Orijinalini görmek için tıklayınız : DTP'li vekilin kocası dağda mı?
kamkac62
06-11-2007, 11:03
DTP'li vekilin kocası dağda mı?
[]Only the registered members can see the link
Van Milletvekili Fatma Kurtulan’ın 1992’de evlendiği eşi Salman Kurtulan’ın, PKK üyesi olduğu gerekçesiyle 1999’dan beri gıyabi tutuklama kararıyla arandığı ortaya çıktı.
06 Kasım 2007 10:55
Kurtulan’ın halen Kuzey Irak’ta olduğu tespit edildi.
Hürriyet Gazetesi'nde bugün Saygı Öztürk imzası ile yeralan habere göre, Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi’nden kaçırılan 8 askeri PKK’dan teslim alan 3 DTP’liden biri olan Van Milletvekili Fatma Kurtulan’ın kocası Salman Kurtulan’ın terör örgütü üyesi olduğu iddia ediliyor.
Salman Kurtulan’ın, PKK ile evlendiği dönemlerde yakın ilişki içine girdiği ve örgütte söz sahibi olmaya başladığı belirlendi.
Güvenlik güçlerince arandığı sürede izini kaybettiren ve örgütlenme çalışmalarında yer aldığı belirlenen Kurtulan hakkında Adana 1 nolu DGM tarafından 1999 yılında 563 sayılı kararı ile gıyabi tutuklama verildi.
Halen güvenlik birimleri tarafından gıyabi tutuklama kararıyla aranan Salman Kurtulan’ın Kuzey Irak’ta olduğu, örgütlenme ve siyasi çalışmalar nedeniyle Avrupa ülkelerine gidip geldiği saptandı.
Hürriyet
Van Milletvekili Fatma Kurtulan’ın 1992’de evlendiği eşi Salman Kurtulan’ın, PKK üyesi olduğu gerekçesiyle 1999’dan beri gıyabi tutuklama kararıyla arandığı ortaya çıktı.
06 Kasım 2007 10:55
Kurtulan’ın halen Kuzey Irak’ta olduğu tespit edildi.
Hürriyet Gazetesi'nde bugün Saygı Öztürk imzası ile yeralan habere göre, Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi’nden kaçırılan 8 askeri PKK’dan teslim alan 3 DTP’liden biri olan Van Milletvekili Fatma Kurtulan’ın kocası Salman Kurtulan’ın terör örgütü üyesi olduğu iddia ediliyor.
Salman Kurtulan’ın, PKK ile evlendiği dönemlerde yakın ilişki içine girdiği ve örgütte söz sahibi olmaya başladığı belirlendi.
Güvenlik güçlerince arandığı sürede izini kaybettiren ve örgütlenme çalışmalarında yer aldığı belirlenen Kurtulan hakkında Adana 1 nolu DGM tarafından 1999 yılında 563 sayılı kararı ile gıyabi tutuklama verildi.
Halen güvenlik birimleri tarafından gıyabi tutuklama kararıyla aranan Salman Kurtulan’ın Kuzey Irak’ta olduğu, örgütlenme ve siyasi çalışmalar nedeniyle Avrupa ülkelerine gidip geldiği saptandı.
Hürriyet
ulan serefsizler sizlere oy verenin elleri kırılsın adi köpekler
kadının kocası pkk lı olsa ne olurki. kadının kendisi pkk lı...
Allah kahretsin. Milleti ne hallere düşürdüler. Pkk ile mücadele değil bu...Birileri bizim dünya önünde rezil rüsva olmamızı istiyor. Çok güzel planlar yapıyor. sonrada bi güzel uyguluyor. Bizde bize plan yapanlarla gidip konuşmaya anlaşmaya çalışıyoruz. ulan ne iştir arkadaş hazmedemez oldum... Kim vatana hainlik ediyorsa inşallah normal yolla ölmez...Kimsede bana kardeşlik edebiyatı yapmasın. Ben vatan hainlerini kardeş edinmem...
Valla dagda ne işi var Salman eniştemizde gelsin
Duymamışmı dagdan inip mecliste siyaset yapsınlar denildi
meclisimize koskoca Milletvekilimiz Fatma Kurtulan hanım efendinin herifimi fazla gelecek
zabataygatör
06-11-2007, 13:51
su katilmamis vatan hainlari bunlar..
Simdi herkez iman getirdimiki Mustafa Kemal Atatürk ne kadar büyük bir insan.
Bu günleri görür gibi yazmis daha ne bekliyor bu Damarinda asil kan tasiyan Türk Genci.Bundan kötü gün mü olur.Burada itidal falan hava memleketi neredeyse parcalayacak bu kansizlar.
Nerede bizim ordumuz ,pasalarimiz,millet vekilleri basbakan devlet adamlarimiz bune uykudur kardesim illa isyanimi beklemek sorundasiniz
Haberiniz olsun bu millet ayaklanirsa kimse Allahtan baska kimse onu durduramaz..
