Orijinalini görmek için tıklayınız : GoldMaster 9400 VCI-4150 J-TOPFİELD 5000CI (TopFieldMENULU) SERİSİ TPS YAZILIMLARI
Bu menuyu cok isteyen oldu bizde veriyoruz sadece supersatforumda.
EKTEKİ YAZILIMLARA UYAN GOLDMASTER MODELLERİ:
TF-3300F-19-09-2007
(Sadece topField kullananlar yuklesin)
TF-5000CI-19-09-2007-Sistem ID 581.tfd
GOLDMASTER 9700 CIM GOLDMASTER 9400 V CI- GM-10400VCI-DM5300VCI-10500CI-10700CI-10900CI-54000CI-55000CI-57000CI-75000CI-77000CI-79000CI-85000FTA-87000FTA-89000FTA-RD 6000 CI-RD 6000 SKY
*Kendi İD 581 İle başlayan Vcı Serisine Uyar
TF-5000CI-19-09-2007
Kendi İD 501 ile başlayan cihazlara uyar
Yazılımlar original topfield menudur.
TPS Au >>> 10873 V 27500 Frekansı üzerinde Kumanda üzerinde bulunan Kırmızı (F1) tuşuna basarak karşınıza çıkan ekrandan Evet seçeneği üzerinde ok tuşuna basınız Complete uyarısı çıktığında exit tuşu ile çıkarak keyleri güncelleyebilirsiniz...
MENUDEN BİR ÖRNEK GÖRÜNTÜ
Only the registered members can see the link
bilgin için teşekürler...
Çok işimize yarıyacak teşekkürler şimdiden
pencere77
09-10-2007, 23:27
bu yazılımla 9400 vcı larda tps yazılımları otomatik mi olacak?f1 kırmızı tuşa bas ma olayı ortadan mı kalkıyor
bu yazılımla 9400 vcı larda tps yazılımları otomatik mi olacak?f1 kırmızı tuşa bas ma olayı ortadan mı kalkıyor
eVet tpsler auto siz yinede F1 TUSUNA basın :)
pencere77
09-10-2007, 23:36
eVet tpsler auto siz yinede F1 TUSUNA basın :)
yarın cihazıma yazılımı atacağım.deneyelim
acaba diğer modeller içinde verilecekmi yazılım?9600 için mesela
acaba diğer modeller içinde verilecekmi yazılım?9600 için mesela
Alabilirsek verecez.Gözünüz supersatforumda olsun:45:
yarın cihazıma yazılımı atacağım.deneyelim
Menusu hoş biliyorsunuz.:)
inşallah alabilirsiniz.emeğiniz için teşekkürler.
kanberoğlu
10-10-2007, 00:19
paylaşım için teşekkürler . kolaylıklar dileğiyle.
Özgür Erge
10-10-2007, 01:03
yazılımlar için teşekkürler kosavalı her zaman ilkler bu forumda bizi izlemeye devam edin..:45:
ŞRARSKOZ
10-10-2007, 01:37
teşekkürler saglıcakla resim ekleyebilirmisiniz topfield mönüsünü birde biz görelim
saygılar
12 01 a5 için
teşekkürler saglıcakla resim ekleyebilirmisiniz topfield mönüsünü birde biz görelim
saygılar
12 01 a5 için
12.01.A5 E Olmaz arkadaşım sendeki cihaz kaon tabanlı cihazlar için
ŞRARSKOZ
10-10-2007, 02:16
12.01.A5 E Olmaz arkadaşım sendeki cihaz kaon tabanlı cihazlar için
biliyorum kaon oldugunu sadece menüsünü merak ettim saglıcakla
Emeği geçen ve bizlerle paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
hallederiz
10-10-2007, 05:47
yazılımlar için teşekkürler kosavalı
TF-5000CI-19-09-2007
Kendi İD 501 ile başlayan cihaz Yazılımı 1 ci mesajda
hocam vermişken orjinal topfield görünümlü 3000 cıppro yuda verseydiniz.bizde yararlansak..
hocam vermişken orjinal topfield görünümlü 3000 cıppro yuda verseydiniz.bizde yararlansak..
