Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Bunlara İnsan Demiyorum İnsan Olan Bunu Yapmaz.... Yorum sizin!!!
Only the registered members can see the link
cabbari ustam pardon ama ne zaman insan oldular ki ??:mad2:
muhteşem
19-10-2007, 15:49
yazık günah yaaaaa
bu hayvana insan dostu olan bu hayvana yapılırmı bu
neyinden faydalanacaksın etindenmi başka birşeyindenmi
utanıyorum bazen insanlıktan
Allah kahretsin bunları kanım donduya bunlar insan olamaz barbarlık daha beter bunların yaptıkları Allahım inşallah onlarda aynı şekilde bulsunlar cezasını
cabbari ustam pardon ama ne zaman insan oldular ki ??:mad2:
böyle olmaz bu yapılmaz
şu hayvana bu yapılmaz bu insanlık değil!!!
selametle
muhteşem
19-10-2007, 15:53
bir yerde okumuştum yunusların en yakın dostları insanlardır diye
ama şimdi o yazıyı okudugumdan dolayı utanıyorum:yell:
Dayancaz Arkadaşlar Hepsi Kıyamette Gününü Görecekler
Pasilobus
19-10-2007, 16:03
bunlar Turk değil acaba hangi ülkenin cani insanları
gacvokem
19-10-2007, 16:38
japon bunlar yazık ya cani bular ya
bunlar Turk değil acaba hangi ülkenin cani insanları
yunuslara tecavüz edenler kimdi acaba bu millliyetçilikle hiç bi şey olmaz bırakın bunları artık.
arkadaşlar izledim ve gerçekten çok kötü bi durum o hayvanları acı çekmeden öldürmenin bi yolu olmalı.ama eğerki neden yunuslara kıyıyolar diyosanız o onların seçimi bizde hintlilerin kutsal hayvanı inekleri kesiyoruz ne yani onlardamı bizi hayvan olarak görsün biraz mantıklı konuşalım am ahayvanlara acı çektirmenin bi mantığıda yok gerçekten benimde içimde yunuslara karşı bi sempati var ama elden bi eşy gelmez kimsenin kültürüne laf söylememek lazım.
pencere77
19-10-2007, 17:54
çok kötü görüntüler
Bu filmi izleyemedim. ama anladığım kadarı ile japonlar bir hayvana eziyet ediyor.
dün şirket çalışanlarından bir arkadaşın maili geldi. Benimle birlikte bir çok kişiye göndermiş.
"sonuna kadar mutlaka izleyin. içiniz kaldırmasada izleyin. tehlikenin farkında değilmisiniz hala. kime oy verdiğinizi umursamıyormusunuz" diye başında yazıyor. filmi açtım. yerde ellerini başını korumak için kapanmış bir kız etrafında onlarca erkek tekme atıyor. bazılarıda cep telefonu ile yüzünü çekebilmek için arada bir kızın saçlarını çekerek yüzünü kaldırmasını sağlıyor. sonunda kız darbelere dayanamayarak yüzüstü düşüyor. yine tekmeler... sonunda biri büyük bir taşı havaya kaldırıp kızın başına bırakıyor. kanlar oluk oluk. ve kız can veriyor..... insanın kanını donduran bir vahşet.... bu olaya mı kızayım yoksa bunu benim dinim miş gibi göstermeye çalışan aklı evvel arkadaşlarımamı, . ne yapacağımı şaşırdım. bu arada herkes birbirine mailler gönderiyor. şeriat böyle islamcılar böyle molla rejimleri tarikatlar vur patlasın....nasılda islamı kötülüyorlar. nasılda bu yapılan vahşete islam onay veriyormuş gibi gösteriyorlar. bununla nasıl mücadele edeceğiz bilmiyorum. allah bu vahşeti yapanların ıslahı mümkün olanları ıslah etsin olmayanlarıda kahretsin. bunu islam dini gibi gösteren cahil lerede hidayet versin. yok kasıtlı yapıyorsada onlarıda kahretsin... selametle... konu ile alakasız ama paylaşmak istedim.
