Orijinalini görmek için tıklayınız : d-smart hakkında
Arkadaşlar d-smart ı 20 gün önce 260 ytl ye aldım. özellikle akşam olan sabah giden belgesel kanalları gitmiyor.çizgifilm kanalları da iyi ve eğitici.da vinci kanalı ise gelecekmiş.eğitim yönünden süper .ben bir eğitimciyim. bir eğitim cd si 20 ytl den başlıyor . sadece da vinci kanalı bu yönüyle süper. tv birde bu yönleri ile düşünün.n.g.wild dışındaki tüm emu kanalları türkçe olmadığı için boş.bana göre.yazılımla uğraşmıyorsun o da iyi .anlamadığım bir bilgi aslında yoktur.bu nedenle yazıyorum. benim d-smart la ilgim yok. reklam falan sanmayın sadece düşünce.ama sadece tepki olsun diye karanlığa taş atanlara da fikir beyan edilmeli .saygılar.
yuksel59
23-11-2007, 12:38
arkadaş d-smart kötü diye birşey yok aslında yanlız makine fiyatı değerinin çok üstünde keşke daha düşük fiyatı olsada herkez alabilse birde makineye emu yada yazılım atılabilse çok daha iyi olacak...
arkadaş d-smart kötü diye birşey yok aslında yanlız makine fiyatı değerinin çok üstünde keşke daha düşük fiyatı olsada herkez alabilse birde makineye emu yada yazılım atılabilse çok daha iyi olacak...
arkadaşım tabikide biraz pahalı olabilir ama sonuçta adamların sattığı normail bi uydu alıcısı değil çünkü adam izlenmesi için kanal getiriyo bunun normal uydu alıcılrarından biraz pahalı olması lazım
Buradaki bir konuyu sonuna kadar okuyun Only the registered members can see the link