Şu an degil bayram falan veremiyoruz.Bayramdan sonra ancak Goldmaster menude devam edin
pencere77
10-10-2007, 18:16
bu yazılımlarda tps auto değil galiba dimi?.yazılımı attım tps ler oto olmadı.tekrar f1 yaptım.
bu yazılımlarda tps auto değil galiba dimi?.yazılımı attım tps ler oto olmadı.tekrar f1 yaptım.
Hangi yazılımı indirdiniz..
paylaşımınız için teşekkürler
sincar1976
10-10-2007, 21:46
emeğinize sağlık teşekkürler.
9400 cı icin yokmu,,,,,
Teknik servis yetiştiremedi malesef bayramdan sonra olabilir.Goldmaster tps yazlımı var onu atabilirsiniz.Şayet tps yok ise
pencere77
11-10-2007, 00:09
Hangi yazılımı indirdiniz..
sistem ıd 581 olan.cihazım açılışta 581 yazıyor.kırmızı tuş f1 yapıyorum gene.sadece menu topfield oldu.başka değişiklik olmadı.
yoksa ben mi yanlış yazılım attım??
Bu yazılımı atın TF-5000CI-GOLDMASTER 9400 VCI- 19-09-2007-Sistem ID 581.zip
pencere77
11-10-2007, 00:19
Bu yazılımı atın TF-5000CI-GOLDMASTER 9400 VCI- 19-09-2007-Sistem ID 581.zip
bu yazılımı attım.goldmaster tv sitesinden indirip.ama auto değil bende.sadece menu topfield oldu.yanlış ınerde yapmış olabilirim:49: :49: :49: :49: :49: :49:
bu yazılımı attım.goldmaster tv sitesinden indirip.ama auto değil bende.sadece menu topfield oldu.yanlış ınerde yapmış olabilirim:49: :49: :49: :49: :49: :49:
1 ci mesajdakini indirin 70 kişi indirmiş sorun olsa yazarlardı:)
pencere77
11-10-2007, 00:28
1 ci mesajdakini indirin 70 kişi indirmiş sorun olsa yazarlardı:)
diğeri E-6 hatası verdi(söylediğin yazılım)(ben en alttakinii attım yazılım olarak)1mb lık benim cihaz.
sizce neden olabilir bu durum? TF-5000CI-GOLDMASTER 9400 VCI- 19-09-2007-Sistem ID 581.zip (659.1 KB, 69 kez İndirildi) bu yazılımı attım cihaza
diğeri E-6 hatası verdi(söylediğin yazılım)(ben en alttakinii attım yazılım olarak)1mb lık benim cihaz.
sizce neden olabilir bu durum? TF-5000CI-GOLDMASTER 9400 VCI- 19-09-2007-Sistem ID 581.zip (659.1 KB, 69 kez İndirildi) bu yazılımı attım cihaza
Entresan bir durum daha dün aldık ya :) eski yazılıma geri dönun ozaman peki menu 121 girebiliyormusun
pencere77
11-10-2007, 00:38
Entresan bir durum daha dün aldık ya :) eski yazılıma geri dönun ozaman peki menu 121 girebiliyormusun
giriyorum 121 den *** bölümüne.evde masaüstü yok.ancak yarın akşam başka yerden atarım yazılımı.pazartesi cevap veririm bu soruya.nede olsa bayram tatili başlıyo.banada pazartesiye kadar tatil.gerçekten yazılımlarda tps oto mu?:juggle: :juggle: :juggle: :juggle: :juggle: :juggle:
giriyorum 121 den *** bölümüne.evde masaüstü yok.ancak yarın akşam başka yerden atarım yazılımı.pazartesi cevap veririm bu soruya.nede olsa bayram tatili başlıyo.banada pazartesiye kadar tatil.gerçekten yazılımlarda tps oto mu?:juggle: :juggle: :juggle: :juggle: :juggle: :juggle:
Usta supersatforumda yanlış bilgi sence varmı gercekten tps auto.TopField original yazılımları bunlar 3 ünüde dun gece gm teknikten aldım verdim yani
pencere77
11-10-2007, 00:43
Usta supersatforumda yanlış bilgi sence varmı gercekten tps auto.TopField original yazılımları bunlar 3 ünüde dun gece gm teknikten aldım verdim yani
yanlış bilgi yokta.garip bir durum ya..kafayı yicem.neden olabilir ki?pazartesi ben sana son durumu izah ederim.pm den de durumu bildiririm.