İnsanlıq dışı yaratıqlar nolcaq ...! Ya peqi bu yasalmı ? Yasal deilse adamlar orada nasıl yapıolar bu vahşeti ? resmen şirqet qurmuşlar BİRİ BUNA DUR DEMELİ !Ya en çoqta üzüldüüm qonu böyle bir hayvanın o qadar insanlara duyarlı olmasına rağmen insanlar bu vahşeti yapiolarya Yuhhhh Yani !
Ilahi Adalet Ergec Cezalaruni Vereck Bundan Eminim Bunlar Insan Olsalardi Gene Ayni şeytan Amerikadan Atom Bombasi Yemezlerdi Allah Onlara Hergun Deprem Veriyor Onlari Uyariyor Ama Onlar Anlamiyor Allahtaala Sonumuzu Hayretsin
böyle bir üzücü olayla karşılaştığım için çok üzgünüm bunların yaptıkları gösteri ve para menfaat için'dir başka bir şey yok ve hiç uygun görünmeyen görüntülerdir
tamam denizde'ki ''her ne canlı olursa olsun helaldır'' yalnız bu kadar olmaz böyle bir eziyet olmaz insanlığa yakışmayan bir tavır sergileniyor bu japonlara diyeceğim şu beter olsunlar
Teknolojide tmm eyw.herşeyi biliolar ediolar ama ! İnsan olmayı öğrenemişler...
böyle bir üzücü olayla karşılaştığım için çok üzgünüm bunların yaptıkları gösteri ve para menfaat için'dir başka bir şey yok ve hiç uygun görünmeyen görüntülerdir
tamam denizde'ki ''her ne canlı olursa olsun helaldır'' yalnız bu kadar olmaz böyle bir eziyet olmaz insanlığa yakışmayan bir tavır sergileniyor bu japonlara diyeceğim şu beter olsunlar
usta o yönü ayrı her canlı helaldir ama yenmeyecek yenilmemsi gereken hayvanlar vardır
mesela iyice incelenirse midyenin karidesin ve bana göre yunusun etinin yenmesi mekruhtur diye biliyorum
selametle
Mehmet Kaynaklı
19-10-2007, 21:27
iyide yesinler zehir zıkkım olsun neymiş kültürlerinde var varda bu kadar eziyet vahşet olmaz ama:rant:
Pasilobus
19-10-2007, 21:30
iyide yesinler zehir zıkkım olsun neymiş kültürlerinde var varda bu kadar eziyet vahşet olmaz ama:rant:
abi bırak yapma gözünü seveyim bunun neresi kültür bu düpe düz vahşet
bizdeki panter emel gibi 10 kadın olacak bir daha avlanabiliyorlarmı bakın???
pencere77
19-10-2007, 21:35
usta o yönü ayrı her canlı helaldir ama yenmeyecek yenilmemsi gereken hayvanlar vardır
mesela iyice incelenirse midyenin karidesin ve bana göre yunusun etinin yenmesi mekruhtur diye biliyorum
selametle
Devamlı olarak suda yaşayıp barınan hayvanlardan her nevi balık etleri yenebilir, helaldir. Kalkan balığı, sazan balığı, yunus balığı, yılan balığı bunlardandır. Fakat diğer su hayvanları çirkin şeylerden sayılır, yenmeleri caiz olmaz. Yengeç, midye, istiridye, istakoz gibi olanlar helal değildir, etleri yenmez.
Yine, deniz insanı, deniz aygırı, deniz hınzırı gibi balık şeklinde bulunmayan deniz hayvanlarının yenmeleri helal olmadığı gibi, avlanmaları da helal görülmemektedir.
:wave: :wave: :wave: :wave:
kaynak:ömer nasuhi bilmen büyük islam ilmihali
Devamlı olarak suda yaşayıp barınan hayvanlardan her nevi balık etleri yenebilir, helaldir. Kalkan balığı, sazan balığı, yunus balığı, yılan balığı bunlardandır. Fakat diğer su hayvanları çirkin şeylerden sayılır, yenmeleri caiz olmaz. Yengeç, midye, istiridye, istakoz gibi olanlar helal değildir, etleri yenmez.
