Orijinalini görmek için tıklayınız : Nick Değişimi
ŞAVKÇI09
05-10-2007, 22:31
Arkadaşlar ben ŞAVKÇI09 eski elektrikcim bilgisayara format attıktan sonra eski nick ile bir türlü siteye giremedim ben de yeniden kaydolmak zorunda kaldım.Supersatforum ailesine duyurulur
bulletfromhell
05-10-2007, 22:34
iyi bari...en azından çift nickten dolayı ceza almazsınız....
iyi bari...en azından çift nickten dolayı ceza almazsınız....
Bencede !!
Arkadaşlar ben ŞAVKÇI09 eski elektrikcim bilgisayara format attıktan sonra eski nick ile bir türlü siteye giremedim ben de yeniden kaydolmak zorunda kaldım.Supersatforum ailesine duyurulur
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) buradan şifrenizi isteyebilirsiniz
ŞAVKÇI09
05-10-2007, 23:02
[QUOTE=tike®;218720]Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) buradan şifrenizi isteyebilirsiniz[/QU
Tiker kardeşim oradan zaten şifre istemiştim e-mail adresini yazdığımda kayıtlı değil gibi bir ibare çıkıyordu.Çok uğraştım olmayınca en son bu çareyi buldum.Ayrıca dediğin çift nick cezasını bilmiyordum.Bilgi verebilir misin?
Tiker kardeşim oradan zaten şifre istemiştim e-mail adresini yazdığımda kayıtlı değil gibi bir ibare çıkıyordu.Çok uğraştım olmayınca en son bu çareyi buldum.Ayrıca dediğin çift nick cezasını bilmiyordum.Bilgi verebilir misin?
İlk nickinize aiy e-mail adresinizi size pm ile bildirdim tekrar deneyiniz.
Çift nick kuralına gelince her hangi bir cezadan dolayı nickiniz banlanmış olupta ikinci defa üye olursanız oda banlanır.Sizin durumunuzdaki üyelerde içinde ikinci nickiniz banlanır ilk isim ile devam edersiniz.Size yollladığım pmden tekrar deneyin ve bilgi verin:) yardımcı olmaya çalışalım.
Kolay gelsin...
ŞAVKÇI09
05-10-2007, 23:17
İlk nickinize aiy e-mail adresinizi size pm ile bildirdim tekrar deneyiniz.
Çift nick kuralına gelince her hangi bir cezadan dolayı nickiniz banlanmış olupta ikinci defa üye olursanız oda banlanır.Sizin durumunuzdaki üyelerde içinde ikinci nickiniz banlanır ilk isim ile devam edersiniz.Size yollladığım pmden tekrar deneyin ve bilgi verin:) yardımcı olmaya çalışalım.
Kolay gelsin...
tiker pm den mesaj atamıyorum.soyisim ile doğum tarihi arasında alt tire (_) eksik bunu nasıl düzeltiriz?
mesela :doğrusöz95@...... yerine
doğrusö
[email protected]
tiker pm den mesaj atamıyorum.soyisim ile doğum tarihi arasında alt tire (_) eksik bunu nasıl düzeltiriz?
mesela :doğrusöz95@...... yerine
doğrusö
[email protected]
tamam düzeltim tekrar deneyin:45:
ŞAVKÇI09
06-10-2007, 19:00
tamam düzeltim tekrar deneyin:45:
Sayın tiker yine mesaj gelmiyor.En iyisi benim eski üyeliğim silinsin ben bu isimle devam edeyim.kim silecekse bi zahmet siliversin.