PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pc Virüs Yedi...Nasıl Düzeltirim?

hakanbek
21-11-2007, 22:26
arkadaşlar pc virüs kaptı ve bende hiç bir virüs programı kurulu değil,virüse gelince müzik ve resim dosyasında bu sorun örneğin resim dosyasının yanında aynısından bi tane daha resim dosyası var ama imleci farklı S harfine benziyor müzik dosyasında da resim dosyasında da 2 tane aynı gösteriyor açamıyorum da pc bana (eset) uyarısı veriyor sistem geri yükleme olmuyor bana ne önerirsiniz?

hakanbek
21-11-2007, 22:43
arkadaşlar şimdi de müzik ve resim dosyalarının tümü aynı oldu S iimleci gibi ne olur ne yapabilirim?

OLDSMAN
21-11-2007, 22:51
KASPERSKY kur yada forumda arama yaptır Trojan guarder adlı yazılım ile
temizlik yaptır

Only the registered members can see the link

hakanbek
21-11-2007, 22:54
awast indiriyorum şu an onla denerim olmaz ise dediğinizi indiririm çok teşekkürler benim amacım D de bulunan müzikleri kurtarmak...öneriniz için ise çok teşekkür ederim

OLDSMAN
21-11-2007, 22:56
AVAST ile sonuç alamazsınız beş para etmez

hakanbek
21-11-2007, 23:00
ok. awavsttan vaz geçitm sizin dediğinizi indiriyorum fakat bunu kurunca nasıl virüs taraması yapacağım dili ingilizce sanırım...

gacvokem
21-11-2007, 23:04
önce avg anti vrüsü kuracan güncelleyecen sonra kaspersky antivirüsü kuracan güncelleyecen bunlara ilaveten ad-awer kuracan güncelleyecen sonra sistem geri yüklemeyi kapatıp net bağlantını kesecen güvenli kipe girip tüm bu programlarla tek tek taratacan sonuç muhakkak pozitif olacaktır

hakanbek
21-11-2007, 23:05
sizin vermiş olduğunuzu kurdum ilk kurduğumda sistem32 de virüs buldu ve daha çok yerde delete dior her gelen mesaja ben tamam dicem dimi?

hakanbek
21-11-2007, 23:06
bunların linkii bana verir misiniz sayın gacvoken arkadaşım rica etsem...

OLDSMAN
21-11-2007, 23:09
sizin vermiş olduğunuzu kurdum ilk kurduğumda sistem32 de virüs buldu ve daha çok yerde delete dior her gelen mesaja ben tamam dicem dimi?

Tarama için SCAN tuşunu silmek için DELETE tuşunu kullan o kadar da
çok program kurmana gerek yok sen sadece bunu kullan işini görür

:sunglasses2:

hakanbek
21-11-2007, 23:11
ok teşekkür ederim insin denicem sonucu yazarım

pencere77
21-11-2007, 23:43
oldsman ve gacvokenin dediklerni yap düzelir.

hakanbek
21-11-2007, 23:45
yapim arkadaşımda kaspersky indi ama kurdu kurduğu belli değil öle kaldı *** filan istemedi nasıl anlamadım

pencere77
22-11-2007, 00:00
yapim arkadaşımda kaspersky indi ama kurdu kurduğu belli değil öle kaldı *** filan istemedi nasıl anlamadım

*** sonrdan gösterilir kasperskye.seninki şuanda 30 günlük sürümdür sanırım

OLDSMAN
22-11-2007, 00:00
*** istememiş daha ne olsun benim verdiğim program ise normaldir
RESİMLİ ANLATIM bölümümüzde KASPERSKY hakkında
yazdığım KASPERSKY *** GİRME TÜRKÇE yapma yazımı okuyunuz

hakanbek
22-11-2007, 00:37
şimdi benim müziklerde virüs var lovelatter mi ne yazıyor adına da sil dedim ama sadece virüsü silmiyor hepsi gidiyor müzikler d de d yi aramaya başladı iptal ettim siler die c de de vardı tümünü sildi müziklerin ne yapmalıyım...

