Orijinalini görmek için tıklayınız : goldmaster 4000-9000 serisi santral sorunu!
fta modeli cihazlarda son yazılımda cihazlar çalışmıyor 4 ile 5 tane kanal çalışyor digerlerinde sinyal yok diyor ne yapabiliriz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler...
Not:d-smart,next,baftech,humax cihazlarını denedim santralda ve çanaklarda denedim sorun yok tüm kanallar çalışyor...
Entresan bir durum.Original yazılım denedinizmi?
frekanslarla oyna bazen farkediyor birde lnb ayarlarını tekrar bak istersen gözden kaçırmış
olabilirsin kolay gelsin
Evet çok enteresan bir durum.Ben olsam cihazı tamamen resetlerdim hatta türksat uydusunu'da silerdim,hotbird'ün sadece kanallarını silerdim daha sonra uydu ekle'den yeniden girip türksat'ı ekleyip 12731/03333/V (dikey) şebeke açık olarak taratırdım.
yapman gerken uyduları silip tekraradan yüklemek yazılımda gelen pid numaralarının çakışmasından yapan bir durum arkadaşım.
arkadaslar türksatı sildim komple yeniden uydu adı ile turk2a yaptım 5 tane kanal buldu showtürk,kanald,fox,kanaltürk,flash başka da yok...
ğvanduri
10-12-2007, 14:08
mrb arkadaşlar ... ben buna yaklaşık aynı,ya benzer sorunla karşılaştım
kablo ,dan çıktı...............saygılar
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
üstad ama recber rg6 u6 yeşil kablo kullandım sorun aynı şekilde devam ediyor yardımlarınız için tşkler orjinal yazılım deniyecegim bakalım sonucunu bildiririm..
tahaesin
10-12-2007, 16:35
kullanıln santralin markası ne birde 12652 h 22500sinyal alıyormusun eğer bu sintali alamıyorsan kabloyu değişiniz
arkadaşım eğer uydu santralını kontrol ettir 2 hafta önce benzer olayı ben yaşadım veya lnb yi kontrol ettir.
temelturkel
11-12-2007, 01:43
hazır kanal listesi yüklerseniz sorun çözülebilir
arkadaslar bende adanada oturuyorum 1 haftadır show tv fox sinyalleri cok dusuk seyredemiyorum sorun lnb den mi yoksa baska arkadaslarda da bu sorun varmı