PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ronaldo'nun yeni rengi sarı-lacivert

ercanakman
05-12-2007, 10:27
Ronaldo'nun yeni rengi sarı-lacivert

Milan'ın 'dünya yıldızı' Ronaldo adım adım Fenerbahçe'ye koşuyor. Roberto Carlos'a Fenerbahçe'ye gelmek istediğini açıklamasının ardından Fenerbahçe yönetiminin gizlice anlaşmaya vardığı Ronaldo, kırmızı-siyah olan resmi internet sitesinin (r9ronaldo.com) açılış sayfasının renklerini sarı-laciverte çevirdi

Milan'ı bitirdi...
Şampiyonlar
Ligi'nde 2. tura, Süper Lig'de de şampiyonluğa koşan Fenerbahçe, Milan'ın Brezilyalı forveti Ronaldo'nun transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Ankaraspor maçından sonra Roberto Carlos'u arayarak Fenerbahçe'ye gelmek istediğini bildiren Ronaldo için sarı-lacivertli yöneticilerin hemen harekete geçerek Milan'lı yıldız ile anlaştıkları iddia edildi. Fenerbahçe ile 3 yıllığına anlaşan Ronaldo'nun Ocak'ta imza atacağı öğrenildi.

Fener'i işaret etti
Bu gelişmelerin ardından Milan'ın da Palermo'nun Brezilyalı golcüsü Amauri ile ön anlaşma yaptığı belirtildi. Zico ve Roberto Carlos faktörü nedeniyle Fenerbahçe'yi tercih eden Ronaldo'nun kendisine ait resmi internet sitesinin (r9ronaldo.com) açılış sayfasının renklerini kırmızı-siyahtan sarı-laciverte çevirmesi dikkat çekti. Ronaldo'nun sitesinde yaptığı bu ani değişiklik, "Ronaldo, yeni takımının (Fenerbahçe'nin) renklerini sitesine de yansıttı" yorumlarının yapılmasına neden oldu.
Kaynak :fatomaç/Sabah gazeteleri
Only the registered members can see the link

Simba
05-12-2007, 10:31
Faydalı olurmu acaba? carlos iyi ama ronaldo bakalım ne yapacak

ercanakman
05-12-2007, 10:37
valla kosovalı kardeş faydalı olurmu? muamma ama bence alınsın nedenine gelince ronaldo carlos'tan daha genç her şeyden önce çok tecrübeli bir golcü bunu kimse inkar edemez bizede alex in yanına son vuruş tekniği süper olan bir adam lazım bence çok süper olur..

Simba
05-12-2007, 10:39
Ronalda faydalı olacaksa alınsın.Yoksa forma satısı olacaksa alınmasın artık ronaldonun kariyesi bitti malesef bu acık bir gercek degilmi=?

ercanakman
05-12-2007, 10:50
Ronalda faydalı olacaksa alınsın.Yoksa forma satısı olacaksa alınmasın artık ronaldonun kariyesi bitti malesef bu acık bir gercek degilmi=?

valla orda doğrusun forma satışı olacak diye alınmasın ama kariyer meselesine gelince ben inanmıyorum bittiğine zira adam daha 30-31 yaşında bildiğim kadarı ile yani türkiye şartlarında bence iş yapar bir madrid-bir milan da ki dün akşamki maçı seyrettikten sonra kaka'yı gördükten sonra tabiki orda oynaması artık zor ama türkiyede bence alex'ile beraber çok iyi işler yapar.

muratbaybo
05-12-2007, 10:58
ronaldo nun adı yeterde acaba dedırten sorularda var madem ıyı oyuncu neden hep yedekte bekledı mademkı sakat mılan onu nıye satsın faydası olacaksa bunların cevabı varsa sorun yok

f47xfenerli
05-12-2007, 11:00
çok anlamsız bir transfer olur ismi için getiriyorlarsa başka mesele
futbolu için alacaklarsa tam bir hayal perezlik olur ronaldo bittmiş
fenerde turşuluk olur ancak

louis
05-12-2007, 14:02
tekniği ve tecrübesiyle bir çok golcüden iyi iş yapar. bire birde etkili ve iyi şutları var sakatlanmazsa ligde kimse tutamaz. avrupada ise takım oyunu gerek. ilk maçlardaki gibi devam ederlerse ronaldo da etkisini gösteriri.

Volkan
05-12-2007, 14:12
forvet olarak kezmandan daha iyi iş yapar ama bence fenerbahçe tercihini semih ve daha genç ve becerikli bir oyuncuda yapması gerekir.

kınık
05-12-2007, 15:09
iyi bir golcü olabilri ama fener in aradığı futbolcumu acaba ?acaba fenerin oynadığı oyundan hangimiz zevk alarak izlişyoruz işte fener bu dediğiniz bir mac varmı aacaba izlerken hep ecel terrleri döküyruz bunların sebseleri araştırılmadan transfer yapsan ne olcacak wederson ve devid iki mac iyi gibi oynadı arkası yok fakat onların arkasında ziko bey var fener adam gibi yürekten oynamadıktan sonra kimi alırsan al boşşşşş

turkocigo
05-12-2007, 16:49
inş. gelir. böyle isimler türkiyenin adının duyulmasını arttırıyor. ve türk furbolunada büyük katkı sağlar.