OLDSMAN
22-11-2007, 00:44
şimdi benim müziklerde virüs var lovelatter mi ne yazıyor adına da sil dedim ama sadece virüsü silmiyor hepsi gidiyor müzikler d de d yi aramaya başladı iptal ettim siler die c de de vardı tümünü sildi müziklerin ne yapmalıyım...

Bence sil gitsin PC göçerticen yoksa daha fazla iş alıcan
başına

:nono::

hakanbek
22-11-2007, 01:09
kaspersky kurdum ama müziklerim silinirse mahfolurum ben açılışta uyarı veriyor eset die ve virüsün adı da loveletter allah belasını versin bu virüsü icat edenin öbür dünya da bu kadar insanların hakkını nasıl ödicekler bakalım

OLDSMAN
22-11-2007, 01:12
kaspersky kurdum ama müziklerim silinirse mahfolurum ben açılışta uyarı veriyor eset die ve virüsün adı da loveletter allah belasını versin bu virüsü icat edenin öbür dünya da bu kadar insanların hakkını nasıl ödicekler bakalım

Virüsü yapanlar zaten Antivirüs yapımcıları kendilerine pazar açmak
için güzel yöntem KASPERSKY kur arkana bakmazsın.O müzikleri
silmezsen kısa zamanda PC yayılacak hiç bir şey yapamadan gümleyecek PC

:nono::

hakanbek
22-11-2007, 01:16
valla müzikler gittikten sonra umrumda bile değil pc

OLDSMAN
22-11-2007, 01:21
valla müzikler gittikten sonra umrumda bile değil pc

Diyecek birşeyim yok ben seni uyardım

:stop::stop:

hakanbek
22-11-2007, 01:39
valla haklısınız ne diim ki gitti onca emek boşa bi derler emeğin karşılıksız olmaz die al işte oluyor bende ki müzik sayısını yıllarca aransa toplanmaz imkansız ama buraya kadarmış ne diim artık bana pc nin de gereği yok hiç bir şeyin bana olan yardımlarınızdan dolayııda teşekkür ederim ama çok kötü oldum

OLDSMAN
22-11-2007, 01:46
valla haklısınız ne diim ki gitti onca emek boşa bi derler emeğin karşılıksız olmaz die al işte oluyor bende ki müzik sayısını yıllarca aransa toplanmaz imkansız ama buraya kadarmış ne diim artık bana pc nin de gereği yok hiç bir şeyin bana olan yardımlarınızdan dolayııda teşekkür ederim ama çok kötü oldum

Zamanında böyle şeylerin olabileceğini tahmin ettiğim için hep yedek alırım.Kurtarabildiklerinizi CD yazdırın bari

:new_icon9:

hakanbek
22-11-2007, 01:48
bu da bizlerin cahiilli ği işte yedeğini alsaydım bu sorun umrumda olmazdı ama oda yok

OLDSMAN
22-11-2007, 01:53
bu da bizlerin cahiilli ği işte yedeğini alsaydım bu sorun umrumda olmazdı ama oda yok

Olan olmuş artık telafi edilemeyecek birşey değil bence benimde
başıma geldi böyle bir olay ve 500 GB program arşivim gitti şimdi bu olay sayesinde bir ders aldınız sanırım tabi bende aldım

pencere77
22-11-2007, 01:54
recovery my files programıyla kurtarabilirsiniz

OLDSMAN
22-11-2007, 02:02
recovery my files programıyla kurtarabilirsiniz

Virüs bulaşmış yalnız, dosyalar hasarlı değil DİKKATTT !!!

:nono:::46:

hakanbek
22-11-2007, 12:37
sadece müzik ve resim dosyalarında sorun var başka bişi yok yalnız ben daha önce pc nin ghost unu almıştım acaba onu tekrar yüklense düzelir mi bi de bunun ghsotunu bi arkadaş almıştı 6.0 olanı yani geri yüklense hallolur mu