Bizi bu ücbes culsuz karsisinda kücültemezsiniz kendinize gelin ey yetkililer.
kocası adam gibi biri çıksa şaşardım zaten....
leventizmir
06-11-2007, 18:31
Simdi herkez iman getirdimiki Mustafa Kemal Atatürk ne kadar büyük bir insan.
Bu günleri görür gibi yazmis daha ne bekliyor bu Damarinda asil kan tasiyan Türk Genci.Bundan kötü gün mü olur.Burada itidal falan hava memleketi neredeyse parcalayacak bu kansizlar.
Nerede bizim ordumuz ,pasalarimiz,millet vekilleri basbakan devlet adamlarimiz bune uykudur kardesim illa isyanimi beklemek sorundasiniz
Haberiniz olsun bu millet ayaklanirsa kimse Allahtan baska kimse onu durduramaz..
Bizi bu ücbes culsuz karsisinda kücültemezsiniz kendinize gelin ey yetkililer.
klavyene sağlık aynı fikirdeyim ama mereak etme hiç ama hiç kimse bizi parçalayamaz:nono::
hallederiz
06-11-2007, 18:33
suç bunlarada değil bunları vekil yapanlarda....
benim anlayamadığım en büyük konu bir kişi fabrikada işçi olacağında bile o kadar araştırılıyorki istemedikleri evrak kalmıyor.sabıka kaybından tutunda ikamet adresine sağlıkraporundan gebelik testine kadar her şeyi sorgulanırken koskoca TÜRKİYE cumhuriyetinin alacağı hayati kararlara imza atacak milletvekili seçilirken neden bu kadar araştırılmıyor...cezaevinde yatan bir kişi nasıl oluyorda milletvekil olabiliyor...esas bunların cevaplarını araştırmak gerekli
resme dikkat ederseniz tc milletvekili adam gitmiş orda apo nun resminin üzerinde teslim aldığına dair imza atıyor işte bunların kimin tarafında olduklarının belgesi
ayhanerguder
06-11-2007, 19:22
Fikirlerin hepsine İmza Atıyorum Gençler.
Bu Kanı Durdurun
Her taraf kan kan kan.. her taraf şehit yası
Ya bir ana ya bir dul ya yetim ağlaması
İşte bu Türkiye'nin bugünkü manzarası
Yetmez mi akan kanlar,yetmez mi sönen ocak?
Ya bu kanı durdurun, ya millet durduracak.
Devletin kaderini elinde tutan beyler
Şehitlerin ardından bol nutuk atan beyler
Artık lafı bırakın,yanıyor vatan beyler!
Bu yangını, vahşeti kim sona erdirecek?
Ya bu kanı durdurun, ya millet durduracak
Boş lafa doyduk beyler! Soyunuz söndü mü hiç?
Hiç evlat verdiniz mi? Bağrınız yandı mı hiç?
Askerdeki oğlunuz tabutta döndü mü hiç?
Hiç acı çektiniz mi yürekler yardıracak?
Buna terör demeyin, diyene şaşıyoruz
Terör derken taa baştan hataya düşüyoruz
Ne terörü efendim, bir savaş yaşıyoruz
Savaş! Evet savaş bu PKK bir oyuncak.
Bu savaşı görmeyen gözleri suçluyoruz
Eşkiya, terör gibi sözleri suçluyoruz
Devleti değil amma sizleri suçluyoruz
Sizsiniz toparlayıp, derleyip, derdirecek.
Asker, polis, özel tim görevini biliyor.
Görevini bilmeyen geriye kim kalıyor?
Siyasiler aksaklık bütün sizden geliyor
Millet sizi takipte, takibi sürdürecek.
Özel timden bahsettik gitmeyelim uzağa
Mesela özel timi kimler aldı kızağa
Kim düşürdü devleti böyle adi tuzağa
Şimdi çıkıp kim bunu hayıra yorduracak
Saysam şimdi bitmez ki yaptığınız gafları
Pkk' ya çok özel çıkartılan afları
Kiminizin ağzında federasyon lafları
Bu laflar başınıza çok çorap ördürecek
İşte böyle hepiniz ayrı telden çalarsa
Polisin tuttuğunu mahkemeler salarsa
Mahkum ceza evini tünel açıp delerse
Bu yarayı başka kim saracak, sardıracak?
Demokratik çözümmüş, CMUK'muş,falan, filan
Demokratik yollarla savas mı olur ulan?
Artik lafi birakin plan yapilmis plan
El alem yurdumuza baska yurt kurduracak.
Ya bu kani durdurun, ya millet durduracak.
İki yol var efendim, iki yol tartilmalı:
Ya verip kurtulmalı, ya vurup kurtulmalı.
Hiç vatan verilir mi? bu vatan Türk'ün malı!
O zaman tek yol kaldı:hasmi olan vuracak.
Ya bu kani durdurun, ya millet durduracak.
