Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bıktım bu reklam virüsünden!! Yardımcı olun bana!!!

CABBARİ
18-11-2007, 22:15
ya arkadaşlar bıktım artık zırt pirt çıkan bu reklam resimlerinden videolardan sapık sapık resimler!!
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
spayboot avast ve ad-avare ile taratıyorum bir sürü buluyor siliyorum ama aynen devam
internette dolaşırken aniden çıkıyor ortaya artı ilk kez bu ay kotayı geçtim çok kullanmadıgım halde sanırsam arkada gizli doavland yapan bir program çalıştırıyor
bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
selametle

Simba
18-11-2007, 22:19
Usta sen bir format at bence en iyi yontem bu

CABBARİ
18-11-2007, 22:22
ya formatı atacagımda üşeniyorum yedeklemeden ve format sonrası tekrar yüklemesinden çünkü çok program var

OLDSMAN
19-11-2007, 00:44
Nette girmediğim site kalmadı ama bana hiç bulaşmıyor nedense, heralde
KASPERSKY kullandığım için olsa gerek bilmem anlatabildim mi ???

:sunglasses2:

66 nolu msg inceleyiniz

Only the registered members can see the link

Yok ben bakmadan direk indireyim dersen aşağıdan

:tongue:

pencere77
19-11-2007, 01:23
ya arkadaşlar bıktım artık zırt pirt çıkan bu reklam resimlerinden videolardan sapık sapık resimler!!
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
spayboot avast ve ad-avare ile taratıyorum bir sürü buluyor siliyorum ama aynen devam
internette dolaşırken aniden çıkıyor ortaya artı ilk kez bu ay kotayı geçtim çok kullanmadıgım halde sanırsam arkada gizli doavland yapan bir program çalıştırıyor
bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
selametle

usta bu virüsler senin pc ni çok seviyor sanırım.her zaman bulaşıyor sana.

hallederiz
19-11-2007, 09:28
usta bu virüsler senin pc ni çok seviyor sanırım.her zaman bulaşıyor sana.aralarından sı sızmıyor

CABBARİ
19-11-2007, 14:35
sevgili oldsman kaspersky bende kuruluydu fakat anlamadıgım şey inanılmaz kasıyor pc yi artık belli bir şeyden sonra bende kaldırdım resmen yatırıyor makineyi
birde bende güvenlik kameraları takılı oda işin içine girince gelde işlem yap makinede

satali
19-11-2007, 14:45
Arkadaşım benim tavsiyem Mozilla kullanın eklentilerini de kurunca rahat edersiniz. Ben internet explorer'ı hiç kullnmıyorum. En iyisi mozilla firefox.

lordlordleon
19-11-2007, 14:53
bencede kaspersky ne kadar kasarsa kassın süper

OLDSMAN
19-11-2007, 15:05
sevgili oldsman kaspersky bende kuruluydu fakat anlamadıgım şey inanılmaz kasıyor pc yi artık belli bir şeyden sonra bende kaldırdım resmen yatırıyor makineyi
birde bende güvenlik kameraları takılı oda işin içine girince gelde işlem yap makinede

7.0 sürümünü denedin mi daha az kasıyor o zaman sana başka bir önerim
var onları dene.Trend MICRO var elimde birde.

OLDSMAN
19-11-2007, 15:07
bencede kaspersky ne kadar kasarsa kassın süper

:45::45::45:

CABBARİ
19-11-2007, 15:38
7.0 sürümünü denedin mi daha az kasıyor o zaman sana başka bir önerim
var onları dene.Trend MICRO var elimde birde.

deneyeceğim teşkkürler
selaetle