Orijinalini görmek için tıklayınız : Buyrun Bu'da Sınırsız SMS Bedava
program Tekrar çalişmaktadir..
hallederiz
29-10-2007, 22:07
deneyelim bakalım
Teşekkurler bakalım nasıl
Link çalişmiyor
iNDİRİYORUM .Olursa foruma eklerim sorun yasamayız
hallederiz
29-10-2007, 22:19
linkte sorun yok indirdim fakat denemek amaçlı olarak kendime yolladın mesaj gönderildi dediği halde mesaj gelmedi
linkte sorun yok indirdim fakat denemek amaçlı olarak kendime yolladın mesaj gönderildi dediği halde mesaj gelmedi
Aynen dedigin gibi mesaj falan gelmedi:smiles22:
bedo1905
29-10-2007, 22:45
ewt msj falan gelmıyo
Ben kendime gönderiyorum geliyor.Nasıl olur hayret
cetindeniz
29-10-2007, 22:55
kucer denenmemiş dosyalarlan oyalama böyle bir takım şeyleri
Hiç olurmu arkadaşım ben kullanıyorum istersen özelden no yolla göndereyim
bende gönderdi hemide basar basmaz
Mesaj gidiyor :) turkcelle geldi telsime gelmedi
Telsimede geldi saol kucer 06
mehmet07
29-10-2007, 23:19
deneyelim arkadaşlşar
trilobid
29-10-2007, 23:20
ustalar link çalışmıyor.bi bakabilirmisiniz tesekkürler.
ŞAVKÇI09
29-10-2007, 23:21
Arkadaşlar ÇETİN DENİZ'in verdiği programda gönderen no yazmıyorduk bunda yazıyoruz.Sonradan başımız ağrımasın ne iştir?
Arkadaşlar ÇETİN DENİZ'in verdiği programda gönderen no yazmıyorduk bunda yazıyoruz.Sonradan başımız ağrımasın ne iştir?
Girmez merak etme:warn:
Valla ben kullanıyom arkadaşım tşkr ederim eline saglık
kocabebek61
29-10-2007, 23:33
gerçekten gönderiyor.
valla helal olsun arkadaş,emeğine sağlık,
teşekkür eder cumhuriyet bayramını kutlarım
çalışmıyor yaaa denedim arkadaşlar
No yazmıyorsun alıcının görmesini istediğin ismi yazıyorsun
ŞAVKÇI09
29-10-2007, 23:36
Arkadaşlar çalışmalarınız için teşekkürler.Ama bu smsler nasıl ücretsiz gidiyor.Telefon şirketlerinin bundan kazancı nedir?Ben bu sistemin çalışma prensibini anlayamadım.Herhalde forumda benim gibi anlamayan arkadaşlarda vardır.Bilen bir arkadaşımız açıklarsa sevinirim teşekkürler.
ustalar link çalışmıyor.bi bakabilirmisiniz tesekkürler.
Dosyayı foruma aldım arkadaşım 1 ci mesajda var
ŞAVKÇI09
29-10-2007, 23:37
No yazmıyorsun alıcını görmesini istediğin ismi yazıyorsun
ben isim yazdım gönderdim gitmedi no yazdım gönderdim gitti.
Program sorunsuz çalışıyor teşekkurler kucer06
yoladım zipten çıkarmadan denedim atmıyor iki defa denedim gitmiyor
Arkadaşlar sınırlı olan proğramda sorun yok ama bu çalışmıyo galiba bilgi verirseniz memnun oluruz.
İyi akşamlar bilgisi olan varmı turcell yollanılıyormu.Ellerine saglık bu arada dostum.
yoladım zipten çıkarmadan denedim atmıyor iki defa denedim gitmiyor
Gönderene numarınızı giriniz öyle deneyin
yarım anlatıyorsunuzz düzgün bilen biri tam anltırmı acaba
İyi akşamlar bilgisi olan varmı turcell yollanılıyormu.Ellerine saglık bu arada dostum.
Turkcell avea-telsim farketimiyor
turkocigo
29-10-2007, 23:41
ooo süper program emeğine sağlık
herşeyi denedim gönderen yerine isimde yazdım yok çaluışmıhyor deli etti abi yaaaaaaaaaaa
Teşekkurler sevgili@kucer06 bende indirdim super çalışıyor.Nereden buluyorsunuz böyle reyting alan programları forum bir kaçgundur zirvede :)
mumisigi
29-10-2007, 23:46
Arkadaşlar,ben bu programı denedim.gönder diyorum (sms rlkrtbwrtnrçzs ok) yazıyor ve mesajı göndermiyor.Buna benzer başka bir programı denemiştim oda hata vermişti.Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.sevgilerimle
zimberdyal
29-10-2007, 23:46
1 tane gönderebildim sonra başka gitmedi yakında yeniden yazıyor olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
Sanırım çöktü yakında yeniden diyiyor.