Yine, deniz insanı, deniz aygırı, deniz hınzırı gibi balık şeklinde bulunmayan deniz hayvanlarının yenmeleri helal olmadığı gibi, avlanmaları da helal görülmemektedir.
:wave: :wave: :wave: :wave:
kaynak:ömer nasuhi bilmen büyük islam ilmihali
ya hocam tamam okey
ama sana bir soru?
sen hiç yunus etini yiyen yada yunusu satan etini satan bir yer gördünmü?
Mehmet Kaynaklı
19-10-2007, 21:39
abi bırak yapma gözünü seveyim bunun neresi kültür bu düpe düz vahşet
bizdeki panter emel gibi 10 kadın olacak bir daha avlanabiliyorlarmı bakın???
ben demedimki :loco:
Pasilobus
19-10-2007, 21:44
ben demedimki :loco:
ya ne bileyim birden kaybettim kandimi pardon!!
yunuslara tecavüz edenler kimdi acaba bu millliyetçilikle hiç bi şey olmaz bırakın bunları artık.
kardeşim burada insanlık adına vehamet var,sen nereden ne çıkarıyorsun.amma sakız yaptınız bu ülkede bu konuları.içim sızlayarak seyrettiğim görüntülere yaptığınız yoruma bakın.hayret ya.
Bu filmi izleyemedim. ama anladığım kadarı ile japonlar bir hayvana eziyet ediyor.
dün şirket çalışanlarından bir arkadaşın maili geldi. Benimle birlikte bir çok kişiye göndermiş.
"sonuna kadar mutlaka izleyin. içiniz kaldırmasada izleyin. tehlikenin farkında değilmisiniz hala. kime oy verdiğinizi umursamıyormusunuz" diye başında yazıyor. filmi açtım. yerde ellerini başını korumak için kapanmış bir kız etrafında onlarca erkek tekme atıyor. bazılarıda cep telefonu ile yüzünü çekebilmek için arada bir kızın saçlarını çekerek yüzünü kaldırmasını sağlıyor. sonunda kız darbelere dayanamayarak yüzüstü düşüyor. yine tekmeler... sonunda biri büyük bir taşı havaya kaldırıp kızın başına bırakıyor. kanlar oluk oluk. ve kız can veriyor..... insanın kanını donduran bir vahşet.... bu olaya mı kızayım yoksa bunu benim dinim miş gibi göstermeye çalışan aklı evvel arkadaşlarımamı, . ne yapacağımı şaşırdım. bu arada herkes birbirine mailler gönderiyor. şeriat böyle islamcılar böyle molla rejimleri tarikatlar vur patlasın....nasılda islamı kötülüyorlar. nasılda bu yapılan vahşete islam onay veriyormuş gibi gösteriyorlar. bununla nasıl mücadele edeceğiz bilmiyorum. allah bu vahşeti yapanların ıslahı mümkün olanları ıslah etsin olmayanlarıda kahretsin. bunu islam dini gibi gösteren cahil lerede hidayet versin. yok kasıtlı yapıyorsada onlarıda kahretsin... selametle... konu ile alakasız ama paylaşmak istedim.
