Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Super Plus 02.12.2007 Yazılımları
Premier bazı kanallardaki açmama sorunu giderildi
Colour tuşu eski konumuna döndü
Kaydet hafızalama özelliği colour tuşundan kırmızı tuş ile açılan menuye taşındı
Güncel softcam atmayı unutmayın
Mach1 ustaya teşekkurler
ŞRARSKOZ
02-12-2007, 16:58
ustam yazılımlar nerde teşekkürler
ellerinize saglık saglıcakla
saygılar :45:
Yazılımları ekledim :wave:
f47xfenerli
02-12-2007, 17:08
teşekkürler kosavalı dostum sana yetişemiyoruz
tam hazırlamıştım foruma ekliyim dedim baktım yapıştırmışın bile
teşekkürler kosavalı dostum sana yetişemiyoruz
tam hazırlamıştım foruma ekliyim dedim baktım yapıştırmışın bile
:sunglasses2: Bu arada yazılımlar denedim yazılımlarda sorun yok super çalışıyor:45:
_mercury_
02-12-2007, 17:15
paylasım icin cok tskler
berduş35
02-12-2007, 17:36
teşekkürler ellerine saglık
f47xfenerli
02-12-2007, 17:41
:sunglasses2: Bu arada yazılımlar denedim yazılımlarda sorun yok super çalışıyor:45:
daha test edemedim ben listeyi silmiyordur inşallah
yeni kanal listeleri hazırlamayalım gene
ama peç dosyası bu silmez büyük ihtimal
f47xfenerli
02-12-2007, 17:55
[quote=Kosavalı®;244199]Yok kanallar silinmiyor[/quote
teşekkürler bilgi için arkadaşlar da aydınlanmış oldu
malum kartlar bu yazilimda calisiyormu ....:)
malum kartlar bu yazilimda calisiyormu ....:)
Çalışmıyor
®adakoglu
02-12-2007, 20:02
daha test edemedim ben listeyi silmiyordur inşallah
yeni kanal listeleri hazırlamayalım gene
ama peç dosyası bu silmez büyük ihtimal
115 A yazılımı yükü olanlar kanallar silinmiyor.Yazılım super çalışıyor.Next Super Plus 2000 CıS
arkadasim kanlara gitmez dimi giderse cok kotu olur bu yazilimi yukleyince makinam Next ye 2000cis serii yardimci olursaniz sevinirim yazilimi yuklemeden direk kuruyorum hic sorun olmamisti ama siz daha iyi bilirsiniz tabii..
@kosovali
malum kartlar 24.11.2007 yaziliminda calisiyormuydu.....:);;;
beyazxxx
02-12-2007, 22:16
elınıze saglık ustalar
coscos1222
02-12-2007, 22:20
Teşekkürler @ Kosavalı
Tesekkurler @Kosovalı , Next yine atakta .. Atmaca bide şu sunny ' i unutmasaydı daha iyi olacaktı ama elden bişey gelmez sağlık olsun.. :smiles22:
emeğineize sağlık teşekkürler
@kosovali
malum kartlar 24.11.2007 yaziliminda calisiyormuydu.....:);;;
Hayır çalışmadıgını belirtmiştim
yazılımlar için teşekürler
kurthallac
03-12-2007, 03:15
Sayın Ustalar.....
Softcam attıktan sonra update yapmak için şifre istediğinde 1208 ve 8503 ü kabul etmiyor?? Yardım rice etsem((( Teşekkürler
Sayın Ustalar.....
Softcam attıktan sonra update yapmak için şifre istediğinde 1208 ve 8503 ü kabul etmiyor?? Yardım rice etsem((( Teşekkürler
Nerede istiyor şifreyi anlamadım
kurthallac
03-12-2007, 03:31
Hotbırd de şifreli herhangi açılan bir kanalı açmak için *** update yapmam gerektiğinde şifre soruyor...Bende 1208 veya 8503 girdiğimde hatalı şifre diyor?((
Hotbırd de şifreli herhangi açılan bir kanalı açmak için *** update yapmam gerektiğinde şifre soruyor...Bende 1208 veya 8503 girdiğimde hatalı şifre diyor?((
Siz menuye kilid falanmı kodunuz bende öyle bir şifre isteme gibi söz konusu degil
kurthallac
03-12-2007, 03:48
Peki kosovalı birde öle deneyeceğim...İlginize teşekkürler....
Neticeyi yinede bildireceğim size...Sağolun......
kurthallac
03-12-2007, 04:12
Kosovalı size şöle anlatmak istiyorum ...Sizin verdiğiniz 2.12 tarihli programı usb den yükledim...Daha sonra sofcam dosyasını da yükledim..Daha sonra recevırı kapatıp açtım...Hotbırddeki şifreli kanallar açılmadı....Bu durumda ne yapmam lazım..acaba eksik bir şeymi yapıyorum? Teşekkürler...
kurthallac
03-12-2007, 04:50
Sn.kosovalı.......Emuyu aktif etmemişim...Özür...Programınız çok güzel çalışıyor...Teşekkürler..Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim..Sağolun...
bilim-ilim
03-12-2007, 11:18
Paylaşım için teşekkürler,
softcam mutlaka atılacak
polsat auto değildir.
mehmet13
03-12-2007, 13:23
Mach1 ustaya teşekkurler
slm kosavalı bu yazılımda orjinal dsmart kartı çalıoşıyormu saygılar kolay gelsin
slm kosavalı bu yazılımda orjinal dsmart kartı çalıoşıyormu saygılar kolay gelsin
Hayır çalışmıyor:warn:
bu cihaza uygun yazılım hangisi YE-2000X CIS PLUS
bu cihaza uygun yazılım hangisi YE-2000X CIS PLUS
Uygun yazılımı bu NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS_QNEC115.80_120207_TK2C1N0_pz.zip (Only the registered members can see the link)
Uygun yazılımı bu NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS_QNEC115.80_120207_TK2C1N0_pz.zip (Only the registered members can see the link)
teşekkürler...
memocan28
04-12-2007, 21:45
Teşekkürler. Emeğine sağlık.
beyazxxx
06-12-2007, 19:28
Kolay Gelsın Kosavalı...
serkanguzel
06-12-2007, 22:51
Yav bu 24.11.2007 NDS kart destekli yazılımı kim kaldırdı!!!???
