PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Müjde! HYD 11000 serisine card sharing sonunda geldi !

senolusta
05-11-2007, 18:58
HYD 11000 SERİSİNE VE BESTECH BT 100 MODELİ sharing BAGLANTI ŞEKLİ

SHARİNG SİSTEMİNE YAPILAN SALDIRI SONUCU SERVER ADRES DEGİŞMİŞ BULUNMAKTADIR

RECEİVER AYARLARINI ASAGIDAKİ SEKİLDE DÜZENLEME YAPIN

URL / IP GEL OKEYLE trcs1.serveftp.net YAZ SAVE TUSUNA BAS

1. RECEİVER RS 232 BAGLANTI YAP DANGIL İÇİN
2. RECEİVER CALIŞTIRALIM
3. *** VEEW 247 KANALI ÜZERİNE GEL
4. KUMANDA ÜZERİNDE ? İŞARETİ TUŞUNA İKİ KERE BAS
5. LOGIN ÜZERİNDE OKEYLE KÜÇÜK HARFLERLEN SİZE VERİLEN KULLANICI İSİM YAZ SAVE TUSUNA BAS
6. VOL.SAG TUSA BAS URL / IP GEL OKEYLE trcs1.serveftp.net YAZ SAVE TUSUNA BAS
7. VOL.SAG TUSA BAS PORT# OKEYLE 21 YAZ SAVE TUSA BAS
8. ALT KISIMDA CONNECT VAR ONU ÜSTÜNE GELELİM OKEYLİYELİM DANGIL ÜZERİNDE YEŞİL ISIK YANIYORSA BAGLANTIMIZ TAMAM
9. EXIT DİYELİM KURULUM TAMAM

KARŞILASILAN ARZALAR

1. DANGIL BAGLANTI YAPILDI AMA DANGIL ÜZERİNDE KIRMIZI ISIK YANIYOR YEŞİL IŞIK YANMIYOR KIRMIZIDA KALIYOR
2. CEVAP ADAPTÖR UYUMSUZ VEYA ARZALI

1. DANGIL BAGLANTI YAPILDI YEŞİL IŞIK YANIYOR CONNNECT OKEYLENDİ KIRMIZI IŞIK YANIP SÖNÜYOR
2. ADSL AGLANTIMIZDA SORUN VAR CONNECT DEDİGİMİZDE KIRMIZI ISIK SABİT YANACAK YANMIYORSA ADSL KONTROL EDİN

ÖNEMLİ YAPILMASI GEREKENLER RECEİVER SİZE SUNULAN KANALLARI SEYREDİYORSUNUZ BUNALLARDAN CIKIP TURKSAT PAKETİNE VEYA MENÜYE

GİRDİK DANGIL ÜZERİNDEKİ IŞIK KIRMIZIYA DÖNDÜ TEKRAR BAGLANMAK İÇİN CONNECT DENMİYECEK İLK ÖNCE CONNECT ÜZERİNDE VOL SAG TUSA BASIN DISCONNECT OKEY TUSA ASALIM BAGLANTIMIZI DÜŞÜRELİM DANGIL ÜZERİNDE YEŞİL ISIK YANMAYA BASLADI ŞİMDİ TEKRAR VOL.SAG TUS OKEYLE CONNECT GELDİ OKEYLİYELİM DANGIL ÜZERİNDE ISIK KIRMIZI YEŞİL OLANA KADAR BEKLE YEŞİL YANDIGINDA BAGLANTIMIZ TEKRAR SAGLANMIŞ DURUMDA

11278 V

SR 27500
HBO Polska
Hallmark Channel Polska
Animal Planet Polska
Edusat
Extreme Sports Channel
National Geographic Channel Polska
Zone Reality Central Europe
HBO 2 Polska
ESPN Classic Europe
MTV Two
CNBC Europe
Discovery Channel Polska

12360 H

27500
*** View 264
*** View Promo
*** View Plus
*** View Extra
*** View 247
*** View DP
*** View Special
*** View Hot
*** View Climax
*** View Inter
*** View Extreme
*** View TV
*** View ***

12092 H
tp 69
Redlight Mixx
Redlight Germany
Redlight USA

MCT Amateur
SCT
*** TV (Italy)
Teleitalia
*** Best TV (23-09)
Redlight Latino
Redlight Italia
*** *** TV
MCT Fantasy
*** Glamour (09-24)
*** Plus TV (00-09)
Super*** TV
*** Asians
MCT Reality
MCT Elegance

12207 H

27500
Free-X TV 2
X-Dream TV
Free-X TV

Yeni Kanallar Eklenecek Bilginize

Simba
05-11-2007, 19:00
Server kendi firma üzerindenmi yapılıyor

f47xfenerli
05-11-2007, 19:09
serverı kim sağlıyor biliyormusunuz

senolusta
05-11-2007, 19:12
ben saglıyorum ark önemli oaln seyretmek degilmi

Simba
05-11-2007, 19:18
Bencede :present:

kanberoğlu
05-11-2007, 19:29
hayırlı olsun arkadaşlar. umarım bu düşüncede olan kişiler çoğakır. bizlerde mahrum kalmayız. saygılar.