Ne zaman ki kararlı, kesin bir yol izlenir
Tespit sağlam yapılır, yapılan da gizlenir
Çok sürmez bu çakallar bir ayda temizlenir
Ah ulan ah sizdeki fırsat bizde olacak...
Ne yapıyor bu itler? sınırı geçiyorlar,
Askerin yeri belli vuruyor, kaçıyorlar,
Girdikleri bir in var, göğe mi uçuyorlar?
Bulunmalı bunlara açılan kahpe kucak.
Kapatın o bölgeyi Allah kulu girmesin.
Ne yerli ne yabanci basın yayın görmesin.
Dizi gibi her akşam televizyon vermesin.
Gayet sessiz, sedasız, kazınsın köse bucak.
Aynı dilden konuşun PKK kalleşine,
Dağlarin zirvesinde tankın, topun işi ne?
Özel tim ve komondo takılsın bak peşine,
Ondan sonra görelim kim kimi kırdıracak.
Ama batı bozarmış ağzınızın tadını,
Bozmuş zaten bırakın şu batının adını,
Yahu vatan gidiyor batının avradını!
Batı elbet ipe un serecek, serdirecek.
Amerika, Avrupa körüklüyor bak işte,
İran, Irak, Suriye hepsi aynı bok işte,
Müslüman Türk'ün dostu yok gardaşım yok işte!
Düşmanın vazifesi kıracak, kırdıracak,
Haydi bunlar dışardan, bir de bunun içi var.
Sayın bakın mecliste PKK'nin kaçı var.
Biri kancık, bildigim en az yirmi piçi var.
Çıldıracak gibiyim vallahi çıldıracak!
Hele bir vekil var ki; devlet maaş veriyor,
Gardaşı da dağlarda Türk askeri vuruyor.
Vekilimiz olan da zevkten bıyık buruyor.
Bu kafada gidersek daha çok vurduracak.
Meclis Türk'ün girmisler, Türk'ü de kovuyorlar,
Ne biz Türk'üz diyorlar, ne Türk'ü seviyorlar,
Milletin meclisinden, millete sövüyorlar,
Bu meclis bu itleri, ne kadar ürdürecek?
Ya bu kanı durdurun, ya millet durduracak
Dikkat edin milletin ayranı kabarmasın,
Temennimiz netice su noktaya varmasın,
Kehanete lüzum yok eğer bu kan durmasın
Bu defteri bu millet kendisi dürdürecek
Türk Milleti bu işe el korsa arkadaşlar,
Ne Tendürek Dagi'ndan ne de Cudi'den başlar,
Millet önce meclisi, önce sizleri haşlar.
Tutumunuz bu işi kötüye vardıracak.
Kürdü, Lazi, Çerkezi, bir ağacın dallari,
Bu ağacin adı Türk, daha çoktur kolları.
Ağaca balta vuran Ermeni'nin dölleri.
Kürt, ARiF'in gardaşı, bu gardaşlık duracak.
Ozan Arif
Only the registered members can see the link
"Milletvekili Kurtulan da dağda eğitim aldı"
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra PKK'ya katılan ve 10 yılını Kuzey Irak'ta örgüt kamplarında geçirdikten sonra pişmanlık duyup güvenlik birimlerine teslim olan `Doktor' kod adlı S.S. ifadesinde, DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan'la ilgili şok iddialarda bulundu. Kadın doktor S.S., Fatma Kurtulan'ın halen dağdaki eşi Selman Kurtulan gibi terör örgütü kampında `siyasi eğitim' aldığını ileri sürdü.
Tıp Fakültesi'nden 1995 yılında mezun olduktan sonra bir süre hastanede görev yapan ve ardından PKK'ya katılarak Kuzey Irak'daki kamplara giden kadın doktor S.S., pişmanlık duyunca güvenlik güçlerinin girişimiyle Erbil'den Türkiye'ye getirildi. Örgüt hakkında önemli bilgiler veren S.S. ifadesinde, Kuzey Irak'taki Şehit Harun Kampı'nda uzun yıllar kaldığını ve DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan ile DTP Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır'ın, 2003 yılında kampa gelip üç ay boyunca `siyasi eğitim' aldığını ileri sürdü.
Örgütün diğer üyelerince öldürülmesi ihtimali bulunan S.S., devlet korumasına alınırken, hakim önünde verdiği ifadelerde, bazı ünlü isimlerle ilgili şok iddialarda bulundu. S.S., gizli tutulan yaklaşık 40 sayfalık ifadesinde, Kuzey Irak'ta kaldığı Şehit Harun Kampı'nda çatışmalarda yaralanan örgüt üyelerinin tedavilerinin yanısıra, özellikle kadın birliklerin çalışmalarında aktif rol oynadığını, kısa süre içinde PKK'nın kadın yapılanması olan Özgür Kadın Partisi'nin (PJA) sorumlusu olduğunu söyledi. Aynı zamanda terör örgütünün üst düzey yöneticileriyle birlikte siyasi eğitim de aldığını belirten S.S., elebaşı Abdullah Öcalan yakalanmadan önce yanında bulunduğunu ve sağlık sorunlarıyla yakından ilgilendiğini anlattı.
