Orijinalini görmek için tıklayınız : Nextvision Nv 8050 Dci *** Yardim Lutfen
YA Arkadaslar bundan 2. 3 gün önce bulletfromhell ve kosovali arkadaslar sagolsun yardimci oldular
arkadaslar nextvision nv-8050 dci sari mavi yesil emu aktiv yapacaksin keyleri
o sekil de yaptim orda kosovali arkadasimin sundugu keyleride indirdim tabi dogru keyimi indirdim VE keyleri sunnykeyloader.exeylede tekrar bigisayardan receivere yüklüyorum ve ginede olmuyor bilmiyorum arkadaslar ve ben hangi keyleri indirmen lazim .
ve astra 19,2 deki premieleri izliyemiyorum daha 2ve 3 gün öce attigim yeni yazilim H/W12.01.A5 ATtim ve emu aktif kanal kilidi acik ginede
sifreli kanallari izliyemiyorum izlemem icin neler yapmam lazim lütfen yardimci olmanizi istiyorum.
SELAMLAR :praying:
SIFO
Siz yazılım olarak nextvisionmu attınız. eger öyleyse nextvision yazılımında cogu kanal malesef acmıyor en son stream yazılımı yukleyiniz o zaman tpsler auto izleyebilirsiniz..
Classico Menüyükle Dostum Nextvision U Aratmaz. çok Pratik
Siz yazılım olarak nextvisionmu attınız. eger öyleyse nextvision yazılımında cogu kanal malesef acmıyor en son stream yazılımı yukleyiniz o zaman tpsler auto izleyebilirsiniz..
kosovali hocam en son stream yazılımı yukleyiniz diyorsunuz nerden bula bilirim
bunu yükleme yaptigimda *** girme gerekmiyormu geriyorya nasil yükleme yapacagiz yada hangi *** dosyalarini indirecegiz *** dosyalarini elle girecegiz yoksa keyloderle yükleyecegiz nasil olacak bu is .
birde ömer77 arkadasimiz Classico Menü yükle diyor bu senin dedigin streamyaziliminin icindemi bu menü
hocam kafanizi agritacagim bu isi becere kadar yardimci olmani istiyorum sagolun.
selamlar
sifo:praying:
kimse yokmu arkadaskar .
yadim edecek
arkadaslar kimse yokmu ya bir yardimci olsaniz ne olur sanki
buradan indir BM-8200CI HW-12.01.A5_Fech_070611.zip (Only the registered members can see the link)
wetin arkasim sagol suana kadar yüklemedigim yazilim kalmadi ama nedense bir türlü sifreli kanallari acamadim yani piremileri (19,2) ne yapman lazim hangi *** dosyalarini indirmem lazim (NEXTVISION nv-8050 dci) hihazda 1 sütünda 6 tane id ler var 2stünda 2tane indexler var 3 sütünda 16 tane keyler var yani rakam olarak suan internette takip ettigim kadariyla *** dosyalari
tam 32 rakam ama benim cihazda 24 RAKAM var peki bu nasil olacak benim cihaza uygun *** dosyalarini nerden bula bilirim arkadaslar bir asiklik getirirseniz cok iyi olacak lütfen
sifo
saygilarimla
wetin arkasim sagol suana kadar yüklemedigim yazilim kalmadi ama nedense bir türlü sifreli kanallari acamadim yani piremileri (19,2) ne yapman lazim hangi *** dosyalarini indirmem lazim (NEXTVISION nv-8050 dci) hihazda 1 sütünda 6 tane id ler var 2stünda 2tane indexler var 3 sütünda 16 tane keyler var yani rakam olarak suan internette takip ettigim kadariyla *** dosyalari
tam 32 rakam ama benim cihazda 24 RAKAM var peki bu nasil olacak benim cihaza uygun *** dosyalarini nerden bula bilirim arkadaslar bir asiklik getirirseniz cok iyi olacak lütfen
sifo
saygilarimla
anlasildi kimse yok
saygilarimla
Herşey yerli yerinde arkadaşım modeline göre topic var girip bakabilirsin..
