Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pkk'nin Kaçırdığı Erin şok Sözleri

pencere77
30-10-2007, 19:04
Dağlıca baskınında PKK'nın kaçırdığı 8 asker ile ilgili yeni bir video ortaya çıktı. Videoda özellikle Mardinli Piyade Er Ramazan Yüce'nin ifadeleri insanı şok edecek türden..

"Bir Türk askeri böyle konuşur mu?" dedirten ve terör örgütü PKK tarafından ezberletilen ifadeleri peş peşe sıralayan Mardinli askerin söyledikleri askerlerin kaçırılmayıp kaçtıkları yönündeki şüpheleri artırır nitelikte...

GÖRÜNTÜLERİNİ TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAĞANDASI OLMASI NEDENİYLE YAYINLAMADIĞIMIZ KAÇIRILAN ER YÜCE'NİN SÖYLEDİKLERİ:

"Adım Ramazan soyadım Yüce.. 3'üncü Motorlu Piyade Taburu 2'inci Bölüğünde Havan Kısmında nişancıyım. Şuan iyiyiz durumumuz iyi. Buradaki arkadaşlar bize ağabey kardeş gibi davranıyorlar. Herhangi bir kötülük görmedik. Bize anlatıldığı gibi değil buralar. Biz gerçeği gördük şu an. Yani bunları gidip Türkiye'deki halka da söyleyeceğiz. Eğer Allah izin verirse, Allah'ın izniyle geleceğiz tabi.. Bunları herkese söyleyeceğiz.

Özellikle de devlet büyüklerine buradan sesleniyorum. Bu artık silah yöntemiyle çözülecek bir sorun değildir. Masaya otursunlar. Güzellikle çözsünler. Artık ne asker aileleri ne gerilla aileleri ağlamasın. İstemiyoruz bunu... Çünkü dün gece bıraktığımız arkamızda ölen arkadaşlarımız var.

Erdoğan diyor ki, "Benim oğlum askerlik yapamaz". O zaman gelsin de görsün buradaki askerliği.. O zaman görecek ki askerin değerini o zaman bilecek.

Arkamızdan gelmeyen tabur komutanımıza da seslenmek istiyorum. Eğer sağsa tabii.. Onun da hataları var. Bize eğer destek göndermediyse bu demektir ki artık bizim asker olmamız için bir sebep kalmamıştır. Ve elimizden geldiği kadar artık Türk ordusundan uzaklaşmaya çalışacağım."

Only the registered members can see the link

umuter
30-10-2007, 19:12
tamamen hazırlanmış metin
şimdi bu askerin bunları söylemesi doğaldır aynısını iranın esir aldığı ingiliz askerleri de yapmıştı iranı meth ettiler durdular kurtulana kadar sonra çark ettiler söylediklerinden

zabataygatör
30-10-2007, 19:21
tabiya adami tehdit et .adama ezberlettir pkk iste soysuz kopekler..yine gicik ettiler beni

kucer06
30-10-2007, 19:23
Bence tamamen düzmece

savaş17
30-10-2007, 19:34
insanın canını sıkıyolar (KÜFÜRE GEREK YOK HEPİMİZ EDİYORUZ ZATEN AMA BURAYA YAZMAMIZIN Bİ ANLAMI YOK

UMUTER)

pencere77
30-10-2007, 19:41
tamamdır ben editledim mesajı teşekkürler uyardığın için UMUTER

senol_30
30-10-2007, 19:44
yazıklar olsun bu ve bunlara destek verenlere türkün türkden başka dostu yok arkdaşlar
bun artık herkesin anlaması lazım

hallederiz
30-10-2007, 19:54
söyleyecek söz bulamıyorum

sebo05
30-10-2007, 19:58
yalan be inanıyomusunuz onlara o askeri salsınlar serbest kalsın ozaman söylesin inanırım valla

hogan01
30-10-2007, 20:01
Arkadaşlar
şayet düzmece bir haber değilsede ben dogal olarak kabul ederim
Dağlıcadaki saldırının planlayıcısı ordudan atılmış eski bir astsubay
uygulaycısıda eski bir çalışma bakanının yigeni
olay biz ne büyük ihanetlere ugradıgımızı kimleri kendimizden kabul ettigimizin kimleri meclise yolladıgımızın kimleri askerimiz sandıgımızın sadece ufacık bir işareti
kanser gibi hertarafımızı sarmışlar ihanet her taraftan
Hiç bir Türk evladı Türk askeri o lafları canı pahasına bile sarf etmez
kanı müsade etmez