"FATMA KURTULAN'DA EĞİTİM ALDI"
PKK'da yılları geçen kadın doktor S.S., bölücçü örgütün elindeki 8 askeri tutanakla teslim alan heyette bulunan DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan'ın da, eşi Salman Kurtulan gibi Kuzey Irak'taki terör örgütü kamplarında `siyasi eğitim' aldığını söyledi. Kadın doktor S.S., "2003 yılında kampa gelen Fatma Kurtulan ile DTP Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır'a, üç ay boyunca siyasi eğitim verdim. Eğitimin ardından Kurtulan ile Bayındır faaliyetlerde bulunmak için Türkiye'ye döndüler" dedi.
Bölücü örgütün üst düzey yöneticilerinin kadınlara düşkün olduğunu söyleyen S.S., Fatma Kurtulan'ın eşi `Piro' kod adlı Salman Kurtulan'ın da zaman zaman Şehit Harun Kampı'na gelip, eğitim aldığını iddia etti.
ÖRGÜTE NASIL KATILDI
1995 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitiren S.S., bir devlet hastanesinde iki yıl görev yaptıktan sonra öğrencilik yıllarında tanıştığı terör örgütü PKK üyeleriyle ilişkisini devam ettirdi. Örgüte katılmaya karar veren S.S., Kuzey Irak'taki terör kamplarına gitmek için önce Yunanistan'a geçti, oradan da Avrupa'daki bazı ülkelere gitti. Avrupa'da bir süre yaşayan S.S., daha sonra yasadışı yollardan Kuzey Irak'a geçip terör örgütünün saflarına katıldı.
Kuzey Irak'taki kamplarda terör örgütü PKK'nın doktoru olarak görev yapmaya başlayan S.S., "özellikle Güneydoğu'daki çatışmaların ardından yaralanan örgüt üyelerinin tedavilerini yaptı. Örgüt içinde `Doktor' kod adıyla tanınan ve elebaşı Abdullah Öcalan'ın da tedavisiyle ilgilendiğini söyleyen S.S., PKK'nın kadın yapılamasında önemli görev aldı.
3 AYLIK GÖRÜŞME SONUNDA GELDİ
PKK'ya katıldığı için pişman olup teslim olmaya karar veren S.S., kendisine verilen bilgisayar aracılığıyla İzmir'deki ailesiyle temas kurdu. Teslim olma isteği ailesi tarafından polise bildirilen S.S.'nin Türkiye'ye getirilmesi için harekete geçildi. Polisin internet üzerinden sürdürdüğü yaklaşık 3 aylık görüşmeler sonrası S.S.'nin örgüt kampından kaçarak geldiği Erbil kentinden İstanbul'a uçakla ulaşması sağlandı.
S.S. pasaport kontrolü sırasındaki kimlik kontrolünde, `terör örgütü üyesi' olmak suçundan arandığının tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgulanan S.S., sevkedildiği adliyede, etkin pişmanlık yasasından yararlandırıldı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kaynak: Vatan
herşeye sabırla ve dikatlice yaklaşmalıdır eğer zerre kadar suç işleniyorsa gereken yapılır hiç kimsenin şüphesi olmasın ve dtp'li fatma kutulan kırmızı çizgiyi geçerse kurtulan değil kurtulmayan olacak eğer şimdi eğer daha sonra
teşekürler paylaşımın için
zabataygatör
09-11-2007, 18:21
bunlarin alayi serefsiz vatan haini
kocasını görmeye gitmiştir dağa askerleri kurtarmak bahane
hayret bi şey ya şu hale bak adamlar mecliste cirit atıyo bunlar var ya meclis lojmanlarını kullansalar oraya da gelir pkk lılar ziyarete evlerinde kalmaya !!!!
bulletfromhell
09-11-2007, 19:03
ulan bunun kocası adam gibi biri çıksaydı zaten şaşırırdım...milletvekiliymiş...peah....ulan o kimki kocası ne olsun....istiklal mahkemeleri kurulmadan hallolmayacak bu işler..... :devilprv: :devilprv:
ayrıca yazının şurası en vurucu nokta
"ÖRGÜTE NASIL KATILDI
1995 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitiren S.S., bir devlet hastanesinde iki yıl görev yaptıktan sonra öğrencilik yıllarında tanıştığı terör örgütü PKK üyeleriyle ilişkisini devam ettirdi. Örgüte katılmaya karar veren S.S., Kuzey Irak'taki terör kamplarına gitmek için önce Yunanistan'a geçti, oradan da Avrupa'daki bazı ülkelere gitti. Avrupa'da bir süre yaşayan S.S., daha sonra yasadışı yollardan Kuzey Irak'a geçip terör örgütünün saflarına katıldı.