Herşey yerli yerinde arkadaşım modeline göre topic var girip bakabilirsin..
selam
H CAKIR arkadasim tsk tamam da ne topic arkadasim suraya iki satir daha fazla aciklama yapsan arkadasim ayrintili bir sekilde ne olur.
gecenlerde stream yazilim yükledim premieler ve l.........i.. tv acikti suan onlarda gitti yani tekrar elle *** verdigiz zaman aciliyormus bir sürü *** verdim ginede acilmadi mesala 19,2 den premiere hangi *** dosyalari indirecegiz ve hangi yere *** verecegiz arti l,,,,,,,,,i .....tv de yani su sorunlari bir türlü asamadim siz arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.
cihaz nextvision nv-8050 dci
h\w 12.01.A5
saygilarimla
sifo selamlar:wave:
selam
H CAKIR arkadasim tsk tamam da ne topic arkadasim suraya iki satir daha fazla aciklama yapsan arkadasim ayrintili bir sekilde ne olur.
gecenlerde stream yazilim yükledim premieler ve l.........i.. tv acikti suan onlarda gitti yani tekrar elle *** verdigiz zaman aciliyormus bir sürü *** verdim ginede acilmadi mesala 19,2 den premiere hangi *** dosyalari indirecegiz ve hangi yere *** verecegiz arti l,,,,,,,,,i .....tv de yani su sorunlari bir türlü asamadim siz arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.
cihaz nextvision nv-8050 dci
h\w 12.01.A5
saygilarimla
sifo selamlar:wave:
Şu anda Premiere ' leri açan 2 yazılım mevcut birisi C board size uymuyor , diğeri ise stream yazılımlardır .. Premiere ' ler au bu yazılımda ama bazı buglar var sağlıklı çalışmıyor.. İsterseniz denersiniz..
Yazılımlar Burada
Only the registered members can see the link
mehmet13
26-11-2007, 16:47
slm bende new next nw5050d dijital makina varmenü sunny benziyo bunun yazılımı lazım bilen varsa yardım edecek arkadaşlara şimdiden tşk
mehmet13
26-11-2007, 16:52
slm newnext nw5050d yazılımı lazım bilen varsa yardım edecek arkadaşlara tşk
slm bende new next nw5050d dijital makina varmenü sunny benziyo bunun yazılımı lazım bilen varsa yardım edecek arkadaşlara şimdiden tşk
slm newnext nw5050d yazılımı lazım bilen varsa yardım edecek arkadaşlara tşk
Cihazınızın kaon boardlu olduğundan eminmisiniz ? Emin değilseniz yüklemenizi tavsiye etmem..
Şu anda Premiere ' leri açan 2 yazılım mevcut birisi C board size uymuyor , diğeri ise stream yazılımlardır .. Premiere ' ler au bu yazılımda ama bazı buglar var sağlıklı çalışmıyor.. İsterseniz denersiniz..
Yazılımlar Burada
:clap2:: :45:
verdigin ling calismiyor arkadasim
ilgilenirsen deneyecegim
SELAM HCAKIR arkadasim ilgine anlayisina bilgilerine hayranligimi söylemek isterin
ama nedense su soruma inanki bi rcevap alamadim
diyenlim ki keyler degisti benim cihaza hangikey dosyalarini indirecegim
ve yeni verilecek keylerin yazilacagi yerler hangisi mesala 19,2 den premielerin keylerini vermek istiyorum hangisine verecem BENIM CIHAZA UYGUN HANGISI C R Y P T O W O R K S , N A G RAVISON1 , N A G R AVISION II ,VIACCESS,BISS IRDETO, BATACRYPT YANI PREMIEREYI ACMAK ISTIYORUM ACAMIYORUM SU YANIT GELIYOR BATACRYPT
BUDA BENIM CIHAZIMDA *** YAZILAN YERDE YOK NEGI SEYLER YAPMAM LAZIM BU konuyada aciklik getirilirse iyi olur inaniyorumki baya arkadaslarinda isine yarayacak
saygilarimla :praying:
sifo
mehmet13
27-11-2007, 11:04
Cihazınızın kaon boardlu olduğundan eminmisiniz ? Emin değilseniz yüklemenizi tavsiye etmem..