:wave: :wave: saygılar:wave: :wave:
yanlış bilgi yokta.garip bir durum ya..kafayı yicem.neden olabilir ki?pazartesi ben sana son durumu izah ederim.pm den de durumu bildiririm.
:wave: :wave: saygılar:wave: :wave:
Tamamdır sadece senin yaşamanda anormal bir durum hehe
pencere77
11-10-2007, 00:49
Tamamdır sadece senin yaşamanda anormal bir durum hehe
kanalın üzerinde ne kadar beklemek gerek??
kanalın üzerinde ne kadar beklemek gerek??
TPS Au >>> 10873 V 27500 Frekansı üzerinde Kumanda üzerinde bulunan Kırmızı (F1) tuşuna basarak karşınıza çıkan ekrandan Evet seçeneği üzerinde ok tuşuna basınız Complete uyarısı çıktığında exit tuşu ile çıkarak keyleri güncelleyebilirsiniz...
pencere77
11-10-2007, 00:51
2-3 dk bekleyin 10873 frekansında
2- 3 dakika sonunda açıldıktan sonra her zaman aynı şekilde 2-3 dakika beklemek mi gerek??.şuan bekliyorum bakalım 10873 frekansı uzerinde.
pencere77
11-10-2007, 00:55
zaten bu yolla izliyorum tps leri.bunun dışında kendiliğinden güncelleme olmuyor mu kırmızı tuş f1 yapmadan:49:
2- 3 dakika sonunda açıldıktan sonra her zaman aynı şekilde 2-3 dakika beklemek mi gerek??.şuan bekliyorum bakalım 10873 frekansı uzerinde.
Gunde 1 defa yapsanız yeterli yada kanallar çözülmedigi zaman.Birde modul var ise modulu cıkarıpta deneyin.Çakışma yapabilir
pencere77
11-10-2007, 00:57
Gunde 1 defa yapsanız yeterli yada kanallar çözülmedigi zaman.Birde modul var ise modulu cıkarıpta deneyin.Çakışma yapabilir
ok. anladım şşimdi.modul yok zaten.u arada anladım olayı.teşekkürler....
ok. anladım şşimdi.modul yok zaten.u arada anladım olayı.teşekkürler....
Tps auto oldumu
trilobid
11-10-2007, 11:45
kosovalı usta tesekkürler.
4150 juna serisi var yaz<ılım atareken kırmızı işık sürekli yanıp sönüyor yükleme yapmıyor. yardım cı olurmusunuz . yoksa yanlışmı ataıyorum.TF-3300F-19-09-2007
yazılımını atıyorum kabul ettimiyor.
4150 juna serisi var yaz<ılım atareken kırmızı işık sürekli yanıp sönüyor yükleme yapmıyor. yardım cı olurmusunuz . yoksa yanlışmı ataıyorum.TF-3300F-19-09-2007
Uyumluluk ayarlarına baktınızmı bununla ilgili konular önemli konularda var
Evet banada öyle oldu bende normal yazılımını attım.
baktım arkadaşım uyumlulukta bir problem yok. gönderir göndermez makina da kırmızı ışık yanıp sönüyor. yanlış yazılım.sanki
baktım arkadaşım uyumlulukta bir problem yok. gönderir göndermez makina da kırmızı ışık yanıp sönüyor. yanlış yazılım.sanki
Teknik servis arkadaşlar konuyu bakacaklardır.Şimdilik sadece topfield 3000 olanlar yuklesin
sayın kosovalı 9400 cı ya topfield menulo yazılım yokmu....?
sayın kosovalı 9400 cı ya topfield menulo yazılım yokmu....?