"
benim bildiğim kuzey ırak a gitmek isteyen bir türk vatandaşı gider haburdan geçer ordan hop kuzey ırak ama olayın inceliği burda işte en birinci düşmanımız ve pkk nın hamisi yunanistan ve değişik avrupa ülkeleri ne hikmetse kendilierini terör eğitim merkezi olarak kullandırıyorlar ama ALLAH inşallah bu teröre gizli ve açık destek veren o ülkelre öyle bir azılı terör örgütünü musallat etsin ki ömürleri boyunca o terör örgütünün pençesinden kurtulamasınlar adiler
bu karının kocası gene iyi kendisi içimizde şerefsizin
draculu45
11-11-2007, 10:50
DTP'li Kurtulan'ın dağdaki fotoğrafı
İtirafçı kadın doktor, eşi dağda olna DTP'li Fatma Kurtulan'la ilgili şok bilgiler verdi. Ortaya akıl almaz bu belgeler çıktı. DTP'li Fatma Kurtulan da Kadil Dağı'nda eğitim görmüş!
Recep CANPOLAT'ın haberi
DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan, Hakkari’deki operasyonda kaybolan 8 askeri almak için Kuzey Irak’a giden DTP Heyeti’ndeydi. Üzerine terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posteri serilmiş masada, PKK’lıların hazırladığı tutanağa imza atıp, ellerini sıkınca tepkileri üstüne çekti.
Ardından, 1992 yılında evlendiği eşi Salman Kurtulan’ın hâlâ Kuzey Irak’taki PKK kamplarında olduğu ortaya çıktı. Örgütün üst düzey yöneticileri arasında yer alan Salman Kurtulan’ın Strasburg’da, Avrupa Parlamentosu’nun önünde, Abdullah Öcalan için açlık grevi yaptığı da anlaşıldı.
Fatma Kurtulan, nikahtan 4 gün sonra dağa çıktığı söylenen eşiyle ilgili iddiaları önce “özel konum” diyerek yanıtsız bıraktı, ardından “13 yıldır görmüyorum” açıklamasını yaptı.
BİXİ BAŞINDA BİR MİLLETVEKİLİ
Only the registered members can see the linkör kampında 9.5 yıl önce çekilen bu fotoğrafta fatma Kurtulan, elinde Rus yapımı otomatik silah 'Bixi' mermileriyle görünüyor. Kampta verilen derslerde şehir örğütlenmesi bile var.
O DA DAĞDAYMIŞ
Fakat, son kongrede tüzüklerine demokratik özerklik maddesini ekleyen DTP’nin tartışmalı milletvekili Fatma Kurtulan’ın kendisinin de PKK Kadın Gerilla Birlikleri’nin (YAJK) askeri kanadında yer aldığı ortaya çıktı.
Kurtulan’ın YAJK askeri kanadında yaklaşık bir sene görev yaptığı, şehir ve kırsal gerilla eğitiminde aktif rol aldığı öğrenildi. DTP’li milletvekilinin YAJK’ta kalmak istediği ancak terör örgütünün sözde hiyeraşik yapısı gereği, HPG Silahlı Birlikleri Komutanı olan eşi Salman Kurtulan’la aynı kolda görev alamayacağından Türkiye’ye gönderildiği belirtildi.
KADIN İTİRAFÇI HER ŞEYİ ANLATTI
ArdIndan PKK’nın şehir organizasyonunda görev alan Kurtulan’ın, 2003 yılında da, DTP Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır ile birlikte Şehit Harun Kampı’nda siyasi ve askeri eğitim aldığı ortaya çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne teslim olan “Doktor” kod adlı PKK itirafçısının verdiği bilgilere göre, Kurtulan ile Bayındır, kampta 3 ay kaldı.
Örgütte üst düzey görev alan kadın itirafçı; milletvekillerine kendisinin siyasi eğitim verdiğini söyledi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2 yıl bir devlet hastanesinde doktorluk yapan, ardından da örgüte katılan itirafçı, şehir örgütlenme eğitimi alan Fatma Kurtulan’ın bu tarihten itibaren, PKK’nın sözde Özgür Kadın Birlikleri (YJA STAR) bölge sorumlusu olduğunu iddia etti. PKK içinde kurulan kadın terör örgütleri, Abdullah Öcalan’ın İmralı’dan verdiği talimatla, 2005 yılında birleştirilmişti.
Akşam-ÖZEL
Hala neden savcılar bekliyor anlamadım.
bulletfromhell
11-11-2007, 11:24
Hala neden savcılar bekliyor anlamadım.
abi savcı bişey yapamazki bu durumda...meclis toplanıp dokunulmazlıklarla ilgili yasayı kaldırmadan hiç bişey yapamazlar...ha zaten çoğu kimse dokunulmazlıkların kaldırılmasını istemiyorki...iktidarından muhalefetine kadar çoğu (hepsi demiyorum,çünkü meclisin içinde gerçekten temiz insanlarda var) bu yasaya sırtını dayamış istediği gibi at oynatıyor....
