Orijinalini görmek için tıklayınız : dvb-s kart alımı hakkında
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar ben dvb-s kart alacamda bana hangisini önerirsiniz lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.
bazı arkadaşlar skystar2 yada skystar3 al diyor ama ben karar veremiyorum bu konuda iyi bilgili arkadaşlarım varsa size güveniyorum bana hangisinin iyi olduğunu söylerseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
gacvokem
23-10-2007, 14:06
ss2 baskasını onermem
Özgür Erge
23-10-2007, 17:04
arkadaşım skystar 2 c serisi almanı öneririm pc ile uyumu harika kasma donma yapmıyoo programlarıda güncel olarak geliyo tüm dvbs oynatıcılarla uyumlu daha bir sürü özellik var skystar 2 c serisinde bende avermedia var memnun değilim okadar progdvb sayesinde şifreli kanalları izleyebiliyom karar sizin..
yusufcuk
23-10-2007, 17:12
ss2 derim uzun zamandır kullanıyorum süper hiç sorun olmadı
arkadaşlar bu ss2 c serisi nasıl oluyor fiatları hakkında yada hesaplı alabilecem bir yer bvarmıdır.size zahmet.
adnanarkan
23-10-2007, 20:25
bende technısat ss2 kart kullanıyorum,veden çok memnunum.hiçbir sorun yaşamadım.tavsiye ederim.
Özgür Erge
24-10-2007, 15:37
Tecnisat Skystar 2 özellikleri
Versiyon: 2.6d (Büyük Tuner)
-Chipset : B2C2 chipset
-Hızlı data alımı (internet vb.), maximum 90 Mbps
-Digital uydu, tv ve radyo programları
-Eş zamanlı görüntü kaydı fonksiyonu (PVR)
-Hızlı program kaydı ve listesi
-Tak & Çalıştır
-Giriş Frekans Aralığı 950 MHz - 2.150 MHz
-Sembol hızı 2-45 MS/saniye., SCPC ve MCPC
-İşletim Sistemi WIN 98, SE, ME, 2000, XP
-Alman Malı
-Tuner Girişi: F-konnektör
-Giriş Empedansı: 75 Ohm
-Demodulation: QPSK
-Viterbi oranları: 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8, otomatik
-LNC kontrol: 14/18 Volt polorizasyon switch'i
-22 kHz ve DiSEqC 1.0 için swicth frekans oranı
-IF-Bant Genişliği: 36 MHz
-Uyumlu İşletim Sistemleri: Win 98 SE, Win 2000, Windows XP
-Uyumlu Yazılılımlar : ProgDVB, DVB Viewer, EzDVB, Yankse, Softcam, SymCI v1.72, ConaxDLL, MD Logger, CW Cam Emu, Snitch v2 beta3 ve diğerleri
-Beraberinde sofware Cd'si ve Firmamız tarafından hazırlanmış kurulum,yükleme, şifre çözme program ve kılavuzlarını içeren Cd verilmektedir.
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar ben dvb-s kart alacamda bana hangisini önerirsiniz lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.
bazı arkadaşlar skystar2 yada skystar3 al diyor ama ben karar veremiyorum bu konuda iyi bilgili arkadaşlarım varsa size güveniyorum bana hangisinin iyi olduğunu söylerseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşım, ben 6 aydır skystar3 kullanıyorum ve çokta memnununm.Hepsiburada alışveriş sitesinden temin ettim.
ProgDVB ile kullanıyorum. No problem. Kolay gelsin.