Buyrun:

yakupyurt
30-10-2007, 20:29
akadaşlar bunlara secilme ve secme hakkı bile tanımıyacaksın bunlara hiç bir zaman güvenilmez pkklıdan vekil olursa subaydanda pkklı olur

ŞAVKÇI09
30-10-2007, 20:35
Arkadaşlar
olay biz ne büyük ihanetlere ugradıgımızı kimleri kendimizden kabul ettigimizin kimleri meclise yolladıgımızın kimleri askerimiz sandıgımızın sadece ufacık bir işareti
kanı müsade etmez

Buyrun:

Sayın hogan sizin söylediğinizde bir ihtimal.Ama ben bunu düşünmek bile istemiyorum.Hiçbir türk evladının bu sözleri söyleyeceğini inanmıyorum.İnanmak istemiyorum.

bulletfromhell
30-10-2007, 20:43
düzmecede olabilir,gerçekte olabilir....her toplulukta,her teşkilatta, her millette sütü bozuk adam bulunur....bu bir gerçek...inkar edemeyiz...dolayısıylada bu kaçırılan erler eğer Türk askerleri tarafından ele geçirilirse yapılacak olan sorgulamaları sonucu ,istihbarat örgütlerininde elindeki veriler doğrultusunda bu sözleri bilerekmi söylemiş yoksa zorlamı söylettirilmiş ortaya çıkar...

ertex74
30-10-2007, 20:46
bence düzmece degil en azından şimdilik öyle düşünüyorum çünki baskının ayrıntıları sır gibi saklanıyor

bulletfromhell
30-10-2007, 21:00
bence düzmece degil en azından şimdilik öyle düşünüyorum çünki baskının ayrıntıları sır gibi saklanıyor
baskının ayrıntılarının saklanması konusunda herkesin ağzında bi söz dolaşıyor ama resmi makamlar dediğiniz gibi olayı sır gibi saklıyorlar...ilk mesajda verilen erin sözlerinden de '400 kişilik terörist grubun içerideki işbirlikçiler yardımıyla tabur baskını yaptıkları' teorisi daha güçlü gibi duruyor...

nedimkor
30-10-2007, 21:44
bu askere bol bol hap vermişler ne söylediğinin kendisi bile farkında değil...

cetindeniz
30-10-2007, 21:45
tabiya adami tehdit et .adama ezberlettir pkk iste soysuz kopekler..yine gicik ettiler beni

Bir mesajınızda uuyarı alınmıştınız böyle sohbet ortamını yaratmaya hakkınız yok bir daha uyarı alamaya bilirsiniz lütfen küfürlü ortam yaratmayın foruma

ESES-58
30-10-2007, 22:00
Arkadaşlar
kanı müsade etmez

Buyrun:

sevgili arkadaşım aynen katılıyorum.bu kan meselesidir.düşünmek istemiyorum ama... fazla bir şey demiyeceğim ,gerçeklerden bahsederken dostları üzmek istemiyorum:( :( :( :praying: :praying:

ESES-58
30-10-2007, 22:02
baskının ayrıntılarının saklanması konusunda herkesin ağzında bi söz dolaşıyor ama resmi makamlar dediğiniz gibi olayı sır gibi saklıyorlar...ilk mesajda verilen erin sözlerinden de '400 kişilik terörist grubun içerideki işbirlikçiler yardımıyla tabur baskını yaptıkları' teorisi daha güçlü gibi duruyor...