Vatan hainliği ve devletin bütünlüğünü ilgilendiren konularda dokunulmazlık zırhı çalışmıyor.Bu suçlar dokunulmazliğin dışında kalıyor.Yani savcılar bu konuda istediklerini yapabilirler.
bulletfromhell
11-11-2007, 11:37
Vatan hainliği ve devletin bütünlüğünü ilgilendiren konularda dokunulmazlık zırhı çalışmıyor.Bu suçlar dokunulmazliğin dışında kalıyor.Yani savcılar bu konuda istediklerini yapabilirler.
abi zaten zurnanın zırt dediği yer orası...şu meşhur AB hikayesi yüzünden bu fotoğrafı vatan hainliği olarak adlandıramazlar..kanunlar belli,antlaşmalar belli....yoksa AB üyeliğimiz tehlikeye girer...onlar özgürlük savaşçısıymış...belçikalılar öyle diyor...hükümet AB için her türlü tavizi verirse savcılarımız ne yapsın???
DTP'li Kurtulan'ın dağdaki fotoğrafı
İtirafçı kadın doktor, eşi dağda olna DTP'li Fatma Kurtulan'la ilgili şok bilgiler verdi. Ortaya akıl almaz bu belgeler çıktı. DTP'li Fatma Kurtulan da Kadil Dağı'nda eğitim görmüş!
Recep CANPOLAT'ın haberi
DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan, Hakkari’deki operasyonda kaybolan 8 askeri almak için Kuzey Irak’a giden DTP Heyeti’ndeydi. Üzerine terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posteri serilmiş masada, PKK’lıların hazırladığı tutanağa imza atıp, ellerini sıkınca tepkileri üstüne çekti.
Ardından, 1992 yılında evlendiği eşi Salman Kurtulan’ın hâlâ Kuzey Irak’taki PKK kamplarında olduğu ortaya çıktı. Örgütün üst düzey yöneticileri arasında yer alan Salman Kurtulan’ın Strasburg’da, Avrupa Parlamentosu’nun önünde, Abdullah Öcalan için açlık grevi yaptığı da anlaşıldı.
Fatma Kurtulan, nikahtan 4 gün sonra dağa çıktığı söylenen eşiyle ilgili iddiaları önce “özel konum” diyerek yanıtsız bıraktı, ardından “13 yıldır görmüyorum” açıklamasını yaptı.
Only the registered members can see the linkör kampında 9.5 yıl önce çekilen bu fotoğrafta fatma Kurtulan, elinde Rus yapımı otomatik silah 'Bixi' mermileriyle görünüyor. Kampta verilen derslerde şehir örğütlenmesi bile var.
'DÜZ OVADA SİYAST'E İNDİ!
Fakat, son kongrede tüzüklerine demokratik özerklik maddesini ekleyen DTP’nin tartışmalı milletvekili Fatma Kurtulan’ın kendisinin de PKK Kadın Gerilla Birlikleri’nin (YAJK) askeri kanadında yer aldığı ortaya çıktı.
Kurtulan’ın YAJK askeri kanadında yaklaşık bir sene görev yaptığı, şehir ve kırsal gerilla eğitiminde aktif rol aldığı öğrenildi.
Only the registered members can see the link;li milletvekilinin YAJK’ta kalmak istediği ancak terör örgütünün sözde hiyeraşik yapısı gereği, HPG Silahlı Birlikleri Komutanı olan eşi Salman Kurtulan’la aynı kolda görev alamayacağından Türkiye’ye gönderildiği belirtildi.
ArdIndan PKK’nın şehir organizasyonunda görev alan Kurtulan’ın, 2003 yılında da, DTP Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır ile birlikte Şehit Harun Kampı’nda siyasi ve askeri eğitim aldığı ortaya çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne teslim olan “Doktor” kod adlı PKK itirafçısının verdiği bilgilere göre, Kurtulan ile Bayındır, kampta 3 ay kaldı.
Örgütte üst düzey görev alan kadın itirafçı; milletvekillerine kendisinin siyasi eğitim verdiğini söyledi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2 yıl bir devlet hastanesinde doktorluk yapan, ardından da örgüte katılan itirafçı, şehir örgütlenme eğitimi alan Fatma Kurtulan’ın bu tarihten itibaren, PKK’nın sözde Özgür Kadın Birlikleri (YJA STAR) bölge sorumlusu olduğunu iddia etti. PKK içinde kurulan kadın terör örgütleri, Abdullah Öcalan’ın İmralı’dan verdiği talimatla, 2005 yılında birleştirilmişti.
bulletfromhell
11-11-2007, 11:40
ağa konuları birleştir istersen...aynı haber aşağıdaki linktede açılmış...