Yav bu 24.11.2007 NDS kart destekli yazılımı kim kaldırdı!!!???
Ustad burada Only the registered members can see the link işte :bangin:
serkanguzel
07-12-2007, 16:19
Ustad burada Only the registered members can see the link işte :bangin:
Teşekkürler üstat!..
İleride çok işe yaracak çok!..
Şimdi d-smart teknik ekibi bu blokeli kart sorununun üstesinden gelmeye çalışıyor... Zira orijinal d-smart kutularda da kartlar bloke olunca, ne yapacaklarını şaşırdılar!:8[1]:
kazimceylan
08-12-2007, 17:38
selam usta.emeklerin için teşekkürler. alnız ben acemiyin next 2000 cıs için yazılımları nasıl yüklerim yardımcı olursanız sevinirim..ellerine sağlık..
selam usta.emeklerin için teşekkürler. alnız ben acemiyin next 2000 cıs için yazılımları nasıl yüklerim yardımcı olursanız sevinirim..ellerine sağlık..
Bu konuya bakınız Only the registered members can see the link
hakan374
09-12-2007, 01:33
paylasım icin cok tskler
teşekkürler usta, emeğine sağlık
Ustat Merhaba
Ye 2000 Super X Hamgi Yazlımı Atacağım Deneyiyorum Hata Veriyor Bir Yardım Et Lütfen Acil Bekliyorum Klavyen Zeval Görmesin
Ustat Merhaba
Ye 2000 Super X Hamgi Yazlımı Atacağım Deneyiyorum Hata Veriyor Bir Yardım Et Lütfen Acil Bekliyorum Klavyen Zeval Görmesin
Cihaz bilgisi bu sekil olmaz.Cihazınızın tam modeli nedir
next 2000 super xplus ustat
next 2000 super xplus ustat
Cihazınız usblimi?
drablody
11-12-2007, 10:46
bu mesajı sadece teşekkür etmek için yazıyorum.... uydu dünyasıyla ilgili zerre bilgim yoktu... burada yazılan herşey bana o kadar yabancı ki...ama forum kuralları çerçevesinde tüm yazılanları bıkmadan okudum... ve şu anda sorunsuz bir şekilde cihazıma tüm şifreleri yükledim... emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...bıkmadan yorulmadan yardımcı olduğunuz için tekrar sağolun....
üstat kanalların update seçeneğini bulmadım, yeşilde de kırmızı da da maide de yok..
güncellme yapılamıyor
bu konuda bilgi verirsen sevinirim
iyi çalışmalar
Paylaşım için tşk.sağolasın.
arkadaşlar bu yazılımla uyumlu lig tv nin olduğu hazır kanal listesi varsa lütfen çok acil lazım
Yazılımları ekledim :wave:
Arkadasim bu verdigin yazilimlarin hangisi next ye 2000 super cis lar icin lutfen yazarsan cunku ben dun yukledim (Next_Super-X-INF_Keys 161207.) malesef makinam coktu eskiden guzel ayiriyordun next ye cis yada X icin diye gene ayni yaparsan sevinirim be kosavali ustam..:praying:
ya bişey sorcam. kaydederken görüntü yine kararıyormu?
ya bişey sorcam. kaydederken görüntü yine kararıyormu?
Hayır kararmıyor
Hayır kararmıyor
teşekkürler. Bu iyi olmuş.
hocam bu premierenin film kanallari daha önce gösteriyordu simdi göstermiyor sorun nerede acaba bir bilginiz varmi ,yoksa yeni yazilimmi gerekiyor.
tesekkürler
saygilarimla
hocam bu premierenin film kanallari daha önce gösteriyordu simdi göstermiyor sorun nerede acaba bir bilginiz varmi ,yoksa yeni yazilimmi gerekiyor.
tesekkürler
saygilarimla
Guncel keyleri girdinizmi?
arkadaşlar öncelikle bu yazılım önceki kanalları siliyor. Ve program hatalı bence çünkü bazı fonksiyonlar çalışmıyor veya hata veriyor. Makinemde yavaşladı. Eleştirmek değil amacım özür dilerim ama benim makine çöktü en sonunda. Lütfen bi ilgilenirmisiniz? Teşekkürler şimdiden.
arkadaşlar öncelikle bu yazılım önceki kanalları siliyor. Ve program hatalı bence çünkü bazı fonksiyonlar çalışmıyor veya hata veriyor. Makinemde yavaşladı. Eleştirmek değil amacım özür dilerim ama benim makine çöktü en sonunda. Lütfen bi ilgilenirmisiniz? Teşekkürler şimdiden.
Bu yazılım yeni ve alt yapısı degiştigi için kanallarınız siliniyor forumda kanal listesi var onu atın.Yazılımları biz degil next firması vermiştir.
konuda daha önce kanallar siliniyormu diye sormuşlar ve silinmiyor yanıtı almışlar. Ben ona istinaden söyledim. Dediğim gibi amacım eleştirmek değil. Bilgi vermek. Sonuçta bu forumdan hep yararlanıyorum ve memnunum.
Saygılarımla.