eyvallah kardeşim.çok güzel yazmışşın eline sağlık,gönlüne sağlık.mücadelenin yolu yüce dinimizi salih bir kul olarak yaşamak yaşatmak,mensub olduğun milletin değerlerini yansıtarak layık olmak.artık bazı ülkelerin kültürlerini,kabile kültürlerini,din maskesi takanların söylemlerini islammış gibi algılayan ve algılatanların ne olduğunu bilelim.islam ı islam gibi yaşayalım.anahtarı kalbdedir.buda konuyla alakasız oldu ama yazma gereği hissettim.saygılar
ALLAH ın yarattıgı hiçbir hayvana eziyet edilmemli zira onlarela helalleşemeyiz ahirette karşımıza dikilip hesap soracaklardır
selametle
bilosayar28
20-10-2007, 01:28
Only the registered members can see the link
bunlara insan demeye milyonlarca şahit lazım
bilosayar28
20-10-2007, 01:31
ALLAH ın yarattıgı hiçbir hayvana eziyet edilmemli zira onlarela helalleşemeyiz ahirette karşımıza dikilip hesap soracaklardır
selametle
kardeşim allah sonumuzu hayırlı eyler inşallah
kardeşim allah sonumuzu hayırlı eyler inşallah
amin:praying:
abi böle şeleri vermeyin ya valla morelim bozuldu şerefsiz adi insanlar bunlar allah belalarını versin hepsinin umarım o ellerindeki mızraklar bi yerlerine gider :)
1 tane karıncada aynıdır 1 tane insanda 1 tane yunusta. veya yaşayan herhangi 1 canlı için. Canı veren ALLAHtır. Bize yunuslar sıcak hayvanlar olarak geldikleri için bize göre bu bir vahşettir. Resmen eziyet çektiriliyor hayvanlara. keserken arabayla çekerken veya her ne ise. Görüntüler dehşet. Eğer kendi kültürlerinde yunus eti yemek veya yunustan yapılan herhangi bişi varsa ve bu canlılaın canını alırken bir usulu ile yapılmış olsa sadece yazık deriz fazla bişi diyemeyiz. Ama şu görüntülerdekiler tamamen insanlık dışı. Hiç bir canlıya böle davranılmamalı. değil bir yunus kuş böcek vs.. hiç bir canlıya.. Bugun bizler nasıl kurban kesmenin usulu var diyorsak bi şekilde bu insana benzeyen mahluklarda aynı bir uygulama yapmalılar. ama bu iş böle olmaz. açıklamasıı yok bi kere bu görüntülerin.. UTANMADAN BİRDE KAMERAYA ÇEKMİŞLER. YUHH BE.!!!
turkocigo
21-12-2007, 00:05
çok kötü walla.
Arkadaşlar, üç para uğruna insanlık temelli izine ayrılmış burada. Buna izin veren devlet utansın. İnsan bakmaya dayanamıyor bu vahşete. Paylaşım için teşekkürler de Cabari usta; pek iyi bir paylaşım değil valla.
Saygılar.
kanaryam1950
21-12-2007, 11:25
çok kötü gerçekten
insanoglu insanlık vasfını böyle şeyler için kullandıgı sürece benim gözümde hiçten başka birşey değildir
selametle
arkadaşlar benim makina açmıyor. neler oluyor? bir anlatsanız çok sevinirim...tşk...
selametle
western32483
25-12-2007, 12:24
insanlıktan nasibini alamamışbu japonlar .allah korusun .bu ne vahset böyle hiç olmazsa tam olarak öldükten sonra bari arabaylamı tasıyacaksın yada kesecekmisin ne yapacaksan yap be akıllı milletin akılsızları..
Pasilobus
25-12-2007, 13:10
arkadaşlar benim makina açmıyor. neler oluyor? bir anlatsanız çok sevinirim...tşk...
selametle
yunuslara yapılan japonların vahşetini anlatıyor
Allah cezalarını versin
Bu ne ya bu nasıl bi katliamdır mübarek yunus balıklarını o şekilde ne hakkı var bunu yapmaya bu şerefsizlerin ?
Allah topunun belasını versin !
Allah cezalarını versin
Bu ne ya bu nasıl bi katliamdır mübarek yunus balıklarını o şekilde ne hakkı var bunu yapmaya bu şerefsizlerin ?
Allah topunun belasını versin !
insanlıktan nasibini almamışsa olabilir gayet normaldir
Kendi kültürlerinde gayet normal birşey ama sen gelde bunun ne denli vahşet oldugunu o adamalra anlat
selametle
katliam_290
07-05-2008, 22:29
en guzeli onlara o muameleyi yapicaksin......
en guzeli onlara o muameleyi yapicaksin......
keşke....
sarıkanarya_41
08-05-2008, 13:19
ALLAH islah etsin.