bende aynen öyle düşünüyorum

ESES-58
30-10-2007, 22:04
Bir mesajınızda uuyarı alınmıştınız böyle sohbet ortamını yaratmaya hakkınız yok bir daha uyarı alamaya bilirsiniz lütfen küfürlü ortam yaratmayın foruma

hemşehrim arkadaşda uyaracağın bir kusur göremedim küfür ve uslup olarak.ha ,haksız olduğu bir nokta var, yaptığı benzetmeyle köpeğe saygısızlık yapmış

kucer06
30-10-2007, 23:06

İlk başta bana düzmece gibi gelmişti ama şimdi size katılıyorum.Bu konuda kafamı karıştıran çok soru var.

pencere77
30-10-2007, 23:08
olay çok karışık

tracker1
30-10-2007, 23:13
kardeşler abiler arkadaşlar
ben askerliğimi mardin'de yaptım
bilmem anlatabildimmi ????

SexymanTR
30-10-2007, 23:29
Türk erkeğinin şerefleri 3 adettir.bu şereflerimizin hazırlık vakti geldi.Bizler şerefsizleri temizlemek için şerefle yaşamalıyız...!!!!!

erdal99
30-10-2007, 23:44
türk askeri esir olmaz onlar esir alınmamıştır teslim olmuştur büyük bir ihtimalle arkadaşları ölürken eyer onlar esir düşüyorsa yazıklar olsun bizde askerlik yaptık

atmaca28
31-10-2007, 00:23
zaten hakiki türk askeri teslim olmaz.. şehitlik mertebesine erişeceği için gurur duyar. Çünkü O ALLAH a daha yakındır.elindeki son mermisini sıkar kafasına..... ben o zaman o askerin ..............öperim.uğrunda bende can veririm.

yusufcuk
31-10-2007, 00:43
İnternet başında şehadet sloganları atmayı bırakın arkadaşlar, iyi bişeyler yapmak istiyorsanız, okuyun biraz, tarih okuyun, emperyalizmin tarihini, Osmanlının tarihini, aydınlanmayı, doğuyu batıyı, bizi ötekileri, bir de iddia oynamayı ve fanatik futbol taraftarlığını bırakın. İşte o zaman PKK'yı mağlup etmek için gerçekten bişeyler yapmaya başlamışsınız demektir

HADİGARİ
31-10-2007, 02:01
Roj tv.yi izleyebilenler o askerin dayısının oğlunun Almanya'dan PKK. KÖPEKLERİ için mücahitlerimiz dediğini duymuşlardır. Tahminim o askerde PKK. militanıdır.

osmann
31-10-2007, 10:10
düzmece.ezberletmişler. Özellikle tabur komutanı kısmı... hiç bir asker bunu söylemez. tek kelime ile düzmece

vedud12
31-10-2007, 10:37
beylere bende bir doğulu olarak şidetle ve hidetle kınıyorum bu olayı kahrolsun pkk yaşasın halkların kardeşliği içimizdeki düşmanı kendimize karşı uyandırmadan bir an evelbuolayların bitmesi temenilerimle bu tür şeyleri iyicene incelemek gerekli olayın akışı olayın ön boyutu ve vuku bulduğu mevkileri olayın nasıl cereyan etiği yani kısacası olaya birde şuan darda kalan askerlerimizin açısından bakalım burda nete salamak kolay kafana silah dayanmış halde sana ne isterse söyletir hangimiz olsak yapa biliriz belki bu askerimizin yaptığını abisi pkk lı diyen kardeşe de şunu söyleyeyim evet olabilir ama şu koç askerimiz bayrak için toprak için kamuflajıyla namusuyla her zeresiyle askerdir hala unutmayalım olaya biraz daha sağduyulu yaklaşalım bizleri bölmeye çalışanlara cevabımız farklı olsun kardeşler

osmann
31-10-2007, 10:38
birşeyide merak etmeye başladım. mardinli bir asker nasıl olurda güney doğuda görev yapar. doğulular batıya batılılarda doğuya gidiyordu bildiğim kadarı ıile. Bir değişiklik mi oldu???