Sende haklısın bu ab meselesi yüzünden kanunlarımızı bile uyguluyamaz hale geldik.Baksana şimdide 301'nci maddeyi kaldırın herkes rahat rahat Türklüğe küfür etsin diyorlar.
ultra-mehmet
11-11-2007, 11:44
daga çıkmıştır hani derlerya karısını yeri koçasının yanıdır....
bulletfromhell
11-11-2007, 11:48
Sende haklısın bu ab meselesi yüzünden kanunlarımızı bile uyguluyamaz hale geldik.Baksana şimdide 301'nci maddeyi kaldırın herkes rahat rahat Türklüğe küfür etsin diyorlar.
aynen öyle..yakında kanun çıkarsa şaşırmam pkk'lılar hakkında kötü konuşanlara hapis cezası diye....iş oraya gidiyoda kimse farkında değil...8 tane kaçırılan askerin hepsinin dtp üyesi olması ve terör bölgesinde görev almaları tesadüfmü ????silahlı kuvvetlere bişey olursa bu memleket duman olur kimse bunun farkında değil....hakkaten kafamın basmadığı bi durum var...bu 8 tane dtp li nasıl olmuşta bi araya gelmiş ve terör bölgesinde görev almışlar...hakkaten çok garip bi durum...yoksa dış gizli servisler silahlı kuvvetlerin içine hain sokmayımı başardılar???
Asker ve millet farkında.Bazıları hariç.
işte bunlar böyle adi insanlar hem bu ülkenin ekmeğini yerler suyunu içerler ardında çıkıp dağlara kalleş eylemler yaparlar askere polise kurşun sıkarlar sonra da hiç bi şey olmamış yaşanmaış gibi birde meclise girerler ulan hangi yüzle orada bulunuyorsunuz yazıklar olsun size bee adi teröristler ve yandaşları
konular birleştirilmiştir
Arkadaşlar
bu tür konularda bazılarının hayran oldugu her defasında önümüze konulan AB kriterlerine dekmokrasisine göre biz bir şey yapamıyoruz
Ama Ab üyesi İspanyada 1995 yılında askeri araca bomba atan biri kadın biri erkek iki eta militanına 1253 yıl hapis cezası veriliyor
Efendim karı bizde millet vekili
kocası dagda militan
olabilir efendim olabilir
Demokrasi var Ab kriterleri var
Demekki Türk'ün canı ucuz Ülkesi bedava
Ab üyesi ülkesi değerli insanlarının canı çok kıymetli
bulletfromhell
11-11-2007, 13:17
Arkadaşlar
bu tür konularda bazılarının hayran oldugu her defasında önümüze konulan AB kriterlerine dekmokrasisine göre biz bir şey yapamıyoruz
Ama Ab üyesi İspanyada 1995 yılında askeri araca bomba atan biri kadın biri erkek iki eta militanına 1253 yıl hapis cezası veriliyor
Efendim karı bizde millet vekili
kocası dagda militan
olabilir efendim olabilir
Demokrasi var Ab kriterleri var
Demekki Türk'ün canı ucuz Ülkesi bedava
Ab üyesi ülkesi değerli insanlarının canı çok kıymetli
e abi her zaman söylüyorum...sen AB'ye girecem diye yarı beline kadar eğilirsen arkana geçip 3 puan almak isteyen çok olur...dik duracaksın...1 cm. yükselmek için 1 metre eğilirsen olacağı budur....:mad2: :devilprv: :mad2: :devilprv: :mad2: :devilprv:
ŞAVKÇI09
11-11-2007, 16:02
Kocası dağda olsa ne yazar kendisi mecliste olduktan sonra
gacvokem
11-11-2007, 16:25
vay vatanı bölmek için bu vatanı savunan askerimize kurşun sık sonra bu vatanın meclisine gir bu vatanın ekmeğini ye zehir zıkkım olsun
Bu kadın nasıl vekil olur? İşte dağdaki Fatma Kurtulan'ın vatana ihanet fotoğrafı!
Bu kepazelik, bu rezillik, bu skandal dünyada inanın bizden başka ülkede olmaz!!! İtirafçı kadın doktor, eşi dağda olan DTP'li Fatma Kurtulan'la ilgili şok bilgiler verdi. Ortaya akıl almaz bu belgeler çıktı. DTP'li Fatma Kurtulan da Kandil Dağı'nda eğitim görmüş!
Recep CANPOLAT'ın haberi
DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan, Hakkari'deki operasyonda kaybolan 8 askeri almak için Kuzey Irak'a giden DTP Heyeti'ndeydi. Üzerine terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri serilmiş masada, PKK'lıların hazırladığı tutanağa imza atıp, ellerini sıkınca tepkileri üstüne çekti.
