Orijinalini görmek için tıklayınız : Kitap Okuma Alışkanlığınız Varmı? , Hangi tür kitaplardan hoşlanırsınız .
hallederiz
02-11-2007, 10:50
Kitap Okuma Alışkanlığınız Varmı? ,Eğer varsa Hangi tür kitaplardan hoşlanırsınız .
hallederiz
02-11-2007, 10:53
ben zaman zaman tarihi kitaplar okurum ama çok sık değil
pencere77
02-11-2007, 11:08
pek fazla kitap okumam
tarih okurum. hatırat da okuduğum olur. Çok ilginç oluyor. bazı tarihi olayların iç yüzünü hatırat larda çok daha ayrıntılı bulabiliyorsun... ama sağlam olmalı. kaynakta güvenilir olmalı. selametle...
caglar684
02-11-2007, 11:23
zamanım olmadığı için ne yazık ki bende okumuyorum.:(
SexymanTR
02-11-2007, 13:21
İstatistiğe bakınca kendimi kitep çeşitliliği olarak özürlü sanıyordum. :) fakat öyle değilmişim.Biz teknik işlerle uğraşanların genel sorunu herhalde.? Ben roman v.b kitepları okumaktan keyif almıyorum.bilmiyorum bana birşey vermediğini mi düşünüyom ne.ama teknik içerikli makale , kitap , bültenler olsun muhakkak okumaya çalışıyom.Bundan da büyük keyif alıyom.
Sanırım bizlere çocuk yaşlarında kitap okuma sevgisi yeterli ölçülerde verilmemiş yada vermemişiz..!!! Büyük bir eksikliktir bu.!!! sadece tarih , politik , teknik içerikli kitaplarla kalmamalıyız.geniş bir yelpazeye ulaşmamız gerekir..!!!
Saygılar...
ekrem956
02-11-2007, 14:36
selam bilgi veren her tür kitabı okumaya çalışırım.saygılar.
ercanakman
02-11-2007, 14:53
2 kuruşluk harçlığımın 1 kuruşu ile kitap alıp okumasaydım,
Bunların hiç birisini başaramazdım.
Mustafa Kemal ATATÜRK.
kitap okumak çok güzeldir..
2 kuruşluk harçlığımın 1 kuruşu ile kitap alıp okumasaydım,
Bunların hiç birisini başaramazdım.
Mustafa Kemal ATATÜRK.
kitap okumak çok güzeldir..
yani siz okuyormusunuz?
Evet ise ne tür kitaplar okuyorsunuz?