Orijinalini görmek için tıklayınız : 25.03.2006 vestel tps ok D+ tv cabo yazılımları
:sunglasses2: vestel tps ok D+ tv cabo yazılımları
25.03.2006 vestel tps ok D+ tv cabo yazılımları
emeği gecenlerin emeğine sağlık
Digital+ OK.......
Mediapark ok...
Cabo ok....
Tps ok....
Absat ok..
Özgür Erge
13-03-2006, 12:27
dvb 3 cı nın dosyası hanğisi
dvb3 cı mavi menü uk750 01 Mart 2006.zip (483.9 KB, 11 kez İndirildi)
dosya budur
Özgür Erge
13-03-2006, 12:47
teşekkürler iyi çalışmalar
vestel yazılımlar 1.nci mesaja eklendi
18.03.2006 vestel tps ok D+ tv cabo yazılımları
1.nci msaja eklendi
1.nci msaja eklendi
:sunglasses2: vestel tps ok D+ tv cabo yazılımları
emeği gecenlerin emeğine sağlık
Digital+ OK.......
Mediapark ok...
Cabo ok....
Tps ok....
Absat ok..
Teşekürler
yazılımları yükleyen arkadaşlar, yazılımlar sorunsuz mu çalışıyor acaba
saygılar:smiles24:
Teşekürler
yazılımları yükleyen arkadaşlar, yazılımlar sorunsuz mu çalışıyor acaba
saygılar:smiles24:
:sunglasses2: yazılımlar elimizde olan hihazlarda denenip öyle fouma ekleni biz sorun göremediğimiz içi ekledik gönül rahatlığıyla yukleyebilirsiniz saygılar....
:sunglasses2: yazılımlar elimizde olan hihazlarda denenip öyle fouma ekleni biz sorun göremediğimiz içi ekledik gönül rahatlığıyla yukleyebilirsiniz saygılar....
Sağolasın
benim 3600 fta cihaza yazılımı yükleyeceğim size sormak istediğim 20 mart güncel *** dosyasını yüklemiştim.bu yazılımı attıktan sonra tekrar yüklemeye gerek varmı
saygılar:computer:
zaferpek
28-03-2006, 14:29
dostlar bende 5000 ci var onun emusunu nerden aktif edebilirim? daha önceden yazılım ve *** atılmış galiba.......ama yazılım kesin atılmış.bana bi yardım edermisiniz????????????mavi menüdür......:::::....:::.:::::::.:::::::.:..:.::::
vestel 3001 markaların yazılımı yokmu arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz....
ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler....
alperyılmaz
31-03-2006, 11:10
arkadaşım cihazın 3001 zap ise yazılım yok eğer teknik bir servise götürüp 840 a cevirttebilirsen o zaman yazılım atabilirsin
slm sanal alemin bilgili insanları.arkadaslar ben vestel cihazları hakkında hiçbişey bilmiyorum.farklı bi cihazla calısıyorum.ama vestelin içeriğini arastırmak istedim.bu sayfada 25 martın yazılımları var.yeni yazılımları nasıl bulurum bilginiz varmı bu konuda.bana yardımcı olurmusunuz.
tanerhakan01
21-07-2006, 15:32
selam ustalar ben vestel 3600 fta uydu cihazı var son yazılım yükledim bir ara yabancı kanalları seyrediyordum fakat şuan hiç bir yabancı yayınları seyredemiyorum ne yapmam lazım bir program buldum onunla keyleri giriyorum elle bunun auto program keyler yokmu .herkese kolay gelsin bu konuda bana
yardımcı olursan sevinirim
emresena
21-07-2006, 15:56
Turkiyede HİÇ Tutulmayan Cihazlar Lİstesİ AŞaĞida..
Bunlara DoĞru DÜzgÜn Yazilim Yok Galİba...yada 2-3 GÜn Sonra Yazilim DesteĞİ Verİlİyo....
1-vestel-regal-reg...vs..
2-profİlo-sİemens...vs...
3-beko-arÇelİk
4-dİĞer İsmİnİ Dahİ BİlmedİĞİmİz 30-35 Ytl DeĞerİnde Pİyasa Mallari
Pİyasada En Çok Tutulan Ve Yazilimi EnÇok Verİlen
İlk 5 Markada ŞÖyle...
1-next
2-sunny
3-yumatu
4-amstrad
5-goldmaster
6-bÖyle Devam Edİyo......
Not: Bu Siralama DİĞer Bordlardan GÖrdÜĞÜm Ve İzledİĞİm Siralama Lİstesİdİr..bu Siralamada Bi Kasit Veya Çikar Yoktur...
Bİlgİnİz Olsun..
selam ustalar ben vestel 3600 fta uydu cihazı var son yazılım yükledim bir ara yabancı kanalları seyrediyordum fakat şuan hiç bir yabancı yayınları seyredemiyorum ne yapmam lazım bir program buldum onunla keyleri giriyorum elle bunun auto program keyler yokmu .herkese kolay gelsin bu konuda bana
yardımcı olursan sevinirim
şuan için yok malesef