Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : virüs bulaştı yardım

Aziz46
17-11-2007, 21:00
Arkadaşlar Pcim de bi sorunla karşı karşıyayım..Sorunum Şudur ; Dosya içinde Dosya çıkıor yani Belgelerım dosyasının içinde tekrar belgelerım dosyası cıkıo sonra Resımlerım klasöru war ordada aynı resımerım war içinde dosya içinde kendı dosyası war ...Bazen reset atıor pc kendı kendıne AVAST yukledım tarattım işe yaramadı yardımcı olursanız sevınırım...

hayro62
17-11-2007, 21:21
allah kolaylık versin kardes :(

OLDSMAN
17-11-2007, 21:27
Arkadaşlar Pcim de bi sorunla karşı karşıyayım..Sorunum Şudur ; Dosya içinde Dosya çıkıor yani Belgelerım dosyasının içinde tekrar belgelerım dosyası cıkıo sonra Resımlerım klasöru war ordada aynı resımerım war içinde dosya içinde kendı dosyası war ...Bazen reset atıor pc kendı kendıne AVAST yukledım tarattım işe yaramadı yardımcı olursanız sevınırım...

AVAST işe yaramaz kardeşim aşağıdaki sayfada verdiğim AD-AWARE
kullan ayrıca elinde XP CD ile onarım yaptır virüs sebep olmuş olabilir.

Only the registered members can see the link

:sunglasses2:

pencere77
17-11-2007, 21:28
virüs veya spam bulaşmış.virüs programı ve spam-spy programıyla tarat.düzelir.avast haricinde başka dene

bulletfromhell
17-11-2007, 21:30
avast hiç bi halta yarayan bişey değil zaten...ancak ne hikmetse piyasada şu an çok tercih ediliyor....

Aziz46
17-11-2007, 21:35
AVAST işe yaramaz kardeşim aşağıdaki sayfada verdiğim AD-AWARE
kullan ayrıca elinde XP CD ile onarım yaptır virüs sebep olmuş olabilir.

Only the registered members can see the link

:sunglasses2:

Arkadaşım AD-AVARE yukledım tarattım gene bı fayda saglamadı...Öbr dediğini deniyecem..inşAllah olur...Tşkler...

Aziz46
17-11-2007, 21:36
virüs veya spam bulaşmış.virüs programı ve spam-spy programıyla tarat.düzelir.avast haricinde başka dene

Deniyeceğim başka pro.lar Tşkler...

pencere77
17-11-2007, 21:41
Deniyeceğim başka pro.lar Tşkler...

nod32 var.dene memnun kalırsın.veya kaspersky int sec.