PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gerekli cevap alınmıştır

leyla
10-11-2007, 21:53
konu açmadan kuralları okuyayayım dedim...

forum kuralları 12.madde dikkatimi çekti..(yök....gibi)
mesajla sordum.
Only the registered members can see the link
.cevabını aldım....Allah razı olsun....
madde neden konmuş anladım...
cevap hakkı doğduğu için mesaj yazdım..
soru varsa cevabıda olmalı-cevap vermeye izin vermeli.konu kitlenip kişi zan altında bırakılmamalı.hepimiz medeni insanlarız.konuşa konuşa...

Allah'a şükür kinle nefretle işimiz olmaz.Allahtan korkar.kuldanda utanırız.
kimseye gıcığımız yoktur..
yaradılanı severiz..Yaradandan ötürü...
hoşgörü aradık......

mesaj tekrar açtığım için banlanacağımıda biliyorum ,gerek yok...

size forum hayatınızda başarılar...

Allah razı olsun....

zabataygatör
10-11-2007, 21:55
konu açmadan kuralları okuyayayım dedim...

forum kuralları 12.madde dikkatimi çekti..(yök....gibi)
mesajla sordum.
Only the registered members can see the link
.cevabını aldım....Allah razı olsun....
madde neden konmuş anladım...
cevap hakkı doğduğu için mesaj yazdım..
soru varsa cevabıda olmalı-cevap vermeye izin vermeli.konu kitlenip kişi zan altında bırakılmamalı.hepimiz medeni insanlarız.konuşa konuşa...

Allah'a şükür kinle nefretle işimiz olmaz.Allahtan korkar.kuldanda utanırız.
kimseye gıcığımız yoktur..
yaradılanı severiz..Yaradandan ötürü...
hoşgörü aradık......

mesaj tekrar açtığım için banlanacağımıda biliyorum ,gerek yok...

size forum hayatınızda başarılar...

Allah razı olsun....
iyimisin leyla:8[1]:

Simba
10-11-2007, 21:59
leyla her önune gelen burada banlanmıyor biz cogu zaman uyelerimizi uyarıdada bulunuyoruz forumumuza hoşgeldiniz diyorum ve sıcak bir forum ortamında oldugunuzu unutmayın

gacvokem
10-11-2007, 22:05
:))))))

pencere77
10-11-2007, 22:30
:):):) hrealde ban landım diye girmeyecektir belkide

Admin
10-11-2007, 22:38
:):):) hrealde ban landım diye girmeyecektir belkide

Ban konusunda herkesi didik didik inceleyen bir forumda degiliz ama yerlermi karıştı nedir

OLDSMAN
10-11-2007, 23:45
12. Maddeyi kafaya bayağı takmış anlaşılan :)

bulletfromhell
11-11-2007, 00:05
nooluo arkadaşlar...bilen biri banada anlatsın....

COEMAR
11-11-2007, 00:53
nooluo arkadaşlar...bilen biri banada anlatsın....
önemli bir şey yok dostum arkadaşımız bazı forum kurallarını anlamamış ama sonradan olayı çözmüş ama o kadar katı değiliz bunuda pek anlamamış umarız kurallara aykırı davranılmaz ki bu kuralları kimseye uygulamayız kurallar açık ısrarcı olunursa kurallar geçerli oluyor bu konuyuda ona ileteyim ısrarcılık yapmadıktan sonra bir problem doğmuyor raht bir otadfamda herkes dileğince paylaşımda ve muhabbette bulunabiliyor umarız arkadaşımız forumumuzdan hoşnut kalır saygılar...:wave:

bulletfromhell
11-11-2007, 00:57
önemli bir şey yok dostum arkadaşımız bazı forum kurallarını anlamamış ama sonradan olayı çözmüş ama o kadar katı değiliz bunuda pek anlamamış umarız kurallara aykırı davranılmaz ki bu kuralları kimseye uygulamayız kurallar açık ısrarcı olunursa kurallar geçerli oluyor bu konuyuda ona ileteyim ısrarcılık yapmadıktan sonra bir problem doğmuyor raht bir otadfamda herkes dileğince paylaşımda ve muhabbette bulunabiliyor umarız arkadaşımız forumumuzdan hoşnut kalır saygılar...:wave:
usta arkadaşımız bu forumda CABBARİ'yi görmüştür ondan korkmuştur...:puah: :puah: :puah: :puah:

COEMAR
11-11-2007, 01:05
adamın ismi bile yetiyor CABBARİ:D

kucer06
11-11-2007, 01:06
Hiç böyle bir şey görmemiştim.