®adakoglu
05-11-2007, 19:40

Server ücretlimi.HYD 11000 serisine mi destek veriyorsunuz.Başka marka çihazlara serverden yayın verecekmisiniz.Sadece Bu konuda ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz.

senolusta
05-11-2007, 20:02
hayır ark server ücretli degil sadece receiver baglantı yapmak için dangıl alıyorsunuz adsl balıyorsunuz hepsi bu

®adakoglu
05-11-2007, 20:18
hayır ark server ücretli degil sadece receiver baglantı yapmak için dangıl alıyorsunuz adsl balıyorsunuz hepsi bu

Bu dalgın fiyatı ne kadardır.Bu dalgın ile diger markaların cihazlarına uyumlu mu?

ido16
05-11-2007, 21:41
Bilgilendirme için teşekkürler şenolusta
Hyundaı 300(oval) 1000cxcı lara oluyormu

senolusta
06-11-2007, 11:22
yok ido ark sadece su anda hyd 11000 modeli için biliyorsunuz HYD 11000 kullanıcıları cok magdur durumda olduklarından dolayı bu mahduriyeti gidermenin tek yolu sharing bence bundan dolayı sharing devreye sokmuş durumdayım sadece HYD 11000 fta,cı,neotioncı, ve neotion modelleri için gecerlidir bu dagıl fiat 100$ dır bu paketler harici nova paketi suanda test asamasında zannedersem 1 hafta içinde nova pakedide yayına girecek ark hepsi bu

ALFA73™
06-11-2007, 11:28
@senolusta Ustat size ve HYUNDAI Ekıbınıze teşekkurler HYUNDAI kulanıcıları için iyi bi haber calişmalarinizda başarilar dilerim.

zxcvbn10250
06-11-2007, 11:31
yok ido ark sadece su anda hyd 11000 modeli için biliyorsunuz HYD 11000 kullanıcıları cok magdur durumda olduklarından dolayı bu mahduriyeti gidermenin tek yolu sharing bence bundan dolayı sharing devreye sokmuş durumdayım sadece HYD 11000 fta,cı,neotioncı, ve neotion modelleri için gecerlidir bu dagıl fiat 100$ dır bu paketler harici nova paketi suanda test asamasında zannedersem 1 hafta içinde nova pakedide yayına girecek ark hepsi bu

zaten nova paketi yakında emuya gelecekki boşuna kırılması or olan skyıtlya daha makbule gecerdi

senolusta
06-11-2007, 11:44
sharing sisteminde emu vermedim sadece sharing üzerinden seyrede bilirler onun için nova ve bir kac paket var onlarıda verecem ark

olgun28
11-11-2007, 11:02
elıne saglık senol usta tesekkur ederım...

senolusta
20-11-2007, 16:27
çok tşk ederim ark

ahmety
03-12-2007, 21:03
hala tam verım alamadım senolusta bağlantı sorunu cekıyorum

senolusta
04-12-2007, 14:04
Ahmet bey sorun olması imkansız su anda kullanan 379 müşteri var sadece size tarif edilen sekilde baglanın eger tel numarası bırakırsanız sizi arar sorunu ortadan kaldırırızz

ahmety
04-12-2007, 20:33
Sorun su hep kırmızı ısık yanıyor yeşile donmuyor eskıden yanıyordu sımdı hıc yanmıyor kırmızıda kalıyor hep kabloları filan degıstırdım yenıden actım kapadım sorun devam edıyor

