Orijinalini görmek için tıklayınız : 4.sınıf için egitim cdsi
kumru6434
08-12-2007, 18:33
buradan yükleyin:Only the registered members can see the link
buda ekran görünüsü:Only the registered members can see the link
alıntıdır
@lazanya nickli arkadaşa teşekkürler
denedim çalışıyor
arkadaşlar indirme sorunu yaşayanlar için alternatif link teşekkürler hallederiz
indirme şifresi: hallederiz
link: Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
gacvokem
08-12-2007, 19:31
teşekkürler baya güzelmiş
hallederiz
08-12-2007, 19:37
paylaşım için teşekkürler
eğitim eğitim eğitim
kanaryam1950
11-12-2007, 20:35
paylaşım için tşk
teşekkürler paylaşım için indiriyorum şimdi bakalım nasılmış program yorumları yazarım kullanınca
hallederiz
11-12-2007, 20:59
3, sınıf yokmu acaba
paylaşım için teşekkür ederim 3.sınıfı yok mu acaba?
:)
bir şekilde işime yarayacağını düşünüyorum sağol.
HERALDE İLKOKUL 4. SINIF yanılmıyorum dimi yinede teşekkürler. ileride ingilizce 9cu ve 10,cu sınıf derslerinide gönderirseniz çooooook seviniriz
teşekkür ederim gayet güzel
®adakoglu
12-12-2007, 21:15
Teşekkürler.
arakadaşlar bu dosyayı indiren var mı acaba ben dün denedim arşiv hatası verdi bugün yine denedim dosya inmedi yarım kalıyo işlem
®adakoglu
12-12-2007, 22:38
arakadaşlar bu dosyayı indiren var mı acaba ben dün denedim arşiv hatası verdi bugün yine denedim dosya inmedi yarım kalıyo işlem
Dosya bende iniyordu, Tam bitmek üzereyken bağlantı kesildi bir daha bağlantı kuramadım.İnternet hızıda aksamları çok düşüyor. 29 Ytl pakete üyeyiz ancak hız çok düşük.
hallederiz
12-12-2007, 23:26
ben indirdim linkte sorun yok
hallederiz
12-12-2007, 23:36
aynı dosyayı başka upload sitesine yükledim isteyen buradanda indirebilir
link: Only the registered members can see the link
gezinti35
13-12-2007, 01:37
Teşekkür
Arkadaşlar bu upload sitesine dosya yüklemeyin download yapılmıyor.Ben bu 4sınıf cd dosyasını çekemedim.İndiren varsa onu başka bir yere upload edebilirse bende çekeyim.Saygılar
gacvokem
15-12-2007, 09:13
link saglam calısıyor
hallederiz
15-12-2007, 09:30
Arkadaşlar bu upload sitesine dosya yüklemeyin download yapılmıyor.Ben bu 4sınıf cd dosyasını çekemedim.İndiren varsa onu başka bir yere upload edebilirse bende çekeyim.Saygılar
aynı dosyayı başka upload sitesine yükledim isteyen buradanda indirebilir
link: Only the registered members can see the link
Arkadaşım Bu dosya Yarıda kalıyo indirirkrn yeniden upload edebilirmisiniz.
arkadaşlar yeni link eklenmiştir 1.mesaja teşekkürler hallederiz arkadaşımıza
®adakoglu
19-01-2008, 13:31
İlkögretimler için harika bir eğitim proğramı, Proğram linki ve Dosya çalışıyor.Emeği geçen arkadaşlara Teşekkürler.
kumru6434
20-01-2008, 16:22
arkadaşlar.üyelik istemeyen bir site bence bakmakta sakınca yok.benim çok faydalandıgım bir site:Only the registered members can see the link
saygılar
(modlarımız linkte bir sakınca görürse kaldırabilir.özellikle üyelik istemedigi için burda kısayol verdim)
hallederiz
20-01-2008, 20:46
arkadaşlar.üyelik istemeyen bir site bence bakmakta sakınca yok.benim çok faydalandıgım bir site:Only the registered members can see the link
saygılar
(modlarımız linkte bir sakınca görürse kaldırabilir.özellikle üyelik istemedigi için burda kısayol verdim)
bence güzel bir siteymiş çocuklarımız için