Orijinalini görmek için tıklayınız : internet üzerinden sms
ferhattam35
12-11-2007, 14:19
Arkadaşlar internet üzerinden cep telefonlarına ücretsiz sms gönderebileceğimiz bir site var mı bildiğiniz..Bu arada bu konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın çünkü bu konuyla ilgili diğer başlıklar kapatılmıştı..
Arkadaşlar internet üzerinden cep telefonlarına ücretsiz sms gönderebileceğimiz bir site var mı bildiğiniz..Bu arada bu konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın çünkü bu konuyla ilgili diğer başlıklar kapatılmıştı..
Şu an için yok turkcell ve aveanin kendi sitelerinden yollanıyor ama ilk basta 2 kontor ile ucretlendiriliyor .Vodafone sitesindede gunde 10 sms ücretsiz
Only the registered members can see the link üye ol dünyanın istediğin yerine sms yolla.günlük 10 sms hakkınız var galiba
muhammedkapar
21-11-2007, 18:00
arkadaşlar sms göndermek istiyorum nasıl oluyor
arkadaşlar sms göndermek istiyorum nasıl oluyor
dostum yukarda yazılan mesajları okumuyor musun anlatıyorlar ya işte
Only the registered members can see the link bu siteye kaydol gönderırsın
murat6327
05-12-2007, 12:17
kardeş bende bitane program varda işe yaramıyor herhalde am istersen yinede yollarım
ferhattam35
05-12-2007, 17:34
birçok program var ama dediğin gibi hemen hemen hiçbirisi işe yaramıyor..wadja.com dan da üye olunamıyor nedense..zannedersem yine turkcellin webmesajcelline devam edicez :)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
wadja üye ol...oldukytan sonra en basitçe adres çubuğuna
Only the registered members can see the link
yaz direk sms gönder nereye istersen süper site
üye olmadan sms gönderemezsinn
lordlordleon
14-12-2007, 23:50
üye oldum sayfaya yolladım kendi numarama hala bekliyorum hala bekliyorum teşekkürler
®adakoglu
15-12-2007, 00:10
Siteye üye olunca mesaj geliyor.
®adakoglu
15-12-2007, 00:13
üye oldum sayfaya yolladım kendi numarama hala bekliyorum hala bekliyorum teşekkürler
Mesaj hemen geliyor.Test ettim hemen geldi.
hallederiz
15-12-2007, 00:16
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
wadja üye ol...oldukytan sonra en basitçe adres çubuğuna
yaz direk sms gönder nereye istersen süper sitedeneyelim bakalım
lordlordleon
15-12-2007, 00:31
Mesaj hemen geliyor.Test ettim hemen geldi.
benim bu gece kafam dalgın biraz galiba bilgi için teşekkürler :45: :present:
Ben şimdi denedim üye oldum hemen gönderdim