PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üzülerek söylüyorum.yine şehit verdik...

osmann
13-11-2007, 14:58
Gabar dağında 4 asker şehit oldu, 9 asker yaralandı. Şırnak'taki Gabar dağında terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonda güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada 4 askerin şehit olduğu, 9 askerin yaralandığı, yaralılardan 5'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

(ANKA)

Allahın cezalar..ı. Umarım özel harekatı hemen devreye sokarlar.
Allah şehitlerimize rahmet etsin. ailesine sabırlar versin.

lordlordleon
13-11-2007, 15:07
paylaşım için sağol ellerine kollarına sağlık bizi bekletiyorlar ne bekliyoruz bakalım asker catışmasın bunlar gerilla savaşı istiyor bizimkiler f-16larla bombalıyor ucaklarla bordo bereliler özel hareket girelim çatışmaya diyor hala verecekler izin asker bitipte sıra onlara gelince artık galiba yada benmi aksini düşünüyorum

kucer06
13-11-2007, 15:25
Evet o bölgelerde askerin biraz daha geri plana çekilerek özellikle polis özel harekat timleri ile bordo bereli özel harekat timlerimizin bölgeye girmeleri çok faydalı olur kanısındayım.Bir tabur askerin yapacağı işi 3 kişi ile yaparlar.Bu köpeklerin dillerinden ancak onlar anlar.

MUTAF
13-11-2007, 16:23
siteye bir link versem ama yasak olurmu. veya ceza alırmıyım.. biz TÜRKler için neler sölediklerini okumanızı istiyorum.Hain pkk yandaşı bir websitenin linkini koymak istiyorum. İzin varmıdır acaba..?

CABBARİ
13-11-2007, 16:59
siteye bir link versem ama yasak olurmu. veya ceza alırmıyım.. biz TÜRKler için neler sölediklerini okumanızı istiyorum.Hain pkk yandaşı bir websitenin linkini koymak istiyorum. İzin varmıdır acaba..?

linke gerek yok
neyin ne oldugu belli zaten polemik olışmasın
selametle

savaş17
13-11-2007, 17:34
allah topunun belasını versin şerefsiz satılmış abd uşakları allah sizin belanızı versin şehitlerimizin kabirleri nur mekanları cennet olsun

umuter
13-11-2007, 17:37
şehit olanlardan biri üsteğmen allah ailelerine sabır versin tüm şehitlerin
askeriye ve polis asla unutmasın ki bu pkk lılar basite alınacak kadar eğitimsiz değiller !!! üst rütbelere kadar bi çok subayımızı da şehit ediyorlar hadi asker eğitimsiz acemi diyoruz ama üsteğmen de az eğitim almıyor yani o yüzden tüm askerlerimizn bunlara karşı dikkatli olması lazım çünkü adamlar kalleşçe çatışıyor pek karşına çıkmıyo ve tuzaklarla pusularla timlerin sistemini bozuyor en önemlisi motivasyonunu bozuyo timin

Simba
13-11-2007, 17:39
Allah rahmet eylesin :(

osmann
13-11-2007, 18:04
şehit olanlardan biri üsteğmen allah ailelerine sabır versin tüm şehitlerin
askeriye ve polis asla unutmasın ki bu pkk lılar basite alınacak kadar eğitimsiz değiller !!! üst rütbelere kadar bi çok subayımızı da şehit ediyorlar hadi asker eğitimsiz acemi diyoruz ama üsteğmen de az eğitim almıyor yani o yüzden tüm askerlerimizn bunlara karşı dikkatli olması lazım çünkü adamlar kalleşçe çatışıyor pek karşına çıkmıyo ve tuzaklarla pusularla timlerin sistemini bozuyor en önemlisi motivasyonunu bozuyo timin

yazdıklarına paralel bir yazı...
bugün okudum. aşağıya alıntı yapıyorum;
"ABD bundan 5-6 yıl önce beş bin Kürdü Pasifik’teki Guam adasına götürdü ve onları komando olarak yetiştirdi. ABD’li ve İsrailli subaylar, uzmanlar, elemanlar bunlara gerilla savaşının bütün inceliklerini ve ustalıklarını öğrettiler. Ellerinde en modern silahlar ve cihazlar var. Sokağa dökülen, taşkınlık yapan, bazen cam çerçeve kıran üniversiteli gençleri copla, göz yaşartıcı gazla, tazyikli suyla dağıtıp kaçırabilirsiniz. PKK’lı terörist cop, mop dinlemez. Çoğu keskin nişancıdır, adamı alnından vurur.
Birkaç hafta önce 12 askerimiz şehit olmuştu ya, işte o çarpışma esnasında bizimkiler PKK tarafından birkaç esir almışlar, bunların ikisi ABD vatandaşıymış. Aslında biz PKK ile değil, ABD ve İsrail ile çarpışıyoruz. "

Dün meclisimizde konuştu namussuz (afedersin)
selametle...

emmi
16-11-2007, 03:41
Arkadaşlar benim oralarda çalıştığım yıllarda özel timler vardı. Bunlar hiç şehit vermediler o dönemlerde nerdeyse. Neden? çünkü bunlarda PKK'nın anladığı dilden mücadele ediyordu da ondan. Ama aklı kendilerinden bir karış önde olan birtakım siyasiler; AB uyum yasaları ve Avrupa Parlemontosundaki uzantıları vasıtasıyla uyum yasaları çerçevesinde dağıtıldılar. PKK bu ölüm timlerinden korktuğu kadar hiçbir şeyden korkmuyordu. Şimdi altı aylık bir komando eğitiminden sonra gençleri tabiki alçakça pusuya düşürüp avlayacaklar. Veya genç teğmenlerimizi. Bu anti savaş harekat biriminin en kısa zamanda yeniden kurularak, çakal sürülerinin anladığı dilden mücadele edilmelidir. Yoksa daha çooook şehitlerimize gözyaşları dökeriz. Karşımızda düzenli ordu yok ki onunla ordumuz savaşsın. Gerilla taktikleriyle savaşan bir sürü var ordunun karşısında. Ama yinede Allah ordumuza zeval vermesin. Otuz yıldır bu ABD ve AB maşalarıyla savaşıyor. Ama arkasında siyasi destek olmayınca, verilen mücadele de tabiki etkisiz kalıyor.
Kardeşim ben onu bunu anlamam. ABD ve AB'ye denilecek ki yabenimlesin ya da teröristlerlesin bu mücadelede deyip, ordumuzun arkasına siyasi desteği de koyacaksın. Kimseyenin hikaye okumasına meydan vermeden süpüreceksin Kuzey Irak'ta dahil. yoksa böyle mıy-mıy politakalarla bu bir otuz yıl daha sürer. Ordan burdan icazet aramıyacaksın. Alamayınca da icazeti; içerde suçlu aramıyacaksın. Tek suçlu var. Oda basiretsiz yöneticilerdir. Gerisi laf-ı güzaftır. Amiyane tabirle boş hikayedir

Saygılar.