Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilginize Tps ile birlikte Srg swiss-Premier-Polsat autodur
bilim-ilim
11-10-2007, 12:29
son yazılımla Tps ile ile birlikte Srg swiss-Premier-Polsat autodur
*** update e basılarak yapılmaktadır.
Tps i güncelleme yaptığımız bölümün altındaki *** güncellemeden yapılmaktadır.
®adakoglu
11-10-2007, 13:22
Bilgi için Teşekkürler.
bu yazılım ne zaman verilir ustam.cümleten iyi bayramlar................
nurettin01
11-10-2007, 17:04
bunu anlayamadım daha açık anlatırmısınız.bu konularda biraz acemi olduğumuz için bazı şeyleri anlamıyoruz.lütfen biraz daha açarmısınız.bu arada tüm süpersatforumluların bayramını kutlarım.iyi günler.
En son yazılımda diyor(30 eylul tarihli) arkadaş yineden ben bir deneyim emin olmak için :)
Evet Premier-Polsat srg auto :) Bende supersatserver oldugu için deneyememiştim:)
balıkcı57
18-10-2007, 18:48
belli bir kanal üzerine gelinerekmi yapılıyor yoksa farketmiyormu.
Özgür Erge
18-10-2007, 19:05
mesala tpsler için france 5 kanalının üstüne gelin kırmızı tuşa basın uptade yaparak açılacaktır srg peketinde bir kanal premıere paketinden 1 kanal polsat auto çökmüştür kolay gelsin..
arkadaslar primierleri acmiyor digerlerini aciyor neden acaba yeni kiyleri giriyorum yinede acmiyor cihazim next2000super plus yardimci olursaniz sevinirim saygilar
arkadaslar primierleri acmiyor digerlerini aciyor neden acaba yeni kiyleri giriyorum yinede acmiyor cihazim next2000super plus yardimci olursaniz sevinirim saygilar
Son yazılımı yukledinizmi 21.10.2007 tarihli olan
slm kosovali kardesim 20-10-2007 tarihli yazilim yulemistim bilmiyorum aynisi degilmi her yuklememde olmuyor nerde yanlis yapiyom saygilar
slm kosovali kardesim 20-10-2007 tarihli yazilim yulemistim bilmiyorum aynisi degilmi her yuklememde olmuyor nerde yanlis yapiyom saygilar
Yazlımdan sonra softcam atmanız gerekiyor ve *** uptade yapmanız lazım
tskrler kosavali ustam bilgi icin sagol hayirli isler saygilar
isim haloldu sayende usdamm emege ve paylasima sagilar
thebest01
26-10-2007, 21:37
polsat tps ile açmıyor ki forumda bi yerde yazıyo