ŞAVKÇI09
29-10-2007, 23:47
herkes bir anda yüklendi herhalde sms atınca birazdan bir daha deneyin diye bir yazı çıkıyor.
hallederiz
29-10-2007, 23:48
Only the registered members can see the link
Sanırım çöktü yakında yeniden diyiyor.
15 dk içinde programı 150 den fazla kişi indirmiş diger sitelere yayıldıgını düşünürsek program otamatikman çöker su an sitede 400 onlineyi geçtik ve konuyu kaç kişi göruntuluyor Diğer konudaki programda iyi onda sorunsuz yolluyor
aksehirli
29-10-2007, 23:49
Hayret bende gitmedi ilk önce ters ters bişeyler yazdı ondan sonra daha sonra yeniden dedi
ŞAVKÇI09
29-10-2007, 23:49
en iyisi gene sınırlı olan sms programı idi baksanıza beleş diye daha ilk saatten sistemi çökettik.bize beleş yaramıyor
Sanırım evet fazla yüklenmeden dolayı olabilir.
en iyisi gene sınırlı olan sms programı idi baksanıza beleş diye daha ilk saatten sistemi çökettik.bize beleş yaramıyor
Beleş bize yaramıyor desenize :8[1]:
pcEexperi
29-10-2007, 23:52
bende neden olmadıki yakında yeniden yazıyor ;)
paylaşım için teşekkürler
aksehirli
29-10-2007, 23:54
acaba bunlar nasıl yapılıyor bi bilgisi olan var mı bu programı yazan arkadaş bi sölese
ŞAVKÇI09
29-10-2007, 23:55
bende neden olmadıki yakında yeniden yazıyor ;)
arkadaşlar sistem şu an tam kapasite çalışıyor o yüzden hiçbir sms gitmiyor.sınırlı olanı deneyin o sorunsuz çalışıyor. bu programlar nasıl çalışıyor bilen birisi yok mu ya açıklama yapacak?
ŞAVKÇI09
29-10-2007, 23:57
konuyu görüntüleyen sayısına bak amma matrak ha beleş lafını duymayagörelim hura saldırın.
aksehirli
millet hadi bunu yapan arkadaşı bulalım belki bizde yazarız demi :D
cezmi1968
denedik çalışmıyor
resul1967
29-10-2007, 23:58
eyvallah saol
hallederiz
29-10-2007, 23:58
sınırlı olanda ben 7 mesaj hakkını doldurdum..bundada sistem tıkandı...
tahribatci
30-10-2007, 00:06
hiç bir göderilmiyor
haldun12
30-10-2007, 00:06
teşekürler:clap2::
tahribatci
30-10-2007, 00:07
hiç bir telofona gönderilmiyor
arkadaşlar mesaj gitmiyo sorun nedir bilgi verin lütfen.:clap2::
ŞAVKÇI09
30-10-2007, 00:10
mesaj gönderemeyen arkadaşlar sınırlı olan programı kullanabilirler onda bi sorun yok çalışıyor.
aslankral1
30-10-2007, 00:12
sınırlısı nerde peki bunun
ŞAVKÇI09
30-10-2007, 00:14
sınırlısı nerde peki bunun
LİNKTE:Only the registered members can see the link
piyanist_52
30-10-2007, 00:14
bende yollamadıııı :(
arslanboga
30-10-2007, 00:16
şu an çalışmıyor yeniden diyor hiç mesaj gönderemedim herhalde sistem tıkalı
arkadaslar bu göçtü heralde yakında yeniden yazıyor...r
yinede teşekkurler daha deneyemeden program cokmüş
banshee8831
30-10-2007, 00:25
köntörümüz gitmedenmi oluyor bu iş anlamadım tam olarak ücretsiz demi yani bizden bişi gitmiyor inşallah :D
ŞAVKÇI09
30-10-2007, 00:27
köntörümüz gitmedenmi oluyor bu iş anlamadım tam olarak ücretsiz demi yani bizden bişi gitmiyor inşallah :D
Kontör gitmiyor ama sms gidiyor.