Şuan hayır bayramdan sonra olabilir.Beklemedeyim alır almaz hemen veririm :45:
sayın Kosavalı hayırlı bayramlar bende 9400 cı var .sizin hazırlamış olduğunuz dosyayı bir türlü
yükleme yapamıyorum.bunun için ne yapmam gerek
sayın Kosavalı hayırlı bayramlar bende 9400 cı var .sizin hazırlamış olduğunuz dosyayı bir türlü
yükleme yapamıyorum.bunun için ne yapmam gerek
9400cı yazılımı olmaz.Goldmaster menulu tps yazılımı var onu yukleyiniz Only the registered members can see the link
haldem325
14-10-2007, 20:27
paylaşım için teşekkürler 87000 V2 cı kullanıyorum TF-5000CI-19-09-2007-Sistem ID 581.tfd
yazılımı atabilirmiyim?sorun çıkarmı? ilginize teşekkürler
paylaşım için teşekkürler 87000 V2 cı kullanıyorum TF-5000CI-19-09-2007-Sistem ID 581.tfd
yazılımı atabilirmiyim?sorun çıkarmı? ilginize teşekkürler
Sistem id 581 ise atabilirsin
bu menunun ne ozelligi var arkadaslar acaba resim atabilecek olan varmi ne gibi ozellikleri var acaba bende topfield yujlemistim am a 1 sene oldu acaba farki ne bunun
bu menunun ne ozelligi var arkadaslar acaba resim atabilecek olan varmi ne gibi ozellikleri var acaba bende topfield yujlemistim am a 1 sene oldu acaba farki ne bunun
Farkı herkes topfiled menusunun daha iyi oldugu kanatinde Menuyu 1 ci mesaja koydum
evet benimkide bundan ben 1 sene once yukledim sagolasin kardes ellerine saglik ellerin dert gormesin kardes emegine saglik bu yazilimlarla tps bugun itibariylen calisiyormu acaba yoksa calismiyor mu calisiyorsa kuracam anteni 1 sene once bir kesildi yazilimlar sokmustum ben fransadan izliyom ama galiba gene sik sik gelmiyor yazilimlar neyse su anda calisiyormu kardes bu yazilimlarlan tps ler calisiyormu benim cihaz 581 id li 9400vci
evet benimkide bundan ben 1 sene once yukledim sagolasin kardes ellerine saglik ellerin dert gormesin kardes emegine saglik bu yazilimlarla tps bugun itibariylen calisiyormu acaba yoksa calismiyor mu calisiyorsa kuracam anteni 1 sene once bir kesildi yazilimlar sokmustum ben fransadan izliyom ama galiba gene sik sik gelmiyor yazilimlar neyse su anda calisiyormu kardes bu yazilimlarlan tps ler calisiyormu benim cihaz 581 id li 9400vci
Bu yazılımda tpsler auto daha yeni cıktı arkadaşım kullanabilirsin sadece 1 arkadaşımız sorun yasadı onun dısında yasayan olmadı.Fix yazılım degildir.Original topfield yazılımıdır
kosovali kardes 19 .09 2007 yaziyorda ondan dedim acaba tarihmi yanlis demistim ondan sordum yani ok sagolasi o zaman tarih mi hatali caba sagolasin ellerin dert gormesin kardes sagolasin
kosovali kardes 19 .09 2007 yaziyorda ondan dedim acaba tarihmi yanlis demistim ondan sordum yani ok sagolasi o zaman tarih mi hatali caba sagolasin ellerin dert gormesin kardes sagolasin
Tarih hatalı degil.Forum sitelerine ilk ben verdim yazılımı.Yazılımlar goldmaster teknik servislerinde denendikten sonra sizlere sunulmaktadır.Yazılım tarihi 19.09.2007 dir
leeoscar
14-10-2007, 21:29
tşkler :)