slm cihaz koon boordlu deyil eyer olsaydı bildigim kadarıyla kumanda sunny kaon marka kumandalar birbirine uyar bildigim kadarıyla suuny kumandası uymuyor ama menü tıpatıp aynı çogu özellikleri aynı kanal veya sıralama ve tp yüklemesi birçok özllik aynı sistem bilgisine girdigim zaman şunlar yazıyo kullanıcı tercigi ok sistem bilgisi model fta donanım versiyonu1.01 yazılım versiyonu1.0.9 yazılım tarihi 09.34.23 mart 25.2006 bot versiyonu 1.0.0 data versiyonu 10h bilgiler bunlar saygılar
slm cihaz koon boordlu deyil eyer olsaydı bildigim kadarıyla kumanda sunny kaon marka kumandalar birbirine uyar bildigim kadarıyla suuny kumandası uymuyor ama menü tıpatıp aynı çogu özellikleri aynı kanal veya sıralama ve tp yüklemesi birçok özllik aynı sistem bilgisine girdigim zaman şunlar yazıyo kullanıcı tercigi ok sistem bilgisi model fta donanım versiyonu1.01 yazılım versiyonu1.0.9 yazılım tarihi 09.34.23 mart 25.2006 bot versiyonu 1.0.0 data versiyonu 10h bilgiler bunlar saygılar
Olmaz siz kaon boardlu yazılımlarını yükleyemezsiniz..
:clap2:: :45:
verdigin ling calismiyor arkadasim
ilgilenirsen deneyecegim
SELAM HCAKIR arkadasim ilgine anlayisina bilgilerine hayranligimi söylemek isterin
ama nedense su soruma inanki bi rcevap alamadim
diyenlim ki keyler degisti benim cihaza hangikey dosyalarini indirecegim
ve yeni verilecek keylerin yazilacagi yerler hangisi mesala 19,2 den premielerin keylerini vermek istiyorum hangisine verecem BENIM CIHAZA UYGUN HANGISI C R Y P T O W O R K S , N A G RAVISON1 , N A G R AVISION II ,VIACCESS,BISS IRDETO, BATACRYPT YANI PREMIEREYI ACMAK ISTIYORUM ACAMIYORUM SU YANIT GELIYOR BATACRYPT
BUDA BENIM CIHAZIMDA *** YAZILAN YERDE YOK NEGI SEYLER YAPMAM LAZIM BU konuyada aciklik getirilirse iyi olur inaniyorumki baya arkadaslarinda isine yarayacak
saygilarimla :praying:
sifo
Hakkımdaki düşündekleriniz için teşekkur ederim..
12.01.A5 Cihazda premiere izlemek istiyorsanız buradan hw nize uygun olanı kup230 ile engineer modda yükleyin ..
Bu yazılımda Pw Au olarak çalışmakta ama bazı sorunlar var donma yapıyor pw ' de .. Sorun düzeltilecektir..
Olmaz siz kaon boardlu yazılımlarını yükleyemezsiniz..
Hakkımdaki düşündekleriniz için teşekkur ederim..
12.01.A5 Cihazda premiere izlemek istiyorsanız buradan hw nize uygun olanı kup230 ile engineer modda yükleyin ..
Bu yazılımda Pw Au olarak çalışmakta ama bazı sorunlar var donma yapıyor pw ' de .. Sorun düzeltilecektir..
tesekürler HCAKIR arkadasim ben bu yazilimi attim 3 gün premiere ve l.........g
tv ler acikti sonra hepside perde arkasi oldu suan hic birride acik degil simdi HCAKIR hocam yeni keylerimi verecegiz yada yeni yazilimmi bekleyecegiz hocam.
sifo
selamlar
tesekürler HCAKIR arkadasim ben bu yazilimi attim 3 gün premiere ve l.........g
tv ler acikti sonra hepside perde arkasi oldu suan hic birride acik degil simdi HCAKIR hocam yeni keylerimi verecegiz yada yeni yazilimmi bekleyecegiz hocam.
sifo
selamlar
Au için yazılım bekleyeceğiz.. Ama normal keylerle kanal açılırsa *** girerek de izlersiniz..
Au için yazılım bekleyeceğiz.. Ama normal keylerle kanal açılırsa *** girerek de izlersiniz..
tesekür HCAKIR HOCAM bilgilendirdigin icin hangi *** dosyalarini indirecegiz benim cihaza göre.
varol sagol
saygilarimla:45: