Orijinalini görmek için tıklayınız : SupersatForumdan Üyelerİmİze Duyurulur
sn üyelerimiz malesef bu sefer serverimizin azizligine ugradık serverimiz resetlendi serverde bulunan tüm yedeklerimizde silinmiştir malesef forum
şubat başına dönmüştür 1şubattan sonra üye olanların tekrar üye olması gerekmektedir bu durum için özür dileriz herşeye ragmen sizlerle birlikte olmak
güzel .....
sevgi ve saygılarımızla...
alperyılmaz
03-03-2006, 11:17
olur böyle şeyler önemli olan gene hep birlikte yolumuza devam etmemizdir
en azından hiç yokdan iyidir buna da şükür....
Mehmet Kaynaklı
03-03-2006, 11:30
foruma geçmiş olsun
olur böyle şeyler önemli olan gene hep birlikte yolumuza devam etmemizdir
en azından hiç yokdan iyidir buna da şükür....
yolumuza devam edecez etmesine kardeşim ona bişi demiyorum ancaaaaaaak şimdi bana kızabilirsiniz ama bu ilk olmuyor verilen emeklere yazık verilen onca dosya verilen onca yazılım *** vs vs vs....yokmu bu forumun yedeği hergün yedek alınmıyormu yöneticilere bunu soruyorum sadece yedek almak çokmu zor bunu merak ediyorum özellikle serkan yılmazdan cevap bekliyorum inşaallah birdaha tekerrür etmez çünkü süpersatforum çok kan kaybetti çoook :(
sevgiler.......
yolumuza devam edecez etmesine kardeşim ona bişi demiyorum ancaaaaaaak şimdi bana kızabilirsiniz ama bu ilk olmuyor verilen emeklere yazık verilen onca dosya verilen onca yazılım *** vs vs vs....yokmu bu forumun yedeği hergün yedek alınmıyormu yöneticilere bunu soruyorum sadece yedek almak çokmu zor bunu merak ediyorum özellikle serkan yılmazdan cevap bekliyorum inşaallah birdaha tekerrür etmez çünkü süpersatforum çok kan kaybetti çoook :(
sevgiler.......
arkadaşım yedek almaktan bahsederken.zaten forumun yedekleri serverda tutuluyordu makinaya reset atınca komple sıfırlandı yedek falanda yok oluyor.artık bundan sonra server sahibi yedekte alacam dese artık gece sabaha kadar uyumayıp yedek alacam forumun acarım pc yi sabah kalktıgımda yedek almış olunur.Bu işler kolay degil:smiles22:
sizlerle birlikte olmak gelcekten cok güzel.herşeye rağmen kaldıgımız yerden yolumuza devam edeceğiz...buradan tüm yönetime ve üyelerimize selamlarımı sunarım...
:sunglasses2: tum üyelerimize ve supersatforum,a geçmişolsun
artık gelecege bakacagız...kaldıgımız yerden devam..
amerikalı servere geçince böyle olur işte bizde inanın bilmiyorduk sonradan ögrendik .Subat yedegi olsa bile 3 gundur çalışıyorum daha ayarları bitmedi :( bunu yapanlara ne diyeyim bilmiyorum insanlıktan nasipini almamış kişiler.. demekten başka birşey gelmiyor içimden
amerikalı servere geçince böyle olur işte bizde inanın bilmiyorduk sonradan ögrendik .Subat yedegi olsa bile 3 gundur çalışıyorum daha ayarları bitmedi :( bunu yapanlara ne diyeyim bilmiyorum insanlıktan nasipini almamış kişiler.. demekten başka birşey gelmiyor içimden
ben her zaman söylerim amerikalıdan dost olmaz TÜRK,E TÜRK,TEN BAŞKA
DOST OLMAZ...........SAYGILAR...........
ustalar bunun da üstesinden gelirler .şimdilik geçmiş olsun.:
Konu açılalı baya olmuş.yedek olarak dönmedik forumda kayıp yoktur.herkese sevgiler diger konudan devam :)