seyitcan
30-10-2007, 00:40
bende çalişmadi yakında yine deneyin yaziyor
bu program telsim üzerinden msj atan bi program.Ya kullanıcı adı şifresi gümledi yada sistemi deiştirdiler.Çalışmıcaktır artık belki sonra gene çalışır...
evet çalışmıyor yakında yeniden diyor
yilmaz35
30-10-2007, 00:49
kontürde gitmiyor sms de gitmiyor:8[1]: :8[1]:
trilobid
30-10-2007, 00:59
Dosyayı foruma aldım arkadaşım 1 ci mesajda var
1. mesajdaki programı indiriyorum rardan çıkarmıyor hata veriyor.
1. mesajdaki programı indiriyorum rardan çıkarmıyor hata veriyor.
400 kişi indirmiş hata verme sag tıkla klasore cıkart de arkadaşım
Teşekkurler bakalım deneyelim
alettingumus
30-10-2007, 01:12
arkadaşım teşekür ederim sms için ama sms çalışmıyor
cetindeniz
30-10-2007, 01:14
:sunglasses2: kucer06 şimdi hala yolluyormusun mesajları bilgi aktar en azında konuyu açtığın gibi bir açıklamasınıda muhakkak vardır deyilmi
pencere77
30-10-2007, 01:24
denedim gitmedi
murat demir
30-10-2007, 01:25
ewet arkadaşlar sms göndermiyor boşuna uğraşmayalım
hallederiz
30-10-2007, 01:26
:sunglasses2: kucer06 şimdi hala yolluyormusun mesajları bilgi aktar en azında konuyu açtığın gibi bir açıklamasınıda muhakkak vardır deyilmi
şu anda göndermiyor bu aşırı yüklenmedende olabilir sistem çökmüşte olabilir bekleyip görelim
bence bastan beri bole bişey yok calışmıyorum oyun bu mılletle dalga gecıyorlar YAKINDA YENİDEN
saat 23.26 . şuanda 36 üye 4 misafir bu konuda. bence bu kadar yüklenirsek hemen çakarlar vaziyeti ve kapatırlar. bende de çalışmadığına göre durum anlaşıldı herhalde... hazırlayan arkadaşımızın emeklerine sağlık....
bence bastan beri bole bişey yok calışmıyorum oyun bu mılletle dalga gecıyorlar YAKINDA YENİDEN
Ben 30 tane gönderdim supersatforumda yogunluk olusunca göndermez oldu ve kaç kişi indirmiş dosyayı
sağol teşekkürler. iyi çalışmalar.
erdal1988
30-10-2007, 01:50
bu proğram sadece burda yayınlanmadı depo danda verildi ve maalesef proğram durduruldu şuan çalışmıyor.
öncekinde sadece günde 7 sms hakkımız vardı şimdi sınırsız çok daha süper
yok arkadaşlar yalan oldu bu programda:)
Program tekrar aktif hale geçmiştir..
ben 5_6 kez denedim.Olmadı dostum..
passenger85
30-10-2007, 22:00
hocam ya çalışmıyo yada ben beceremedim bunu olsun ya dedikleri gibi beleş bize gelmio üstad :puah:
kolay gelsin .
forum sakinlerine iyi akşamlar .
zeybek-elektron
30-10-2007, 22:02
:nod: kardeş linki ben denedim calışıyor numarın başına +9 ekleyin teşekkürler emeği gecenlere teşekkürler
asterix81
30-10-2007, 22:40
:nod: kardeş linki ben denedim calışıyor numarın başına +9 ekleyin teşekkürler emeği gecenlere teşekkürler
+ yı ekleyemedim sen nasıl ekledin
uydu_111
30-10-2007, 22:45
yeniden iptal oldu program ben saat 11 de 20 tane msj cektim ba yeter kar kardır:puah:
1131 kişi indirmiş programı:)Bazen calısıp bazen çalışmaması normal
Mesajı yolluyorum mesaj gönderildi yazıyor ama gelmedi şuan cebe bişey.
Bende denedim deneme diye geldi
turhan081
31-10-2007, 01:59
arkadaşlar olmuyo gitmiyo yalan gibi mesajlar göndermeyelim yoğunluktan dolayı gitmiyor olabilir.bendede bazen soruın oluyor ama yine gönderiyor.
Paylaşım için teşekkürler.