tesekkurler kosavali bizim yani benim fransada yasayanlarin sole bir sorunu var biz burada oro stari izleyebiliyoz ancak oro starda sampiyonlar ligi macini vermiyor bizde canal+ den bakacagiz eger tabiki ozamana kadar gitmesse bu yazilimlar cokmesse kardes birde bir sey soracam onceden yazilimin gunu dolmadan yenisi gelirdi ama 1 haftalikti simdi nekadar suruyor acaba kardes gitmesse bizde maclara bakabilecegiz canal + yok bunlarda dersen eskiden vardi neden se 4 tane + kanali ama frekansini unuttum tps yazilimlarini yukleyince onlarda aciliyordu ama frekanslarini unuttum neyse emegine saglik
tesekkurler kosavali bizim yani benim fransada yasayanlarin sole bir sorunu var biz burada oro stari izleyebiliyoz ancak oro starda sampiyonlar ligi macini vermiyor bizde canal+ den bakacagiz eger tabiki ozamana kadar gitmesse bu yazilimlar cokmesse kardes birde bir sey soracam onceden yazilimin gunu dolmadan yenisi gelirdi ama 1 haftalikti simdi nekadar suruyor acaba kardes gitmesse bizde maclara bakabilecegiz canal + yok bunlarda dersen eskiden vardi neden se 4 tane + kanali ama frekansini unuttum tps yazilimlarini yukleyince onlarda aciliyordu ama frekanslarini unuttum neyse emegine saglik
Tpsler tum cihazlarda çökene kadar bakabilirsiniz.Canal + farklı sifreleme kullanıyor next 2000 lerde acmıyor
Az önce x bir forumda yazılım verdim adamlar mesajımı editlemiş ilk biz verdik diye :) bakıyorum bakıyorum bu yazılımlar orada yok:) adamlara diyorum verdiginiz linkte yaızlım yok diye var diyorlar kimseye yardım etmeyecen zaten :)
emek dusmanlari bunlar emek dusmanlari
emek dusmanlari bunlar emek dusmanlari
Bende kabahat supersatforum dısı hiçbirforumda bundan sonra yazılım vs yardım etmeyecem herkes bilsin gelen buraya baksın :sunglasses2: Aslında logoda hata var turkiyede degil dunyada ilk bilen olması lazım :D
Only the registered members can see the link
evet neyse desene biz gene sampiyonlar ligine gene bakamayacagiz ama eminim bir frekansi vardi ve tps acilinca od aciliyordu hatta ben bordeaux galatasaray macina gidemedim vede evde bakmistim neyse bu sefer bilet bulurum belki
evet neyse desene biz gene sampiyonlar ligine gene bakamayacagiz ama eminim bir frekansi vardi ve tps acilinca od aciliyordu hatta ben bordeaux galatasaray macina gidemedim vede evde bakmistim neyse bu sefer bilet bulurum belki
Bordeaux macı w 9 kanalında(tps paketi) Genelde şifresiz bu kanal.
engin 35
14-10-2007, 22:52
teşekkürler:45:
emeğinize teşekkürler:wave:
trilobid
15-10-2007, 11:40
tesekkürler arkadaslar.emeğinize sağlık.
gm 4150 juno cihazım var ama yukarıdaki yazılımı kabul etmiyor.TF-3300F-19-09-2007
attığım yazılım bu .yoksa yanlış yazılımmı atıyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
gm 4150 juno cihazım var ama yukarıdaki yazılımı kabul etmiyor.TF-3300F-19-09-2007
attığım yazılım bu .yoksa yanlış yazılımmı atıyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
Yazılıma bakacaz.Sadece tf 3000 cihazlar kullanabiliyor sanırım. Ayrıca bugun veya yarın 9400 juno serisine topfileld yazılım verilebilir
daha once defalarca yukledim ama simdi yukleyemiyorum nedense kardes ler neden olabilir acaba yardim edebilecek varmi
daha once defalarca yukledim ama simdi yukleyemiyorum nedense kardes ler neden olabilir acaba yardim edebilecek varmi
Cihaz acılırken 581 ile acılmıyor mu?
