Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ermeni Tasarisi Kabul Edildi

ercanakman
11-10-2007, 00:27
:smiles22: :smiles22: Dış İlişkiler Komitesi, uzun süren tartışmaların ardından 21 'hayır' oyuna karşı 27 'evet' oyu ile Ermeni soykırımını tanıyan tasarıyı kabul etti.

Oylamayı, Ermeni tasarısına karşı Türkiye'nin tezlerini anlatmak üzere Washington'da bulunan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Egemen Bağış başkanlığındaki TBMM heyeti ile Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Nabi Şensoy da izledi.

yusufcuk
11-10-2007, 00:29
bizde abd ye karşı gereken önlemleri almalıyız arkadaşlar

ercanakman
11-10-2007, 00:34
inşallah meclisten teskere çıkar ve bizde kuzey ırak'a girip yerleşiriz zira artık yapacak başka bir seçeneğimiz kalmıyor yoksa bölgedeki ve dünyadaki karizmamız dahada zedelenecek..

COEMAR
11-10-2007, 00:40
Bakalım ne yapacak hükümet göreceğiz ...

spil45
11-10-2007, 00:50
Bu kadar sessiz kalmamalıyız bunun karşılıgını vermeliyiz madem abd dostumuzdu bu nasıl dostluk incirlik üssünü kapatma kararı almalıyız ama delikanlı hükümat lazım bakalım bunlar ne yapacak

pusan
11-10-2007, 01:43
Slm

arkadaslar bu öyle bir oyun ki Türkiye yanliz basina Siz söyle bir etrafa baktinizmi haritaya yani...kesmek bicmek kolay söylemek de..

Haritayi tarif edeyim:

Bati tarafi:
Avrupalilar Türkleri sevmez
Sirbistan Türkleri sevmez
Yunanlilar zaten
Bulgar gavurlari

Simdi Kuzey:
Ermenistan
Rusya

Dogu:
Cin
Hindistan
ABD

Güney:
Israil
Suriye
Irak
Suudiler
Libya

Türkiyeyi Bir türlü alamadilar ya onun planini yapiyorlar
ve ISLAMI Yikmak istiyorlar...Yerine HAC koymak:angry8:

Hükümet akilli davraniyor bekleyelim:Sabir

davutkorucu
11-10-2007, 02:00
:smiles22: :smiles22: Dış İlişkiler Komitesi, uzun süren tartışmaların ardından 21 'hayır' oyuna karşı 27 'evet' oyu ile Ermeni soykırımını tanıyan tasarıyı kabul etti.

Oylamayı, Ermeni tasarısına karşı Türkiye'nin tezlerini anlatmak üzere Washington'da bulunan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Egemen Bağış başkanlığındaki TBMM heyeti ile Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Nabi Şensoy da izledi.

olacağı buydu

daha ne bekliyorduk ki

ŞRARSKOZ
11-10-2007, 02:09
zaten belliydi kabul edileceyi tam tersi olsaydı şaşardım

saygılar

DEJAVU®42
11-10-2007, 02:10
onların bu oyununa karşılık bizimde elimizdeki kozlarını kulanma vakti geldi amerikanın bel kemigi incirliktir incirligi kapatıgımız zaman amerika ortadoguda caresiz kalır bu kez ne iranla nede ırakla tam başa cıkamaz abd biliyorki ıraktaki kurtlere güvenemez heran satabilir talabanide barzanide onun icin incirlik ona lazım biz onu kapatmamız tam bir darbe olur iran tam olarak abdye kafa tutmaya başlar abd bu yasayı gecirmenin bedelini öder ama dediginiz gibi bunu yapabilecek yürekte hükümet lazım görecegiz ne yapacagımızı........