Ardından, 1992 yılında evlendiği eşi Salman Kurtulan'ın hâlâ Kuzey Irak'taki PKK kamplarında olduğu ortaya çıktı. Örgütün üst düzey yöneticileri arasında yer alan Salman Kurtulan'ın Strasburg'da, Avrupa Parlamentosu'nun önünde, Abdullah Öcalan için açlık grevi yaptığı da anlaşıldı.
Fatma Kurtulan, nikahtan 4 gün sonra dağa çıktığı söylenen eşiyle ilgili iddiaları önce "özel konum" diyerek yanıtsız bıraktı, ardından "13 yıldır görmüyorum" açıklamasını yaptı.
'DÜZ OVADA SİYAST'E İNDİ!
Fakat, son kongrede tüzüklerine demokratik özerklik maddesini ekleyen DTP'nin tartışmalı milletvekili Fatma Kurtulan'ın kendisinin de PKK Kadın Gerilla Birlikleri'nin (YAJK) askeri kanadında yer aldığı ortaya çıktı.
Kurtulan'ın YAJK askeri kanadında yaklaşık bir sene görev yaptığı, şehir ve kırsal gerilla eğitiminde aktif rol aldığı öğrenildi.
Only the registered members can see the link'li milletvekilinin YAJK'ta kalmak istediği ancak terör örgütünün sözde hiyeraşik yapısı gereği, HPG Silahlı Birlikleri Komutanı olan eşi Salman Kurtulan'la aynı kolda görev alamayacağından Türkiye'ye gönderildiği belirtildi.
ArdIndan PKK'nın şehir organizasyonunda görev alan Kurtulan'ın, 2003 yılında da, DTP Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır ile birlikte Şehit Harun Kampı'nda siyasi ve askeri eğitim aldığı ortaya çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teslim olan "Doktor" kod adlı PKK itirafçısının verdiği bilgilere göre, Kurtulan ile Bayındır, kampta 3 ay kaldı.
Örgütte üst düzey görev alan kadın itirafçı; milletvekillerine kendisinin siyasi eğitim verdiğini söyledi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2 yıl bir devlet hastanesinde doktorluk yapan, ardından da örgüte katılan itirafçı, şehir örgütlenme eğitimi alan Fatma Kurtulan'ın bu tarihten itibaren, PKK'nın sözde Özgür Kadın Birlikleri (YJA STAR) bölge sorumlusu olduğunu iddia etti. PKK içinde kurulan kadın terör örgütleri, Abdullah Öcalan'ın İmralı'dan verdiği talimatla, 2005 yılında birleştirilmişti.
Yazıklar olsun bunlara birde meclise sokuyorlar bu kadını ya
yilmaz35
12-11-2007, 01:11
Yazıklar olsun bunlara birde meclise sokuyorlar bu kadını ya
meclise giriyor her ay bir çuvalda maaş alıyor
zabataygatör
12-11-2007, 01:22
vay serefsizler vay bunu size odeticez..agir agir cikarticaz bunu sizden
gacvokem
12-11-2007, 01:29
senden benden kesilen vergilerle maş alıyor adiler
hallederiz
12-11-2007, 08:34
meclise girmek fabrikada işçi olmaktan bence daha kolay..çünkü sabıkalı olanları fabrikada işçi olarak çalıştırmıyorlar
hatta çöp bile toplatmıyorlar
trilobid
12-11-2007, 09:53
çok yazık yaa çok yazık.ne hallere geldik.
ateşelektronik
12-11-2007, 10:06
Biz yıllardır düşmanlarımızı hep dışarıda aradık..OYSA DÜŞMAN HEP YANIMIZDAYDI...Zavallı meclisi kimleri ağarlamadi ki (belki istemeye istemeye)...Hasan Mezarcılarmı,Şevki Yılmazlarmı,Engin Civanlarmı,naylon faturadan dolayı yargılanıp sonra bakan olanlarımı hapis yatıp milletvekili hatta bakan hatta başbakan hatta hatta CUMHURBAŞKANI OLANLARIMI BİR YANDANDA İKİ DİLİM BAKALAVA YÜZÜNDE HAPİS YATAN"ÇOCUKLARMI"...BEN ARTIK BİZİ"İLAHİ BİR GÜÇÜN" KORUDUĞUNA İNANIYORUM BİR VATANDAŞ OLARAK BAŞKA HİRBİR ŞEYE İNANCIM VE GÜVENCİM KALMADI...
yargıç_1
12-11-2007, 10:10
meclise girmek fabrikada işçi olmaktan bence daha kolay..çünkü sabıkalı olanları fabrikada işçi olarak çalıştırmıyorlar
hatta çöp bile toplatmıyorlar
doğru söylüyorsun gerçekten haklısın.inanılacak gibi değil
Konular Birleştirlmiştir!!!
klavyene sağlık aynı fikirdeyim ama mereak etme hiç ama hiç kimse bizi parçalayamaz:nono::
Bundan asla süphem olmadi Kiclarini yikamaktan aciz üc bes capulcumu 7 düvelin yikamadigini mi yikacak.