Orijinalini görmek için tıklayınız : GoldMaster 4000-9000 Serisi POLSAT OK-11.11.2007
Dosyayı kanal yükleme loader ı ile kanal yükler gibi atacaksınız...
Kanal listeniz dosya yüklendikten sonra değişir...
S.Vievler,d+ ve polsat paketi keyleri düzenlenmiştir...
İyi seyirler...
GoldMaster 4000-9000 Serisi S*X VİEW(Kapandı)-POLSAT OK 11.11.2007
Aktv teşekkur ederiz
pencere77
12-11-2007, 00:54
bu hafta içinde bu yazlımı atabilirim.
Yazılım degil bu kanal listesi aslında ama içinde keyleri elle girildigi için herkes kullanabilir
pencere77
12-11-2007, 00:56
vazgeçtim yüklemiycem.bu kanal listesi ayrıca sanırım.uzantısı std çünkü.
vazgeçtim yüklemiycem.bu kanal listesi ayrıca sanırım.uzantısı std çünkü.
Ben burada dedim :) Only the registered members can see the link
pencere77
12-11-2007, 00:59
Ben burada dedim :) Only the registered members can see the link
okunmuştur:)
trilobid
12-11-2007, 02:47
teşekkürler ustalar
acaba vivev deki buyazılar kalıcımıbuda nerden cıktı şimdi
yeni yazılım varmı vievler için
acaba vivev deki buyazılar kalıcımıbuda nerden cıktı şimdi
yeni yazılım varmı vievler için
Bu yazılım degil bir nevi softcam *** viewlerin ne zaman gidecegi belli olmaz
zehirali
12-11-2007, 15:20
izleniyormu bu progaramla****vivevler
izleniyormu bu progaramla****vivevler
wievler kapandı
ayhankeskin
12-11-2007, 22:33
Goldmaster firmasından D+ ve Polsat auto olan yazılım bekliyoruz, böyle günü kurtarmaya yönelik yazılım değil. Bunu yüklesen ne olcak sanki 2 gün sonra *** değiştiğinde ne olcak. Lütfen böyle komik olmayın. İşi biraz ciddiye alın lütfen. Diğer marka cihazlar bunu yapıyor.
Goldmaster firmasından D+ ve Polsat auto olan yazılım bekliyoruz, böyle günü kurtarmaya yönelik yazılım değil. Bunu yüklesen ne olcak sanki 2 gün sonra *** değiştiğinde ne olcak. Lütfen böyle komik olmayın. İşi biraz ciddiye alın lütfen. Diğer marka cihazlar bunu yapıyor.
Ben size yardımcı olmak adına verdim bu softcam veya kanal listesini ne derseniz deyin goldmaster firması gelipte burada bunu vermez:warn:
emeğinize teşekkürler arkadaşlar.
Arkadaşlar çalışmalrınızdan dolayı teşekürler ancak uzantısı tft olan dosya varmı?
pencilvania
18-11-2007, 23:00
Ben size yardımcı olmak adına verdim bu softcam veya kanal listesini ne derseniz deyin goldmaster firması gelipte burada bunu vermez:warn:
teşekkürler kosovalı
Yanlız benim cihaza olmadı hatırlatıyım..ya 01-veya03 verdi hataların karşılıklarını biliyorum..
Ve birde şu goldmaster forum yerini vermişsiniz ya ben hiç beyenmedim bizim sitede işi yok bence..Siteye bir giriyorsun bir giremiyrsun.Bir herşeyi yapıyorsun bir bilgilerinizin güncellenmesi lazım diyor giriyorsun hiç bir şey olmayan bir sayfa bilginize ve alakanıza...:46: :smiles22: :yell:
zehirali
29-11-2007, 14:39
polsat kanaları bu yazılımla izleniyormu??
Konu eski oldugu için kapanmıştır arkadaşlar..