bulletfromhell
05-12-2007, 21:07
tabiiki sakatlığı kronikleşmiş boyutta değilse alınması faydalı olur...tabiiki fenerin sağlık kurulu bunu inceleyip değerlendirir ona göre rapor verir...bu ayrı mesele...ancak arkadaşlarımızda bahsetmiş;ronaldo artık avrupada iş yapabilecek durumda değil...dolayısıylada türkiye hem onun için iyi bi seçenek hemde bizim ligin kalitesi gözönüne alındığında çok fayda sağlayabilecek bi isim....

kucer06
05-12-2007, 21:18
Yanılmıyorsam eğer Nasreddin Hoca'ya sormuşlar;Hocam eskiyen ay'ları ne yaparlar diye Hoca'da kırpıp kırpıp yıldız yaparlar demiş.Bu iş'de aynı o işe benziyor.

bulletfromhell
05-12-2007, 21:24
Yanılmıyorsam eğer Nasreddin Hoca'ya sormuşlar;Hocam eskiyen ay'ları ne yaparlar diye Hoca'da kırpıp kırpıp yıldız yaparlar demiş.Bu iş'de aynı o işe benziyor.
ee abi şartlar bu...ronaldo vb oyuncuları biz yetiştiremiyorsak yada yirmili yaşlarının başında ligimize getirip oynatamıyorsak,olan kadarıyla idare edicez....:wave:

kucer06
05-12-2007, 21:36
ee abi şartlar bu...ronaldo vb oyuncuları biz yetiştiremiyorsak yada yirmili yaşlarının başında ligimize getirip oynatamıyorsak,olan kadarıyla idare edicez....:wave:

Çok haklısın gelirse en azından ne kadar oynarsa oynasın Türkiyenin reklamını yapmış olur yani zarar etmeyiz.

lordlordleon
05-12-2007, 22:21
ben istemem öyle bir futbolcu adı olmasın top oynasın neler geldi neler gecti fenerde alın size anelka ne işimize yaradı iii düşünmeliler bence :(

kanaryam1950
05-12-2007, 22:23
paylaşım için teşekkürler

yargıç_1
06-12-2007, 00:21
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Fener'e müjde!

Fenerbahçe'nin Ronaldo transferinde önünde engel kalmadı. Brezilyalı starını gözden çıkaran Milan, Palermo'nun Brezilyalı süper golcüsü Amaori'yi devre arasında renklerine katacak. Böylece Sarı Kanarya, Roberto Carlos'a "Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" diyen Ronaldo'yu çok uygun bir bonservis bedeli (4 milyon euro) karşılığında transfer edebilecek.Yönetimin, Ocak ayında Kezman'ı gönderip, Ronaldo'yu getireceği belirtiliyor

Artık engel kalmadı
Sezon başında çok istemesine rağmen Milan kulübü satmak istemediği için Ronaldo transferini gerçekleştiremeyen Fenerbahçe'ye İtalya'dan müjdeli haber geldi. Milan'ın devre arasında Ronaldo'nun yerine Palermo'nun süper golcüsü Amauri'yi transfer edeceği belirtildi. Hatta Milan'lı yöneticilerin, İtalyan pasaportlu Brezilyalı golcü ile ön anlaşma yaptığı kaydedildi. Böylelikle Fenerbahçe, Ankaraspor maçından sonra Carlos'u arayarak "Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" diyen Ronaldo'yu çok uygun şartlarda transfer edebilecek.

3 yıllık sözleşme...
Milan, devre arasında Ronaldo'yu kesin satacak. Çünkü Brezilyalı forvetin Haziran 2008'de Milan'la olan sözleşmesi bitiyor. Ronaldo'ya şu anda en ciddi teklif Fenerbahçe'den. Ayrıca Ronaldo da Zico ve Roberto Carlos faktörü nedeniyle Fenerbahçe'yi çok istiyor. Fenerbahçe'nin, 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Brezilyalı golcüyü transfer edebileceği ifade ediliyor. Kulislerde konuşulanlara göre sarı-lacivertli yönetim, Ronaldo ile yıllık 3 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme yapacak. Ocak'ta Kezman gidecek, Ronaldo gelecek.

Fotomac

bakalım faydasımı olcak yoksa zararımı..??

Pasilobus
07-12-2007, 11:32
arkadaşlar bu haber paso yalanlanıyor inanmayalım

TEKNİSYEN101
07-12-2007, 13:02
Türkiyemizi tanıtım açısından iyi olur fakat, fenerde pek iş yapacağını zannetmiyorum 3 maç oynuyor 6 ay sakat ,faydalı olacağına inanmıyorum :(

yasincengiz
07-12-2007, 13:23
ranaldo degil ronaldingo gelse ne yazar
En büyük cim bom bom

MUTAF
09-12-2007, 16:59
Şahsen istemem fenere gelsin. adam iyi futbolcu. ama Türk futbolu için iyi bir adım olur kanaitndeyim. Kaliteli futbolcular yakında bizimde liglerimizde koşmaya başlar. r.carlos mesela..

lordlordleon
09-12-2007, 17:19
En büyük cim bom bom

gördük arkadaş dün biz onları lig için almıyoruz dikkatini cekerim bu gruptan cıkınca alınacak avrupa için

erdal1988
09-12-2007, 17:52
En büyük cim bom bom

saan en güzel cevapı dün kadıköyde verdik hala dedem yaştaki fedkamp la uğraşıp hakan şükür denilen futbol katilleriyle takım kurup birde fenere dil uzatıyorsunuz.
ama sizin bu haliniz bir atasözünü hatırlattı (kedi uzanamadığı ciğere mırdar demiş) siz gidin fedkamp la oynayın ondan yaşlısı yok çünki:).