osmann
11-10-2007, 08:39
Ben bu işe sevindim. Gerçekten sevindim. Her sene yapmadığımız bir şey için yahudi lobisine bizi desteklemesi için olmadık tavizler vermekten bıkmıştım. Her sene ama... adamlar da iyi alışmışlardı. Onlar için senenin bu günleri ekmek zamanı gibi olmuştu. Hemen uçak tank ihaleleri konuşulur olmuştu. Abd ye karşı ise bizim ermenileri kırmadığımızı söyledikleri için nasıl teşekkür edeceğimizi şaşırıyor onlara minnettar kalıyorduk her sene. Kardeşim zaten biz bişey yapmadıkki? bu kadar minnettarlık niye? adamlar bütün dünyanın gözleri önünde nagazaki ve hiroşimayı yok etti. ırak ve afganistandaki vahşeti duymayan bilmeyen kalmadı. birde pişkin pişkin bize siz soykırım yaptını diyecek. Bu noktada bize ahmedinejat gibi bir lider gerek. İnşallah abd nin bu hareketine karşılık hükümetimiz etkili bir dış siyaset yapar. Pek umutlu değilim yapacaklarına ama allahtan ümit kesilmez. vesselam. selametle.

CABBARİ
11-10-2007, 10:24
abd artık türkiyeden hıncını çıkarmaya başladı zaten ırak savaşından kaynaklanan bir kızgınlıkları var bize şimdi yavaş yavaş kaşımaya başladılar

DEJAVU®42
11-10-2007, 10:28
Abi aslında hınç falan alamaz abd nin ortadoguda tek tutanak dalı biziz ama tabii kulanabilirsek evet ırakta askerleri var ama hergün onlarcası öldürülüyor ıragın bir tarafında suriye bir tarafında iran abd ortadoguda Türkiye olmadan tutunamaz ama gel gör ki para para para sırf bu yüzden incirlik hala acık ve incirlikten pkk ya silah atılıyor havadan bizim bagımızda para yontecilerimiz maddi olanaklar alınan kredilerden ötürü malesef bu yasa tasarısınada bişey diyemeyecek yada tepki veremeyecek görecegiz

ercanakman
11-10-2007, 22:03
ben konuyu buraya acarken aynı anda'da abd kongresini canlı bir sekilde seyrettim bizim sipiker amcam olayı tercüme ediyor ama adamların söyledikleri ile tabiki bire bir değil orda şöyle bir kelime kullanıldı size aynen aktarıyorum"Bu tasarıyı oylayarak ve evet kararı çıkartarak dost ve müttefikimiz türkiyeyi üğzdüğümüzün farkındayız ama gerçeklerle yüzleşme zamanları gelmişti"bir soru geliyor amacama tepkilerden çekinmiyrmusunuz diye ve cevap aynen şu bu konu türkiyede en fazla 3 bilemedin 5 gün konuşulur sizi temin ederim 6.günde bu konu ne türkiyede nede uluslararası platformlarda konuşulmayacak yani kanıksanacak ve kabullenilecek....İşte arkadaşlar biz türk halkının tarihine en büyük ayıbı bu yani bizler kabul edelim balık hafızalıyız dünü bile unuttuğumuz aşikar ve bunu abd bizden çok daha iyi biliyor bu kesin.
O kadar çok önemli bir tarihimiz varki hepiniz bilirsiniz oysa biz bu tarihleri ve olayları ancak ve ancak yıl dönümlerinde anıyor ve gene unutuyoruz işte en kötü olanda bu zaten.
Şimdi bizler neler yapabiliriz bunu düşünme vaktidir ve bu vakit bu zamandır yani bunun ötesi yoktur bizler supersatforum ailesi olarak neden bir ilke imza atmıyoruz hadi gelin modlar,süper modlar,adminler bir kampanya başlatalım ve bu kampanyayı gerekirse sivil toplum örgütlerine kadar yayalım ama şunu unutmayaılım yanı bu olayı hiç unutmayalım nasılki şehitlerimizi unutmamaya yemin ettiysek...

Her Şey Vatan İçin..