osmann
31-10-2007, 10:47
beylere bende bir doğulu olarak şidetle ve hidetle kınıyorum bu olayı kahrolsun pkk yaşasın halkların kardeşliği içimizdeki düşmanı kendimize karşı uyandırmadan bir an evelbuolayların bitmesi temenilerimle bu tür şeyleri iyicene incelemek gerekli olayın akışı olayın ön boyutu ve vuku bulduğu mevkileri olayın nasıl cereyan etiği yani kısacası olaya birde şuan darda kalan askerlerimizin açısından bakalım burda nete salamak kolay kafana silah dayanmış halde sana ne isterse söyletir hangimiz olsak yapa biliriz belki bu askerimizin yaptığını abisi pkk lı diyen kardeşe de şunu söyleyeyim evet olabilir ama şu koç askerimiz bayrak için toprak için kamuflajıyla namusuyla her zeresiyle askerdir hala unutmayalım olaya biraz daha sağduyulu yaklaşalım bizleri bölmeye çalışanlara cevabımız farklı olsun kardeşler

Katılıyorum. Özelliklede belirtmek istiyorum. yanlış anlaşılmasın.... Savaşlarda muzafferiyet gibi nasıl mağlubiyetler varsa esirlik durumuda vardır, olabilir. İşin tabiatında vardır bu. Tarihimizdede sayısız ünlü kumandan ve askerlerimiz esirlik hayatı yaşamışlardır. Hatırlayın plevne gazisini (gaziosmanpaşa) demem odurki esir düşen asker ayıp bir şey yapmamıştır. bir askerin başına gelebilecek lerden biri başına gelmiştir. o kadar. bu ayıp değildir. askerlerimiz savaşırken nasıl askerimizse esir düştüğünde de askerimizdir. yeterki onursuz ve haysiyetsiz bir durum olmasın. (kendi kendine gidip teslim olma yada köstebek durumu gibi) Bu nedenle esirlerimiz hakkında yorum yaparken dikkatli olmak gerek. Onların yakınlar bu yazdıklarımızı duyup üzüntülerine tuz biber ekmemiş olalım.selametle...

SexymanTR
31-10-2007, 10:54
birşeyide merak etmeye başladım. mardinli bir asker nasıl olurda güney doğuda görev yapar. doğulular batıya batılılarda doğuya gidiyordu bildiğim kadarı ıile. Bir değişiklik mi oldu???

Örgüt liderinin tutuklanmasından sonra bölgede yapılan iyileştirme çalışmalarından ve askeri sicilleri uygun olanlar son zamanlarda burada mevcut mücadeleye katılım sağlamışlardır..!!!

Saygılar....

dante002
31-10-2007, 12:37
şüphe duymamakta elimizde değil baksanıza konuşan askerde mardinli.. bildiğimiz gibi çoğu pkklı türkiyede askerlik görevini yapmış kişiler doğal olmayan şeyler sezdim ben allah yardımcımız olsun..

aytekin9960
31-10-2007, 13:27
ben ne olursa olsun inanmam beyinleri yıkanmış olabilir madem öyle neden karakollara saldırı düzenliyorlar askerleri vuruyorlar

celik55
31-10-2007, 13:33
kimsenin düşüncelerini okumak mümkün değil kitlesel suçlama yapmak istemiyorum ancak sempatizanlarının çoğunlukta olduğu kanısındayım dikkatli olmak lazım.

antalyalı07
31-10-2007, 14:48
düzmece.esir adam ne dense onu yapar.biliyoruzki şerefsizlerin ne kadar acımasız olduğunu.kendi yandaşlarına ve halkımıza yaptıkları aşikar.allah TÜRKÜ korusun.ordumuzu muzaffer eylesin.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.