Orijinalini görmek için tıklayınız : KK+ dan 4-5 gün sonra alıcının silinmesi
Kemal Turan
04-12-2007, 00:16
Bir kaç sefer forumdan kk+ indirip attım. Attıktan 5-6 gün sonra bütün *** menüsü siliniyor, bir daha atıyorum yine birkaç gün sonra siliniyor. Sebep ne olabilir? Cihaz Next YE 2005 DCIZ
arkadaşım *** menüsü resetlenebiliyor olabilir bunu bir kaç nedeni cihazın elektiriğin tamamn kesilmesi yada yazılımsal yada sizin *** menüsünde yaptığınız işlemlerden olabilir. size tavsiyem cihazınıza sunny yazılımı yükleyin.
Kemal Turan
04-12-2007, 00:38
arkadaşım *** menüsü resetlenebiliyor olabilir bunu bir kaç nedeni cihazın elektiriğin tamamn kesilmesi yada yazılımsal yada sizin *** menüsünde yaptığınız işlemlerden olabilir. size tavsiyem cihazınıza sunny yazılımı yükleyin.
Hayır, üzerinde hiçbir işlem yapmıyorum.. Gösterdiği kanalları göstermeyince *** menüsüne bakıyorum silinmiş. Ve tekrar kk+ yüklüyorum.
Hayır, üzerinde hiçbir işlem yapmıyorum.. Gösterdiği kanalları göstermeyince *** menüsüne bakıyorum silinmiş. Ve tekrar kk+ yüklüyorum.
Yazılımsal bi sorun olabilir ,Yazılım değiştirmeye deneyin ,veyahut softcam kullanın .
airman06
21-12-2007, 11:40
konu dışı ama birşey sormak istiyorum,
cihaza güncel softcam yüklemekle ,kke+ yüklemek arasında ne fark var?
tesekkürler