bulletfromhell
11-11-2007, 01:09
adamın ismi bile yetiyor CABBARİ:D
abi adamın hem ismi haşmetli hemde yılanlarla falan uğraşıyo...çocukcağızın gözü korkmuştur....:puah: :puah: :puah: :puah:

pencere77
11-11-2007, 01:15
abi adamın hem ismi haşmetli hemde yılanlarla falan uğraşıyo...çocukcağızın gözü korkmuştur....:puah: :puah: :puah: :puah:

cabbari yazdıklarını okumasın:) :) :) :sunglasses2:

bulletfromhell
11-11-2007, 01:18
cabbari yazdıklarını okumasın:) :) :) :sunglasses2:
niye üstüme yılanlarınımı salar????:puah: :puah: :puah:

pencere77
11-11-2007, 01:23
niye üstüme yılanlarınımı salar????:puah: :puah: :puah:

yılan mı salar balık mı salar bilemem:D :D :D :D :D :puah: :puah:

fazla uğraşma derim.sonuçta co admin kendileri.:sunglasses2: :sunglasses2: :sunglasses2: :sunglasses2:

bulletfromhell
11-11-2007, 01:28
yılan mı salar balık mı salar bilemem:D :D :D :D :D :puah: :puah:

fazla uğraşma derim.sonuçta co admin kendileri.:sunglasses2: :sunglasses2: :sunglasses2: :sunglasses2:
yok birader sen merak etme...biz hepimiz CABBARİ'nin derin hoşgörüsünü bildiğimiz için rahatça ona şaka yapabiliyoruz...e Allah'a şükür daha hiç sınırıda geçmedik....zaten CABBARİ bunlara reaksiyon verecek olsa hiç bu şakaları yapmayız ona...zaten bu forumda onunla bi ben uğraşıyorum bide muzo usta....esas benden size tavsiye,bizden başka kimse uğraşmasın CABBARİ'yle...valla yeni bi anaconda getirtmiş amazon ormanlarından...aynı anda 5 kişiyi birden yutabilir....:puah: :puah: :puah: :puah: :wave:

COEMAR
11-11-2007, 01:35
yok birader sen merak etme...biz hepimiz CABBARİ'nin derin hoşgörüsünü bildiğimiz için rahatça ona şaka yapabiliyoruz...e Allah'a şükür daha hiç sınırıda geçmedik....zaten CABBARİ bunlara reaksiyon verecek olsa hiç bu şakaları yapmayız ona...zaten bu forumda onunla bi ben uğraşıyorum bide muzo usta....esas benden size tavsiye,bizden başka kimse uğraşmasın CABBARİ'yle...valla yeni bi anaconda getirtmiş amazon ormanlarından...aynı anda 5 kişiyi birden yutabilir....:puah: :puah: :puah: :puah: :wave:
ya ne anacondası yaw abicim o solucan görse korkar yaw ben tanırım onu siz merak etmeyin :wave:

bulletfromhell
11-11-2007, 01:39
ya ne anacondası yaw abicim o solucan görse korkar yaw ben tanırım onu siz merak etmeyin :wave:
bak sen şu CABBARİ'ye...ağa dedik bağrımıza bastık...bize yılan çiftliğim var dedi..boy boy resimlerini gösterdi...demekki sadece muzo ustayı korkutmak için yapmış hepsini....:puah: :puah: :puah: :puah:

umuter
11-11-2007, 02:35
işte solucanlara dijital fotograf makinesiyle zoom yaparak bakıyorsa koskocaman yılan sanıyordur onları :8[1]: :8[1]:

bulletfromhell
11-11-2007, 12:20
işte solucanlara dijital fotograf makinesiyle zoom yaparak bakıyorsa koskocaman yılan sanıyordur onları :8[1]: :8[1]:
:puah: :8[1]: :puah: :8[1]: :puah: :8[1]:

CABBARİ
11-11-2007, 12:42
usta arkadaşımız bu forumda CABBARİ'yi görmüştür ondan korkmuştur...:puah: :puah: :puah: :puah:

o kadar korkunçta değiliz aslında???

bulletfromhell
11-11-2007, 12:58
o kadar korkunçta değiliz aslında???
ağa ben sonraki mesajlarımda gerekli açıklamaları yaptım...COEMAR usta da katkıda bulundu sağolsun...