evet kardes ama yukleme loaderine sag tikliyom uyumluluktan xp service pack 2 yok nedense ondan olabilirmi ama defalarca yukledim yukleye basar basmaz daha yukleme failede diyor neden olabilir acaba arkadaslar ben loaderi goldmasterin orjinal sitesinden indirdim acaba ondan olabilirmi kablonun baglanti semasi falan tamma yani ben daha once defalarca yukledim ama simdi bu xp kuruluydu eski pcm de gene aynisi kurulu ama pc yi degistirdim th hprnk midir nedir o da yok benim ana karttta ne yapacagimi bilemedim arkadaslar
evet kardes ama yukleme loaderine sag tikliyom uyumluluktan xp service pack 2 yok nedense ondan olabilirmi ama defalarca yukledim yukleye basar basmaz daha yukleme failede diyor neden olabilir acaba arkadaslar ben loaderi goldmasterin orjinal sitesinden indirdim acaba ondan olabilirmi kablonun baglanti semasi falan tamma yani ben daha once defalarca yukledim ama simdi bu xp kuruluydu eski pcm de gene aynisi kurulu ama pc yi degistirdim th hprnk midir nedir o da yok benim ana karttta ne yapacagimi bilemedim arkadaslar
Buardaki yukleme programı ve talimata uygun yukleyiniz.Only the registered members can see the link
Kosovalı arkadaş emeğine sağlık.
Buardaki yukleme programı ve talimata uygun yukleyiniz.Only the registered members can see the link
bendeki sorun kardes su hic bir hata almiyorum sorunum bu benim neden se pc ylen mi sorun var neylen bilmiyom ama yukleme ye basarer basmaz instal failed diyor yani hic bir gelisme yok senin anlayacagi n ne yapacagimida sasirdim aama ayni seylen defalarca yukledim yani pc ile receiver arasinda galiba baglati olùmuyor nedense yardim edebilecek olan yokmu arkadaslar
bendeki sorun kardes su hic bir hata almiyorum sorunum bu benim neden se pc ylen mi sorun var neylen bilmiyom ama yukleme ye basarer basmaz instal failed diyor yani hic bir gelisme yok senin anlayacagi n ne yapacagimida sasirdim aama ayni seylen defalarca yukledim yani pc ile receiver arasinda galiba baglati olùmuyor nedense yardim edebilecek olan yokmu arkadaslar
Peki bu yazılımı degilde diger konuda olan goldmaster yazılımını yukleyiniz sorun yasanıyormu bir bakın
webmasterali
15-10-2007, 19:28
Topfield 3000 CIP PRO için yokmu bu yeni yazılımdan. Bekliyoruz arkadaşlar.
Topfield 3000 CIP PRO için yokmu bu yeni yazılımdan. Bekliyoruz arkadaşlar.
Bugun verilecekti ama malesef alamadım adsl hattı kopuk burada bizim:frown:
kares benim cihazin menusu ayni senin resimdeki koydugun gibi ve 581 len aciliyor ben yuklemeye basar basmaz daha instal failed diyor kardes benim port larda sorun olabilirmi yani com 1 veya 2 kapali olabilirmi acaba ben web isleri ile ugrasiyom ve cute ftp kullaniyom ve port21 len baglaniyom neden olabimlir acaba com lari nasil acik olup olmadigini anlariz nasil yapariz bu isi acaba kardes ler yardim edin
benim cihazada yüklerken sorun yaşıyorum. yazılımı gönderir göndermez kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor. gm 4150 fta j
yokmu derdime derman olcak birisi kardes ler neden bole oluyor
yokmu derdime derman olcak birisi kardes ler neden bole oluyor
Receiver yazılım atarken tum com portların kapalı olmasına dikkat ediniz.Başka bir pc de deneyin yazılımı su anda 200 kişi indirmiş sorun osla yazarladır malesef sizin pc nizde veya cihazınızda teknik problem olabilir
portlar derken kardes bu comlar falan bunlari nasil yapacagiz nerelerden kapatacagiz kardes yardim etsen
portlar derken kardes bu comlar falan bunlari nasil yapacagiz nerelerden kapatacagiz kardes yardim etsen
2 gundur sorunlarınıza cevap vermeye çalışıyorum.Sorununuz var bilmiyorum buradan yardımcı bu kadar olabiliyoruz kusura bakmayın.