Model_Gürcan
31-10-2007, 02:57
Yalan Omluş Kardeş Yalan
gönderildi yazıyor gitmiyor
hallederiz
31-10-2007, 12:56
evet arkadaşlar buda hakkın rahmetine kavuşmuştur
allah rahmet eylesin
resulkicirli
31-10-2007, 13:08
bu programın neresi sınırsız sms programı hiç alakası yok gönderildi diyor mesaj falan geldiği yok milleti kandırmayalım lütfen...
ultra-mehmet
31-10-2007, 13:24
lütfen arkadaşlar gödermiyorsa niye gönderiyo diyorsunuz....
:nono: :angry8: :rtfm: :nono::
uydu_111
31-10-2007, 15:18
suanda göndermiyor yaaa..........:nod:
arslanboga
31-10-2007, 16:17
her gün deneme amaçlı kendi telefonuma en az 5 kez gönderiyorum daha 1 kere geldiğini görmedim xp kullanıcısıyım bazı arkadaşlar mesaj gönderdiğini söyüyor bendenmi kaynaklanıyor yoksa program çalışmıyormu?
dün akşamdan buyana çalışmıyo
arapoglu
31-10-2007, 18:45
arkadaşlar dün çalışıyordu bugün çalışmıyor
zafercan0153
31-10-2007, 23:47
bende de çalışmıyooooor gene günlük 7 taneye kaldık
çalışmamaya başladı bir el atın arkadaşalr
ccanak28
01-11-2007, 21:19
evet proğram 1/11/2007 günü saat 10.30a kadar çalışıyordu artık çalışmıyor
daha öncedende buna benzer bir program verildi ama sonuç olumsuz aslında tehlikeli verildiği numaralar herhangi bir başka yerlere ulşaşılabilir
en iyi'si kontörünü al tapu gibi tepe tepe kulanın :nod:
daha öncedende buna benzer bir program verildi ama sonuç olumsuz aslında tehlikeli verildiği numaralar herhangi bir başka yerlere ulşaşılabilir
teşekkürler ama gene çalışmıyor
lan yoksa tongayamı düştük !! o telefon numaralarını log tutanlara öyle bir söverimki şimdi !
ister log tutsun ister turşu kursun çokta tınnnn öpülmesi 10 dk bile sürmez anladı o ne olduğunu
lan yoksa tongayamı düştük !! o telefon numaralarını log tutanlara öyle bir söverimki şimdi !
Böyle bişey yapmanızı hiç tavsiye etmem benden söylemesi:)
arkadaşım aynı mesajdan üç tane yazmışsın mesajını stem olarakmı yazdın proğram çalışmıyor diye
saygı ve hürmetlerimle
@DrAgOn
arkadaşım burası saygın bir forumdur lütfen müstechen vede absürüt kelimeler yazmayalım lütfen
saygı ve hürmetlerimle
@DrAgOn
western32483
04-11-2007, 22:44
nolacak ? ne demek istiyorsun sen :yell: :yell: :yell: :mad2: :mad2: :mad2:
kardeş efendiol.kime yazdığının farkındamısın sen .kim olmasıda önemli değil burası saygın bir forum .git isteklerini sana göre bir forum bulda,orada yaz..terbiyesizliğin alemi yok kimsenin yalakalığınıda yapmıyorum .forum sadece kişiye özel değil burada üye olduğum en saygın bir forumda bu şekilde yazı yazamazsın .bu forumdaki bütün adminlerin ve modalötörlerin olsun ve benim gibi amatörlerin hepsi bizlerle paylaşım yapmaktayız saygı ve sevgi çercevesinde.senin yazdıkların sana yakışmamış .dediğim gibi dikkati uslup kullanmanda yarar var bence
alemci_1987
04-11-2007, 22:48
nolacak ? ne demek istiyorsun sen :yell: :yell: :yell: :mad2: :mad2: :mad2:
ARKADASIM FORUMA NE İÇİN GELDİN PAYLASIM YAPMAYA YOKSA FORUMA HAKARET EDMEY Mİ
banshee8831
04-11-2007, 23:13
haydaaa.1 sn arkadaşlar burda film kopmuş.ben size gördüğümü söyleyim.yukarıda bir üye kendini kaptırmış güvenlik yada security üyesi zannetmiş olacak ki sağa sola insanlara uyarılarda bulunmuş sanırım polemik başlatarak post sayısını artırmak amaçlı olarak.buna kızan diğer bir arkadaşta yine gaza gelip sanki normal bir hayatta gibi ne oluo sen kimsin der gibi bir yorumda bulunmuş.bunu gören diğer bir arkadaşta :D sanırım kendini security zanneden arkadaşın arkadaşı :D hemen savunmaya geçmiş.böyle yapa yapa zincirleme bir polemik oluşmuş.bana göre burada sizin böyle şeyler yapmanız garip olmuş.bırakın bu işleri security/güvenlik moderatörleri halletsin.sonra siz suçlu çıkarsınız bence.burda önemli olan şu sıralar moda haline gelen sınırsız sınırlı ücretisz mesaj uygulama konusuyla ilgilenmek.yoksa forumun güvenliği ile ilgilenen bir sürü yetkili arkadaş var.yine dediğim gibi siz en iyisi birbirinize sataşmak yerine programla ilgili yorumlar yapın lütfen.bu olayı yetkili arkadaşlara bildirmek zorundayım ayrıca....