CABBARİ
11-11-2007, 13:04
ağa ben sonraki mesajlarımda gerekli açıklamaları yaptım...COEMAR usta da katkıda bulundu sağolsun...

coemar beni kıskanıyor kendisi kediye bile yaklaşamaz o sebeple benim yılanlarıma her zaman merak salmıştır fakat yaklaşamamıştır:)

bulletfromhell
11-11-2007, 13:19
coemar beni kıskanıyor kendisi kediye bile yaklaşamaz o sebeple benim yılanlarıma her zaman merak salmıştır fakat yaklaşamamıştır:)
bilmiyom ağa valla.bide muzo ustaya sormak lazım.... :puah: :puah: :puah:

COEMAR
12-11-2007, 10:38
neyini kıskanacağım ben senin acaba yılanı görsen kaç metre zıplayacaksın havaya onu merak ediyorum bırak sen bu işleri :tomato:

CABBARİ
12-11-2007, 11:34
neyse sulandırmayın siz bu topici
adam zaten öfkelenmiş bize??

temel50
12-11-2007, 11:50
cabbari seni kıskananlar çatlasın

osmann
12-11-2007, 13:21
ben 12. maddeyi yeni okudum. Forum kurallarını okumamıştım açıkçası. Demek leyla dokunulmazlıkların kaldırılmasından yana....
Ne diyelim hayırlısı...Hükümetin neden kaldırmadığını az çok tahmin ediyoruz ama bu formu bilemem...
selametle...

osmann
12-11-2007, 13:22
Bir şey daha... "cabbari" yılan ismimi? tşk.

tike®
12-11-2007, 23:19
ben 12. maddeyi yeni okudum. Forum kurallarını okumamıştım açıkçası. Demek leyla dokunulmazlıkların kaldırılmasından yana....
Ne diyelim hayırlısı...Hükümetin neden kaldırmadığını az çok tahmin ediyoruz ama bu formu bilemem...
selametle...

Bu kuralın dokunulmazlıkla alakası falan yok.Çünkü milletvekili gibi üyelerin oyları ile yönetici secilmiyor:)

Forum hakkında herkes her türlü konu açma veya soru sorma hakkına sahiptir.(Diğer kurallar çercevesinde :) )Ama bunu yapmanın yolu şahıs ismi ile konu açmamaktır.Soruyu genel sorarsınız ilgili kişiler cevap verir.İki kişi arasındaki sorularıda pm yolu ile sorabilirsiniz.

Bu kural olmasaydı kesin her ay CABBARİ için 15-20 konu açılırdı:)CABBARİ forumdan giderse bizde kuralı kaldırırız :) Umarım yukarıdaki açıklama yeterli olmuştur.

Kolay Gelsin...

*KURAL 12Forumda yonetcilere karşı acılan konulara uyarı verilmeyecektir.Ve 3 gün süreyle banlanacaktır.Ve halada devam ediyorsa süresiz banlanacaktır.

bulletfromhell
12-11-2007, 23:31
:puah: :puah: :puah: :puah: Allah iyliğini vermesin...CABBARİ bu forumun en favori adamı...isminin manasını bilmiyoruz...gerçek adınıda bilmiyoruz...sadece yılanlara karşı büyük bi sempatisi var....akşam akşam güldürdün beni Allah ta seni güldürsün....:puah: :puah: :puah: :puah:

bulletfromhell
12-11-2007, 23:35
Bu kuralın dokunulmazlıkla alakası falan yok.Çünkü milletvekili gibi üylerin oyları ile yönetici secilmiyor:)

Forum hakkında herkes her türlü konu açma veya soru sorma hakkına sahiptir.(Diğer kurallar çercevesinde :) )Ama bunu yapmanın yolu şahıs ismi ile konu açmamaktır.Soruyu genel sorarsınız ilgili kişiler cevap verir.İki kişi arasındaki sorularıda pm yolu ile sorabilirsiniz.

Bu kural olmasaydı kesin her ay CABBARİ için 15-20 konu açılırdı:)CABBARİ forumdan giderse bizde kuralı kaldırırız :) Umarım yukarıdaki açıklama yeterli olmuştur.

Kolay Gelsin...
valla ağa bu kurala rağmen CABBARİ ile ilgili en az 5-6 konu ben açtım...kucer06 1 tane konu açtı...yanılmıyosam TARANTİNO 1-2 konu açtı...muzo usta açtımı bilmiyorum...amacımız gırgır şamata olduğu için ban yemedik..yoksa tabiiki aleyhte bi konu açılırsa,şeriatın kestiği parmak acımaz....

uykucu
13-11-2007, 00:00
evet
bende istemem hiçbir arkadaşımın banlanmasını
onun için derim ki
lütfen kuralları okuyunuz ve uyunuz
saygılarımla

COEMAR
13-11-2007, 01:16
Bu da hoş olmuş :puah: :puah:

bulletfromhell
13-11-2007, 01:17
Bu da hoş olmuş :puah: :puah:
abi ne diyosun,2 saat koptum ben ona...:puah: :puah: