Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : dreambox hakkında

kriptex
15-11-2007, 15:34
arkadaslar sızden bı konu hakkında bılgı almak ıstıyorum bana yardımcı olursanız sevınırım bende dm500 model bı dreambox cıhaz var ve bu cıhazın anamenusu ıngılızce ve almanca olarak tercıh yapılabılıyor ben bu cıhaza modeme baglamadan turkce menuye nasıl ayarlayabılırım yada bu turkce menuyu nasıl program olarak atabılırım yardımlarınızı beklıyorum :(

bosborus
18-11-2007, 22:17
mavi tuş addons gemini server çıkıcak ordandan locale seçeneginden türkçeyi yükleyip dil seçeneğinden türkçe yapacaksın

CABBARİ
18-11-2007, 22:23
işte paylaşım bu
teşekkürler bosporus
selametle

anahtar_54
26-12-2007, 20:19
mavi tuş addons gemini server çıkıcak ordandan locale seçeneginden türkçeyi yükleyip dil seçeneğinden türkçe yapacaksın

teşekkür ederim dostum.güzel açııklamışsın.yanlız bu işlemi yaparken cihazın internete bağlı olması gerekiyormu.açıklarsan memnun olurum.

Volkan
26-12-2007, 22:40
teşekkür ederim dostum.güzel açııklamışsın.yanlız bu işlemi yaparken cihazın internete bağlı olması gerekiyormu.açıklarsan memnun olurum.

arkadaşım bu şekilde olması için nete bağlı olman gerekli ama onun yerine cihazında yüklü olan geminiye göre hazırlanmış özel backuplar var onlarda üzerine hem emu hem türkçe dil hemde kanal listesi yüklenmiş durumda bence bu şekilde daha iyi konulara bakarsan benim ve diğer arkadaşların verdiği dosylar mevcut.

mustimusty
27-12-2007, 19:36
İnternete bağlı olman gerekiyor arkadaşın orjinal genimi indiririsen kuramassınnn ilaa net olacakkk yada pc cihaza bağlanıp türkçe dil i netten bulup atacan

anahtar_54
29-12-2007, 11:35
arkadaşım bu şekilde olması için nete bağlı olman gerekli ama onun yerine cihazında yüklü olan geminiye göre hazırlanmış özel backuplar var onlarda üzerine hem emu hem türkçe dil hemde kanal listesi yüklenmiş durumda bence bu şekilde daha iyi konulara bakarsan benim ve diğer arkadaşların verdiği dosylar mevcut.
açıklamaların için teşekkür ederim dostum.benim cihazım yeni cihazda yüklü hiçbirşey yok.sadece gemini olduğunu biliyorum.yukarıda bahsettiğin özel backup ları nereden temin edebilir ve yükleyebilirm.ayrıca bunları rs 232 kablosuyla yapabilirmiyim.yardımlarınız için teşekkür ederim.
NOT:cihazımızda yüklü olan gemini versiyonunu nasıl öğrenebiliriz.benim cihazda radyo kısmına geçince resim üzerinde gemini projest yazısı yer alıyor.

turinc
03-01-2008, 01:24
kardes premire ayin 11 de kapanacak diyorlar eger kapanirsa ben komusdan duyudm ki dreambox dan devam bakabilecekmisis dogru bu??

cetindeniz
03-01-2008, 03:36
işte paylaşım bu
teşekkürler bosporus
selametle

haklısın hiç bir eksik yok sendende kaçmamış yani usta:D

mcakin
18-01-2008, 15:28
selam ben konyadayim benim dreambox 500 ımaj yukletecegım bır arkadas lazım