ellerine saglik ok bakacagiz bakalim icabina bakacagiz
bu yazılımın diğer yazılımdan farkı nedir arkadaşlar? cihaz 9400 vcı
bu yazılımın diğer yazılımdan farkı nedir arkadaşlar? cihaz 9400 vcı
Menusu degişik 1ci mesajda var menusu
benim cihazımda 4150 J yazılımı nasıl yükleyecegiz normal loder lemi yoksa dönüsüm için baska loder var mı
benim cihazımda 4150 J yazılımı nasıl yükleyecegiz normal loder lemi yoksa dönüsüm için baska loder var mı
4150 olmuyor yuklemesinler
evet ben yükleyemedim zaten 4150 fta j
evet ben yükleyemedim zaten 4150 fta j
Yazılım sadece tf 3000 için cıkarılmış.Bazı 4150 olanlar kabul etmiyor
pencere77
17-10-2007, 00:07
Az önce x bir forumda yazılım verdim adamlar mesajımı editlemiş ilk biz verdik diye :) bakıyorum bakıyorum bu yazılımlar orada yok:) adamlara diyorum verdiginiz linkte yaızlım yok diye var diyorlar kimseye yardım etmeyecen zaten :)
bazı sitelerde vardır bu durum.normal karşılamak gerek:8[1]:
Teşekkürler Kosavalı yükledim Tolfid menüsü hoş F1 çalışıyor
Teşekkürler Kosavalı yükledim Tolfid menüsü hoş F1 çalışıyor
:45: :45:
Teşekkürler çalışıyor. Yalnız bazı keyler srg, jstv, rai asia, africa, 2000 biss keyleri güncel değil. Ellerine sağlık herzaman yeni yazılım çıktığında topfild menülüyü de foruma koyarsanız memnun oluruz.
Teşekkürler çalışıyor. Yalnız bazı keyler srg, jstv, rai asia, africa, 2000 biss keyleri güncel değil. Ellerine sağlık herzaman yeni yazılım çıktığında topfild menülüyü de foruma koyarsanız memnun oluruz.
Srg keyleri ve digerleri guncel girmeniz gerekiyor.Topfileld yazılım ustaları bunlarla ugrasmıyor :)
master_izm
19-10-2007, 00:24
mrb g.m. sat 4450 cihazım var tek çanak turksat çoğu kanal sifreli neden böyle. belgesel kanalları hep kapalı ne yapabilirim kanallarım yazılımı falan yokmu bana yardımcı olurmusunuz lütfenn..
pencere77
19-10-2007, 00:43
mrb g.m. sat 4450 cihazım var tek çanak turksat çoğu kanal sifreli neden böyle. belgesel kanalları hep kapalı ne yapabilirim kanallarım yazılımı falan yokmu bana yardımcı olurmusunuz lütfenn..
KANAL D NİN DOĞAN GRUBUNA AİT KANALLARIN ÇOĞU ŞİFRELİDİR.DİSCOVERY DE AYNI ŞEKİLDE.CİHAZINIZLA İLGİLİ BİR PROBEM DEĞİL.HER CİHAZDA AYNIDIR
pencere77
19-10-2007, 00:44
yazilim Atmaklada çözülmez Bu Durum.şifresiz Olanlari Seyredeceğiz
ersinbilgic
19-10-2007, 09:21
teşekkürler üstat ellerine sağlık
kardesler ben cihazima fabrika ayarlarini yukle diyom ama yuklemiyor nedense kannallari sifirliyor ama topfield menuyu sifirlamiyor ondan cihazima yukleyemiyom galiba birde bordeaux galattasaray macini hotbirtte veren kanal yokmu arkadaslar acaba sifresiz olarak veren kanal yokmu arkadaslar
cengiz06
25-10-2007, 15:37
Show Tv şifresiz Veriyor Arkadaşlar
ben fransada yasiyorum ve show turk vermiyor atv ded maci vermedi adiler mahvettile rbizi yokmu arkadaslar stada gidecem ben ama bilet yok kardesler yokmu sifresiz veren
hakangulay
23-11-2007, 13:34
teşekkürler
4150 j serileri hata veriyor
bu yazılımda irdeto2 varmıdır acaba? goldmaster 55000cı
bu yazılımda irdeto2 varmıdır acaba? goldmaster 55000cı
Malesef:frown:
volkanbodrum48
19-01-2012, 23:08
gm 9400 v cı e3 hatası veriyor yardımcı olurmusunuz
ferhatgs2424
20-03-2012, 16:32
süper bir forum,emegi gecen herkese tesekkürler...