•4.marcopolo
•5.fox+1
•6.fantasy
•7.national geo wild
•11221 h 1.jimjam sky
•2.cnbc
•10930 h 1.MGM
•2.Animal Planet
•4.Travel Channel
•5.novasports3
•6.VH1
•7.MTV
•8.novacinema2
•2.Motors TV
•3.Chesse & Pache
•4.Boomerang
•5.E! Entertainment
•6.Private ***** NOVA
•7.novacinema3
•8.novasport4
•9.novasport highlight
•10.novasport6
•11.******* tv
•astra :
•2.c cinema
•3.france 4
•4.extreme sport
•5.piwi
•6.eurosport
•7.ushuaia tv
•12207 v 1.france 5
•2.tv breizh
•3.planete thalassa
•4.france o^
•5.om'tv
•6.ol tv
•2.planete justice
•3.baby first
•4.vivolta
•12640 v 1.bloomberg
•2.gulli
•3.e!entertainement
•4.disney magic+1
•5.disney cinema magic
•6.play house
•7.disney channel+1
•8.teva
•9.cine polar
•12090 v 1.tps star
•2.teletoon+1
•3.w9
•4.discovery
•5.m6 music hits
•6.teletoon
•7.c.cinema star
•8.infosport
•9.serie club
•12012 v 1.france 2
•2.motor tv
•3.espn class
•4.tele melody
•5.trace tv
•6.france 3
•11817 v 1.paris premier
•2.tele
•3.la chaine
•4.jimmy
•11934 v 1.eurosport
•2.sci fi
•3.fille tv
•4.tiji
•5.cuisine tv
•6.planete juniors
•7.canal j
•8.lci
•9.voyage
•10.planete
•11.tmc
•11856 v 1.canal+ family
•2.pmu sur canal +
•3.equidia
•4.canal+ sport
•5.disney channel
•6.c.cinema premeier
•7.canal+
•8.canal+ cinema
•9.canal+ decale
•11817 v 1.seasons
•2.histoire
•3.sport+
•4.mezzo
•5.c cinema frisson
•6.c cinema emotion
•2.m6
•3.tf1
•4.chez vous tv
•5.virgin 17
•12402 v 1.comedie!
•2.nrj 12
•3.real time
•4.c cinema famiz
•5.c cinema classic
•6.national geo
•7.planete no limite
•8.l equipe tv
•9.jetix
•10.13eme rue [b]
Eklenmiş Resimler (ufak) şenol ustam eğer bu kanallar emu olmadan açıyorsa bende cihazımı düdklü tencere niyetine kullanacağım sana söz saygılar!:8[1]:
masterw_20
25-04-2010, 21:33
hiremco x3turboooo
bakıyorum herkes yorum yapıyor ama dikkate alacağımız bir konu var evde net varmı yokmu veya adam maç seviyormu önce ona dikkat edelim sonra karar verelim
ve net yoksa alacağı tek cihaz var next 2000 plus serisi tabiki maddi durumu el verirse
eğer net varsa birde maç seviyorsa tabiki dreambox derim varsa yalnışım uzmanlar uyarsın
profesyonellerden :::HD BOX 10000PWR:::DREAMBOX .VU+ amörtsen sadece nextsüperplus cıs modelini alderim başkada bakma arkadaşım
yakupyurt
26-04-2010, 13:55
arkadasım benden tavsiye inpax c serisi ali işlemcili cihaz alhem yazılım desteği hemde actığı kanallar fazlasıyla var yanında birde mikrobox al iyi seyirler
kellebekir
26-04-2010, 15:31
bencede en mükemmbel uydu next 200 cıs superplus
valla ne dıyeyım,adamcagız konuyu 2007 de acmıs,hala cevap verıyoruz ya!!!
yorum yapan arkadaşlar pes yani konunun açılış tarihine baksanıza 3 yıl öncesine yorum yapıyoruz
TEKNİSYEN101
26-04-2010, 19:29
Konu kapanmıştır.