Editor
04-12-2007, 20:34
hizmet için teşekkurler

eraslan
07-12-2007, 14:31
güzel bir olay bu keşke herkes istedigi servere baglanabilseydi firmaya bagımlı kalınmasaydı

senolusta
08-12-2007, 17:21
eraslan HYD 11000 receiver modeli ile ve dangıl kullanılarak istemiş oldugun servere baglanma imkanın var yeterki baglanacagın server gerekli bilgileri bil

senolusta
16-01-2008, 19:56
Yeni kanallar eklenmiştir bilgilerinize

smmmbaris
18-01-2008, 23:41
şenol usta merhaba hyd 1100 cı neotion ve dangıl alalı 2 haftayı geçmesine rağmen sadece 3 defa kullanabilmiş bulunmaktayım. 4 gb internet ve statik ıp im var adsl sorunum yok fakat bağlanmak istediğimde dangıl sürekli kırmızıda kalıyor.disconnect yaptığımda ise yeşile geçiyor
uydu dangıl bağlantısını çıkarıyom adsl yi açıp kapatıyom uyduyu kapatıyom şifremi ve yazılanları tekrar girmeme rağmen sorun aynı devam ediyor
neyi yanlış yapıyom anlamadım gitti
uyduyu kapatırkende dangıla gelip disconnect yapıp kapatıyom ama sorunum aynı sorun ve devam ediyor bu arada dangılda adaptör yok servis rs 232 ve dangılı tek kablo ile bağladı ayrca öğrenmek istediğim bir konuda başka bir kullanıcı logine benim kullanıcı ismimi yazarak servere bağlantı kurabilirmi?sinyal seviyemi kalitesini kontrol ediyom %75 de olmasına rağmen bu sorun var teşekkürler iyi akşamlar

senolusta
21-01-2008, 10:59
HYD 11000 SERİSİNE VE BESTECH BT 100 MODELİ sharing BAGLANTI ŞEKLİ

SHARİNG SİSTEMİNE YAPILAN SALDIRI SONUCU SERVER ADRES DEGİŞMİŞ BULUNMAKTADIR

RECEİVER AYARLARINI ASAGIDAKİ SEKİLDE DÜZENLEME YAPIN

URL / IP GEL OKEYLE trcs1.serveftp.net YAZ SAVE TUSUNA BAS

Öncelikle URL IP adres bu sekilde düzelttinizmi birincisi bu ikincii ise sadece kullanıcı ismi degiştirelim sorun ortadan kalkar

ahmety
02-03-2008, 18:38
smmmmbaris in sorununu bende yasıyorum 4 gunde bir girebiliyorum o zaman seyredebiliyorum diğer günler hep kırmızı ısık yanıyor

smmmbaris
14-03-2008, 23:56
sevgili şenol usta o günden bu güne işlerimin yoğunluğu nedeniyle pek önemsemedim fakat sorunum anladığım kadarıyla devam etmekte kısacası ayda bir akşam rastgele bir şekilde seyretmek için baktığımda dahi disconnectte yeşil olan ışığım connectte kırmızıda kalıyor
sürekli kullanan bir kişi değilim fakat ayda bir veya iki kez kullanacak dahi olsam bu problem beni çileden çıkarıyor en iyisi siz bana sadece sizin bildiğiniz bir kullanıcı ismi vererek email ime atın birde o şekilde deneyelim son kullanıcı ismi değişikliğimi yine servis yapmıştı benim kullanımımda bir hata olsa servisden geldiğim ilk bir kaç gün sorunsuz kullanıyorum sonra bir hafta veya iki hafta hiç kullnmayıp bağlantı denediğimde ortaya çıkıyor e mail [email protected]

Admin
15-03-2008, 02:39
sevgili şenol usta o günden bu güne işlerimin yoğunluğu nedeniyle pek önemsemedim fakat sorunum anladığım kadarıyla devam etmekte kısacası ayda bir akşam rastgele bir şekilde seyretmek için baktığımda dahi disconnectte yeşil olan ışığım connectte kırmızıda kalıyor
sürekli kullanan bir kişi değilim fakat ayda bir veya iki kez kullanacak dahi olsam bu problem beni çileden çıkarıyor en iyisi siz bana sadece sizin bildiğiniz bir kullanıcı ismi vererek email ime atın birde o şekilde deneyelim son kullanıcı ismi değişikliğimi yine servis yapmıştı benim kullanımımda bir hata olsa servisden geldiğim ilk bir kaç gün sorunsuz kullanıyorum sonra bir hafta veya iki hafta hiç kullnmayıp bağlantı denediğimde ortaya çıkıyor e mail [email protected]

@senolusta su aralar yogun foruma ugaramıyor en kısa zamanda mesajınızı iletecem

opbabaninelini
09-02-2010, 10:07
güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim

ilker__01
11-02-2010, 01:14
arkadaşlar merhaba;

sanırım hyd 11000 ci neotion cihaza yanlış yazılım yükledim cihaz göçtü şimdi yazılım almıyor ne olacak şimdi jtag ile yükleniyormuş ama ne dump u var ne şeması nede bağlantı şekli bi yardım etseniz.
teşekkürler

emmiler
22-03-2010, 10:51
Eline emeğine sağlık