Tekrarlar tekerrür ederse geregi yapılır merak etmeyin :tongue:
western32483
04-11-2007, 23:44
haydaaa.1 sn arkadaşlar burda film kopmuş.ben size gördüğümü söyleyim.yukarıda bir üye kendini kaptırmış güvenlik yada security üyesi zannetmiş olacak ki sağa sola insanlara uyarılarda bulunmuş sanırım polemik başlatarak post sayısını artırmak amaçlı olarak.buna kızan diğer bir arkadaşta yine gaza gelip sanki normal bir hayatta gibi ne oluo sen kimsin der gibi bir yorumda bulunmuş.bunu gören diğer bir arkadaşta :D sanırım kendini security zanneden arkadaşın arkadaşı :D hemen savunmaya geçmiş.böyle yapa yapa zincirleme bir polemik oluşmuş.bana göre burada sizin böyle şeyler yapmanız garip olmuş.bırakın bu işleri security/güvenlik moderatörleri halletsin.sonra siz suçlu çıkarsınız bence.burda önemli olan şu sıralar moda haline gelen sınırsız sınırlı ücretisz mesaj uygulama konusuyla ilgilenmek.yoksa forumun güvenliği ile ilgilenen bir sürü yetkili arkadaş var.yine dediğim gibi siz en iyisi birbirinize sataşmak yerine programla ilgili yorumlar yapın lütfen.bu olayı yetkili arkadaşlara bildirmek zorundayım ayrıca....
:stop: sevgili kardeş ne demek istediğini tam olarak yazda seninde niyetini bilelim sen benden daha eski üyesin ve bu forumda bu tip yazıveya yazıların olmayacağınıda bilirsin sanırım .herkes burada kendi işini çok iyi biliyor ve ben haddimi bilirim .ne polemik yapmak nede post sayımı artırmak için caba sarf ederim ihtiyacımda yok şükürler olsun .foruma sadece bilgi ve paylaşım adına giriyorum.imzamlada yazdıklarımın ne alakası var anlamışta değilim.
:stop: sevgili kardeş ne demek istediğini tam olarak yazda seninde niyetini bilelim sen benden daha eski üyesin ve bu forumda bu tip yazıveya yazıların olmayacağınıda bilirsin sanırım .herkes burada kendi işini çok iyi biliyor ve ben haddimi bilirim .ne polemik yapmak nede post sayımı artırmak için caba sarf ederim ihtiyacımda yok şükürler olsun .foruma sadece bilgi ve paylaşım adına giriyorum.imzamlada yazdıklarımın ne alakası var anlamışta değilim.
Sorun yok sanırım yanlış anlaşılma oldu:)
Yukarıdaki arkadaş kendisine yapılan nazik bir uyarıyı tehtid gibi algılamışki öyle cevap yazmış olabilir.:)
Her ne kadar görünmesekde biz buralarda bir yerlerdeyiz:) içiniz rahat olsun gereken yapılır:)
Kolay gelsin...
elmakurdu
05-11-2007, 01:00
Arkadaslar denedim olmuyor sms programmi
ustad indirdim fakat mesaj gelmiyor
Arkadaşlar Ben 2 Gün Boyunca 10 Larca Sms Attim Güzeldi Ama Artik çalişmiyor
_mercury_
06-11-2007, 09:18
slm günaydın valla ben kendime cekiyorum msj falan gelmıyor :nono:
Özgür Erge
06-11-2007, 21:07
konu kapanmıştır programla msj felan geldiği yok